| Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk | |
|
+6alisonloveato DemiLse* Chephia Pieve Di Cadore Jamentha. Lessie 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Perş. Haz. 17, 2010 3:23 pm | |
| Ya üff çok heyecanlıydı yaa.Devam hadiii | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1958 Yaş : 104 Nerden : Stockholm & Buenos Aires Doğum tarihi : 22/04/20 İş/Hobiler : Cem Adrian, Adele, Tumblr..
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1350/5000)
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Perş. Haz. 17, 2010 3:48 pm | |
| 21. BÖLÜM- Spoiler:
21. Bölüm!
Hastane* Joe:Söylicek misin ? Doktor:Efendim bebek sizden değil. Joe:Nee!diyerek şoka girmiştir.Daha sonra hemen eve gitmek için arabasını tutmuştur. Joe ve Demi'nin Evi* Demi evdedir ve Selena'yla ilgileniyordur.Az sonra kapı sesi geldi ve Selena'yı bırakıp koridora gitti.Joe gelmişti ama çok kızgındı. Joe:Selena'nın babası kim ? Demi:Ne saçma bir soru! Joe:Bana cevap ver Demi diyerek kolunu sıkmaya başlar. Demi:Sensin babası başka kim olabilir.. Joe:DNA testi öyle demiyor ama yalan söyleme! Demi:Canımı acıtıyorsun Joe! Joe:Cavap ver dedim! diyerek kolunu bırakır. Demi:Evet senden değil! Joe:Demek öyle kimsen peki söyle? Demi:Nick'ten herşeyi biliyosun aslında Joe o benle yatağa girmedimi başka kimsen olabilir ? Joe:Neden bana herşeyi anlatmadın!Ben senin kocan değil miyim? Demi:Unutmaya çalışıyorum anladın mı herşeyi unutmak geçmişte kalan herşeyi ama anlamıyorsun şimdi istersen git!Bırak beni biz Selena'yla yaşarız... Joe:Hayır hiçbir yere gitmiyorsun! Demi:Neden miş ? Benim gibi ***'nin kocası olmak istemezsin sanırım diyerek ağlamaya başlar. Joe:Ben seni seviyorum Demi.. Hemde tanıdığım günden beri ama sen yalan söyleyince sinirliyorum! Demi:Bunu nasıl söylerdim!? Joe:Gitme Demi seni seviyorum ve ebediyen seveceğim diyerek sarılırlar. Demi:Bende seni özür dilerim söylemediğim için ama sende beni anla unutmak istiyorum geçmişimi... Joe:Canım.. artık mutlu bir hayatımız olucak =) Zanessa'nın Evi* Vanessa ve Zac kahvaltı ediyordur. Zac:Hayatım ben yarın yurt dışına çıkıcam. Vanessa:Neden gidiyosun neden beni yanlız bırakıyorsun? Zac:İş için kendine iyi bak tamam mı ben yokken? Vanessa:Tabi canım bakarım nasıl olsa.. Zac:Vanessa bana söz ver.. Vanessa:Tamam Zac kendime iyi bakıcam. Zac:Tamam canım seni seviyorum. Vanessa:Neyse ben yatmaya gidiyorum.Kötü hissediyorum kendimi sen yemeğini ye işe git beni merak etme. Akşam olmuştur.Zac eve gelmeden hastaneden hemen yurt dışına gitmiştir.Vanessa onu bulamayınca yurt dışına gittiğini anlamış kendi kendine :"Artık dayanamıyorum!Yeni bebeğim düştü ama gelen hastalarım bebek ve çocuklar artık yeter!Hemen yazlığa gidicem ve orda Zac gelene kadar kalıcam" diyerek valizlerini hazırlar.Ve arabya binip yazlığa giderler. Zac 2-3 gün sonra eve gelir.Ama Vanessa evde yoktur.Deliye dönmüş gibidir.Hemen Ashley'i arar. Ashley:Alo.. Zac:Ben Zac.. Ashley:Ne oldu ? Zac:Vanessa evde yok.Sende mi diye sorcaktım. Ashley:Bende değil. Zac:Tamam görüşürüz sonra ben tanıdığı herkezi arayım. Ashley:Hemen oraya geliyorum bende. Zac:Tamam.diyerek telefonu kapatır Miley'leri arar ama onlardada yoktur.En sonunda polisleri ara.Eve gelirler.Vanessa kapı kilidi çevirir.Evdeki herkes kapıya doğru bakar.Sonra Vanessa çıkınca.Birden şaşırırlar. Vanessa:Ne oluyo burda ya ? Zac:Sen nerdeydin ? Vanessa:Yazlıkta..Eğer bu kadar öenmsiceğinizi bilseydim gitmezdim.. Zac:Bende şey.. Vanessa:Ben o kadar aptal değilim Zac! Zac:Tamam Vanessa geldi polis bey sizide yorduk.Ashley sende buraya kadar geldin. Ashley:Sorun değil iyi akşamlar. Vanessa:Sanada canım diyerek onu yolcu eder. Niley'in Evi* Miley:Hayatıım.. Nick:Ne oldu yine Kevin'e ne yapcaz ? Miley:Ne yapıyorsun? Nick:Bilgisayardayım. Miley:Bilgisayarda ne yapıyorsun ? Nick:Chat yapıyorum. diyince Miley fişek gibi oraya gelir ve Nick'e bağırır. Miley:Seen..Hemen bilgisayarı kapatıyosun!Dahada kızların peşindesin!Ben burda ne güne duruyorum.Tabi Nick Bey bizi beğenmiyor.Biz güzel değiliz değil mi ? Nick ayağa kalkar:Ne alaka bebeğim ? Miley:Bana bebeğim deme!Git o kızlara de! Nick:Söz bir daha kızlarla konuşmucam. Miley:Söz mü ? Nick:Söz.. Miley:Tamam o zaman affettim seni.. Nick:Bebeğim sen birtanesin seni çoo.k seviyorum diyerek ona sarılır.O anda Kevin ağlamaya başlar.Miley hemen onun yanına gider.Nick kendi kendine."Off be Kevin.Bi zırlamadan duramıyorsun ne güzel annenle yakınlaşmıştık en sonunda." Miley Nick'e bağırır:Niiiickk buraya geel Kevin'in altını değiştirceez.. Nick:Nee?? Ben ne anlarım alt değiştirmeden!Hem biz bakıcıya neden para veriyoz? Miley:Çok konuşmada gell! Nick:Ben değiştirmeeem. Miley:Buraya gel çabuk diyerek bi çığlık atar.Nick isteksizcede olsa oraya gelir. Nick:Şu Kevin'i 10-15 gün yurta versek olmaz mı ? Miley:Saçmalama Nick!Çabuk bana yardım et. Nick:Ne yapıcam ben ? Miley:Off tamam git Nick bi şey bilmiyosun! Nick:Gerekmiyorda... 21. Bölüm Sonu...
22. Bölüm Özeti; Ashley'in annesi yoğun bakımdan çıkabilecek miydi acaba?Eğer çıkarsa Ashley'in yaşadıklarına ne tepki vericekti?Nick'i ne süpriz bekliyor?
Hepsi Ve Daha Fazlası İçin 22. Bölümü Bekleyin...
22. BÖLÜM- Spoiler:
22. Bölüm
Demi kendine kıyafet almak için bir mağzaya girmişti.Fakat ordada Nick,Miley'e birşeyler bakıyordu.Demi'nin Geldiğini görünce yanına gitti. Nick:Ya kızım sen sülük müsün nesin be!Artık çık hayatımdan anladın mı çııık!! Demi:Hem suçlusun hem güçlüsün! Nick:Bir daha seni hayatımda görürsem çok kötü olur! Demi:Biliyor musun sen hayatımda gördüğüm en vicdansız adamsız!Benim hayatımı mahvettin ve hayla kendi havandasın!Sus artık yeter senden ne çetiğim!Bana sayıylamı veriyorlar bilmiyorum ki!diyerek mağzadan ağlayarak çıkar.Sahil kenarına gelir ve bir banka oturur.Corbinle yaşadıklarını anımsar ve Demet Akalın'dan Esmer Yarim şarkısı çalar.Az bir süre geçtikten sonra telefonu çalar. Demi:Alo Joe:Merhaba canım ben Joe Demi:Efendim ne oldu ? Joe:Ablan geldide haber vereyim dedim. Demi:Tamam canım hemen geliyorum diyerek telefonu kapatır. Jemi'nin Evi* Demi:Merhaba canım nerdesiniz ? Joe:Salondayız hayatım gel hadi bekliyoruz. Demi:Tamam diyerek salona geçer. Demi:Ablacıımmm iyiki geldin.. Sindy(Demi'nin Ablasının Adı):Seni gördüğüme bende çok sevindim (: Demi:Hoşgeldin ablacım. Sindy:Hoşbuldum.. Demi:Joe'cim biz ablamla dışarıya çıkıcaz sen Selana'ya bakarsın değil mi ? Joe:Tabiki siz keyfinize bakın (: Demi:Sağol canım diyerek Joe'yi öper. Bahçe* Sindy:Ne oldu tatlım ? Demi:Hiiçç öylesine konuşalım dedim. Sindy:Tamam. Demi:Joe'yi beğendin mi ? Sindy:Yaa evet çok şeker ve iyi birisi hayırlı olsun. Demi:Sağol ablacım. Sindy:Ama sen bence Corbin'i unutamadın. Demi:Abla sen ne diyorsun ? Sindy:Evet Demi sen hayla Corbin'e aşıksın. Demi:Abla saçmalamayı kes eğer Corbin'i sevseydim Joe'yle evlenmez bebek yapmazdım! Sindy:Bebek ondan bile değil Demi. Demi:Sende babam gibi konuşuyorsun!Artık yeter gidin başımdan!diyerek eve doğru yol alır. Jemi'nin Evi* Demi ağlayarak eve girer. Joe:Ne oldu hayatım ablanmı üzdü ? Demi:Yok sinirlerim bozuldu o kadar. Joe:İyi olduğuna emin misin ? Demi:Evet canım sorun yok ben biraz dinlencem. Joe:Peki sen bilirsin. Hastane* Ashley'le Zac karşılaşmıştır. Zac:Merhaba annen iyi mi ? Ashley:Bilmiyorum sonuçlar yarım saat sonra açıklancak. Zac:Senin için çok üzüldüm. Ashley:Ne için ? Zac:Gidiyorsun ya hastaneden. Ashley:Evet gidiyorum tahinim çıktı. Zac:Kendine iyi bak oralarda. Ashley:Sağol. Az sonra Vanessa'da gelir. Ve ağlıyarak Ashley'e sarılır. Vanessa:Ashley arkadaşım keşke gitmesen... Ashley:Ağlama Vanessa diyerek gözyaşlarını siler. Vanessa:Senden özür dilerim sana yaşatıklarım için. Ashley:Geçmişe mazi derler Vanessa.Bırak artık geçmişi geleceğe bak sen. Vanessa:Seni çok özlücem.. Ashley:Bende seni ama olan oldu burda yaşadıklarım çok güzeldi.Asistanlık yıllarımda ama şimdi size veda etmem lazım.Ben olmadığım zamanda kendinize iyi bakın tamam mı ? Vanessa:Merak etme... Ashley:Benim anneme bakmam lazım. Vanessa:Tamam canım. Görüşürüz. Yoğun Bakım* Ashley:Annecim beni duyuyorsan lütfen hayata geri dön ben sensiz ne yaparım söyle sensiz bu hayat nasıl geçer ? Bir anda kalp atışı durmaya başlamıştı. Ashley:Doktor beyy anneme birşeyler oluyo yardım edin!! Doktor ve hemşireler gelir. Annesine şok etkisi yaparlar ama sonuç alamazlar. Doktor:Üzgünüz Annenizin beyin ölümü gerçekleşti.. Ashley:Olamaz diyerek çığlık atar ve hüngür hüngür ağlamaya başlar.Az sonra yanlarına Vanessa ve Zac gelir. Vanessa:Ne oldu bir tanem ? Ashley:Beyin ölümü gerçekleşti artık bitkisel hayatta ben onsuz ne yaparım ? Vanessa:Çok üzgünüm Ashley keşke böyle olmasaydı diyerek ona sarılır. Ashley:Ben gidiyorum sakinleşmem lazım Vanessa.. Vanessa:Tabi canım git sakinleş ben burdayım nasılsa. Ashley telefonla Corbin'i arar. Corbin:Alo hayatım ne oldu ? Ashley:Corbin annem bitkisel hayata geçti!! Corbin:İnanmıyorum hemen benim eve gel canım. Ashley:Tamam geliyorum diyerek telefonu kapatır. Corbin'in Evi* Kapı çalar ve Corbin kapıyı açar.Gelen Ashley'dir. Ashley:Nasıl oldu bu Corbin ? Corbin:Tamam gel hayatım salona geçelim. Ashley:Ben onsuz ne yaparım söyle.. Corbin:Olan oldu canım artık geri dönüş yok. Ashley:Olmalı! Corbin:Babana haber verdin mi ? Ashley:Hayır babam bu habere yıkılır. Corbin:Ama başka birisinden öğrenmesi daha kötü olur.Sen şimdi git babana haber ver ben evdeyim. Ashley:Tamam bu arada benim İngiltere'ye tahinim çıktı. Corbin:Sorun yok berbaber gideriz banada iyi gelir. Ashley:Görüşürüz. Ashley'in Babasının Evi* Ashley:Baba ben geldim.. Jack(Babasının adı):Ne oldu kızım annenden haber mi var. Ashley:Evet. Jack:Yataktan kalktımı ? Ashley:Hayır baba beyin ölümü gerçekleşti.. Jack:Nasıl olur yani annen evimize dönemicek mi ? Ashley:Malesef sadece makinalarla nefes alıcak. Jack:Kızım bu nasıl olur biz onsuz ne yaparız diyerek Ashley'e sarılır. Ashley:Babacım benim İngiltere'ye tahinim çıktı.Corbin'le oraya gidicez.Hem bizede iyi gelir.Ama sen şirketin başında dur. Jack:Tamam kızım senide göremicem ama haberleşiriz artık. Ashley:Tabi babacım (: Niley'in Evi* Nick:Selam aşkım ben geldim diyerke salona geçer.Salonda Miley'de vardır. Miley:Hoşgeldin canım. Nick:Kevin nerde ? Miley:Odasında bakıcı ingileniyor. Nick:Tamam diyerke koltuğa Miley'in yanına oturur. Miley:İyi misin ? Nick:Sayılır. Miley:Ne oldu ? Nick:Mağzada Demi'yle karşılaştım ve anladım ki ben çok kötü birisiyim. Miley:Son pişmanlık hiçbirşeye yaramaz. Nick:Ama söz artık iyi biri olucam. Miley:Zaten öylesin (: Nick:Seni çok seviyorum (: Miley:Bende seni aşkım. 22. Bölüm Sonu...
23. Bölüm Özeti ; Demi ve Joe ciddi bir kavga ederler.Ve Demi'nin başına büyük bir bela açılır.Ashley'i İngilterede hangi süpriz bekliyordur ? Zac'da Ashley'in gidişinden sonra hangi duygulara kapılacaktır ?
Hepsi Ve Daha Fazlası İçin 23. Bölümü Bekleyin..
| |
|
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Perş. Haz. 17, 2010 4:43 pm | |
| Yine mükemmeldi ya devam et | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1958 Yaş : 104 Nerden : Stockholm & Buenos Aires Doğum tarihi : 22/04/20 İş/Hobiler : Cem Adrian, Adele, Tumblr..
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Perş. Haz. 17, 2010 6:12 pm | |
| bi'tek sen varsın yorum yapan ama devam ediyorum; 23. BÖLÜM- Spoiler:
23.Bölüm
Hastane* Zac kafeteryada oturuyordur.Az sonra Ashley'de gelir. Zac:Ashley buraya gelebilirsin. Ashley:Teşekkür ederim ama gerek yok. Zac:Senle birşey konuşmak istiyorum. Ashley:Ne hakkında ? Zac:İkimiz hakkında. Ashley:Zac yapma lütfen bu hale sen getirdin.Sözlerine,yeminlerine sen ihanet ettin.Biz sana ikinci şansta vermiştik.Unut artık ikimiz diye birşey yok. Zac:Ama Ashley.. Ashley:Zac yeter ama git Vanessa'nın yanına geçmiş geçmişte kalır.Umutlanma bir daha senle asla olamam.diyerek kafeteryadan ayrılır.Zac'da odasına gider. Hastane*/Zac'ın Odası Zac:İnanmıyorum ya!Yaşadığımız herşeyi unutmuş!diyerek masasındaki herşeyi dağıtır.Az sonra bu gürültüyü duyarak yanına Vanessa gelir. Vanessa:İyi misin Zac ? Zac:Evet iyiyim gidebilirsin. Vanessa:Emin misin ? Zac:Vanessa birşeyim yok diyorsam yoktur.Yeter git işinin başımdan! Vanessa:Zac sana neler oluyor anlamıyorum ?Beni eskisi gibi sevmiyorsun. Zac:Saçmalamayı kes Vanessa. Vanessa:Sen saçmalıyorsun!diyerek odadan ağlıyarak çıkar.
Zac:Neden böyle yapıyorum ki ?Dediği gibi herşeyi ben bozdum.Ben yeminlerime ihanet ettim.Vanessa'yı seçtim.Ama onuda sevmiştim.Şimdi onu unutmalıyım.Ne yaşdıysak yaşıyalım unutmalıyım onu.diyerek onla beraber tüm resimleri yakar. Jemi^nin Evi/Yatak Odası Demi yatakta döneliyordur.Ve Corbin'le resmine bakar.Az sonra Joe gelir.Hemen resmi çekmeceye sokar. Joe:Neydi o ? Demi:Hiçbişey. Joe:Emin misin ? Benden birşey mi saklıyorsun ? Demi:Hayır tabikide. Joe:Eh peki..Hadi gel yemek yiyoruz. Demi yataktan kalkar.Ve aşağıya iner.Joe tedirgin olduğu için çekmeceyi açar.Ne görsün!Corbin'in resmi hemen resimle aşağıya iner. Salon Demi:Nerde kaldın Joe ? Joe:Bilmem senin döklümlerini topluyorum. Demi:Neyden bahsediyorsun.Açıkça söyler misin ? Joe:Bu ne Demi ? diyerek resmi üstüne atar. Demi:Aaa kalmışmı.Atçaktım yemin ederim çöpe atıcaktım. Joe:Demi numara yapma ne olur.Yatktada bu resme bakıyordun. Demi:Evet ama atıcaktım yemin ederimki atıcaktım. Joe:Yeter Demi ya numara yapma ne olur. Demi:Yani ben gideyim tabi çok kaldım burda diyerek dışarıya çıkar. Dışarı*Saat:24:00 Demi ağlıyarak ara sokaklardan tek başına geçer.Havada iyice kararmıştır.Karşıdan 2 adam gelir. X:Güzelim nereye böyle tek başına ? Demi:Gidin başımdan.diyerek yürümeye çalışır.Ama önünü keserler. XX:Aa gitme ama o seni eğlendirememişse biz seni eğlendiririz. Demi:Gidin başımdan yoksa polis çağırcam. XX:Çok korktuk! Demi:Şimdi gelirlerse görürsünüz! X:Ama onlar gelene kadar senin işin biter ve bizde burdan kaçarız. Demi:O kadar emin olmayın bence. X:Vayy sen süpermenmisin be sen bize hiçbirşey yapamazsın. Demi:Görürüsünüz şimdi diyerek ikisininde gözüne sprey sıkarak.Evie doğru hızla koşar. Jemi'nin Evi* Demi kapıyı çalar.Az sonra Joe kapıyı açar. Joe:Ne bu halin ? Demi:Hiçbişeyim yok senin sayende. Joe:Yine ne oldu ? Demi:Karşıma iki adam çıktı.Tehtid etti.Kesin birşey olcak.Buraya yazıyorum Selana'yı kaçırcaklar.Hemen onu buraya getir. Joe:Saçmalama Demi dediğin şey sadece flimlerde olur. Demi: Olsun yinede biz tedbirimizi alalım Joe:Hem ben sana hayla kızgınım. Demi: Sanki ben değilim !Ama gerçekten öldürülmemi istiyorsan gidebilirim. Joe: O kadar kötü birisi değilim burda kal güvende olursun. Demi: İyi sağol ben Selana'nın yanına gidicem. Corbin'in Evi* Corbin televizyon izliyordur. Ve az sonra kapı çalar.Gelen Ashley'dir. Corbin:Hoşgeldin canım diyerek onu öper. Ashley:Hoşbuldum da hemen valizini hazırla İngiltereye gidiyoruz!! Corbin:Hemen mi ? Ashley:Evet bir itirazın yoksa. Corbin:Yok tabiki ama hazırlıksız yakalındım.Daha ev duruyor. Ashley:Dursun ev satma.Gelince yine burda otururuz. Corbin:Geri döncekmiyiz ki birdaha buraya ? Ashley:Bilmiyorum bir tahmin hadi oyalanma sende valizini hazırla. Zanessa'nın Evi* Zacla Vanessa salonda oturuyordur. Vanessa:Bugün neyin vardı ? Yine Ashley'lemi kavga ettin ? Zac:Ne alaka ? Her kötü olduğum zaman Ashley'lemi kavga etmem gerekiyo ? Vanessa:Bilmem %99 Ashley'le kavga edersinizde. Zac:O zaman %1'i bu günü kapsıyor. Vanessa:Ben mi kırdım seni ? Zac:Hayır Vanessa yeter artık olan oldu ben odaya çıkıyorum. Vanessa:Tamam bende az sonra gelirim Zanessa'nın Evi*/Yatak Odası Yatakta durmuş Ashley'le yaşadıklarını anımsar. Zac:Çok üzgünüm Ashley seni kaybettiğim için.Ama senin dediğin gibi artık birlikte olamayız.Biz diye birşey yok.Ben "bizi" Vanessa'yı seçerken öldürdüm... 23.Bölüm Sonu Selike*Gururla Sundu...
24. Bölüm Özeti ;
Ashley ve Corbin İngiltere uçağında hangi süprizle karşı karşıya kalacaktır ? Vanessa Zac çifti ayrılcaklar mı ? Demi Joe çiftine ne oluyor.Yoksa onlarda ayrılcaklar mı ?
Hepsi Ve Daha Fazlası İçin 24. Bekleyin 24. BÖLÜM- Spoiler:
24. Bölüm Ay Yapım Ve Selike* Gururla Sunar...
Zanessa'nın Evi* Vanessa uyanmış üzgün üzgün kahvaltı yapıyordu.Zac'da az sonra yanına geldi. Zac:Neyin var canım ? Vanessa:Senin sayende Zac. Zac:Ben dün için çok özür dilerim.. Vanessa:Eğer Ashley'i bu kadar çok sevdiysen benle neden oldun söylesene ! Zac:Ben onu sevmiyorum ki seni seviyorum söz bir daha sana kızmıcam bağırmıcam. Vanessa:Ama bir daha yaparsan affetmem. Zac:Söz olmucak diyerek Vanesssa'yı öper. Vanessa:Seni seviyorum. Zac:Bende seni.. Jemi'nin Evi* Evde soğuk rüzgarlar esiyordu.Demi Selena'yla ilgileniyor Joe televizyon izliyordu. Joe:Ne yapıyorsun sen öyle ? Demi:Gözün kör mü görmüyor musun ? Joe:Sana bakmak istemiyorum da. Demi:Çok isteyen var sanki allahım ya. Joe:Bence çok uzattık. Demi:Sen uzattın bir resim için halimize bak. Joe:Özür dilerim ama ne yapıyım senin eski sevgilinin resmini görünce.. Demi:Tamam Joe sorun değil diyerek onu öper. Corbin'in Evi* Kapı çalınır ve Corbin isteksizce açar. Ashley:Hadi gidiyoruz.. Corbin:Yarın gitsek çok yorgunum. Ashley:İtiraz istemiyorum Corbin.. Corbin:Tamam ben valizleri alıyım geliyorum. Ashley:Tamam çabuk ol uçak kaçıcak. Corbin:Geldim iştee.. Ashley:Corbin dünyanın diğer ucuna gitmiyoruz sadece İngiltereye gidiyoruz.Bu 5 valiz ne ! Corbin:Giyecek,içeçecek,top,bakım aletleri v.b Ashley:İyi neresine sığcaksa uçağın hadi çıkalım diyerek hava alanına gider. Hava Alanı* Ashley ve Corbin yetkili arabadan inerler. Ashley:Ohh be ne güzel kurtuluyoruz bu şehirden. Corbin:Ya ya ne demezsin. Ashley:Şikayetin mi var ? Corbin:Var tabi saat 06:00'a uçak biletimi alınır ? AShley:Hemen burdan kurtulmak için aldım neyse hadi binelim. Uçak* Corbin ve Ashley yerlerini almıştı.Yarım saat gittikten sonra bir gürültü oldu ve etraf karardı... Evet uçak kazası geçirmişlerdi.Ashley ve Corbin çok kötü görünüyordu.Fakat ıssız bir yerde ne araba vardı,ne polis,nede hemşire... 10 Yıl Sonra Jemi'nin Evi* Joe:Hadi Selana koleje yazdırcam seni çabuk ol!! Selena:Ay tamam baba ne bu aceke diyerek Joe'nin yanına gider. Joe:Kızım biz seni mankenliğe vermiyoruz.Öğrenciliğe veriyoruz bu hal ne? Selena:Bakımada öenm vermeliyiz babacım bak anneme kaç yıl geçti hayla ne güzel.Sende bunu denemelisin. Joe:Sen şimdi babaya yaşlımı diyosun ? Selena:Yok canım saçın bile beyazlaşmamış ama geri düşüncelisin. Demi:Ne oluyor burda diyerek salona girer. Selena:Annecim çok güzelsin.. Demi:Sen de güzel kızım hadi gidelim. 10 Yıl Sonra Niley'lerin Evi* Nick:Çook mutluyum Kevin'den kurtulucam!! Kevin:Aşk olsun babacım ne zararım vardı. Nick:Ne mi vardı bi annenle baş başa kalamadıkki.Kevin ağlıyo kevini parka götür Kevin Kevin Kevin! Kevin:Ay doğru ya şimdi ben okula gidicem hemde 6. sınıfa! Miley:Evet Kevincim ve sen hayla hazır değilsin çabuk üstünü giyin yazdırdığımız koleje götürcez seni. Kevin:Tamam annecim geliyorum hemen. Yarım saat sonra gelir. Nick:Aynı babası. Miley hemen tahtaya vurur. Miley:Dağlara taşlara yarabbim! Kevin:Aynen annecim hadi gidelim geç kalıcaz. Kevin ve Selena'nın Koleji* İkisinide aileleri koleje bırakmıştı ki aynı koleje gidiyorlardı.Ve aileleri için çok berbat bir durumdu bu tenefüs olmuştu ve Selena'nın arkadaşları Adriana ve İsabella Kevin'in arkadaşları Edward ve Lucas'tı herbiri arkadaşlarıyla birlikte kafeteryada oturuyordu. Kevin,Edward,Lucas'ların masası Edward:Abi baksana şu nöndeki masadaki kızlar çok güzel. Lucas:Hele hele şu başta oturan diyerek Selena'yı gösterir. Kevin:Sapıklık yapmayın ben bir kahve alıyım geliyorum. Edward-Lucas:Tamam bekliyoruz. Selena,Adriana,İsabella'nın masası Selena:Kızlar ben kola almaya gidiyorum istiyen ? Adriana-İsabella:Hayır!! Selena:Neden bu kadar tepki verdiniz anlamadım tamam size almam diyerek masadan kalkar sıraya gider. Kantin Sırası* Kevin'in arkasında Selena vardı.Kevin kahvesini almış önüne dönerken Selena'yı görmez üstüne döker. Selena'nın çığlığıyla tüm kafeterya ilkilir. Selena:Ya sen kör müsün? diyerek yanına Adriana ve İsabella gelir. Adriana:İyi misin Selena ? Selena:Tabi Adriana üstümü ve başımı saymazsak mükemmelim. İsabella:Hadi kalk canım bu salaklarla uğraşılmaz. Selena:Bence sen bir doktora görün ya sen cidden körsün! Kevin:Laflarına dikkat et. Selena:Etmezsem ne olur diyerek ayağıya kalkar. Kevin:Özür dileriz görmedim. Selena:Zaten her gören birisi bunu yapmaz! Kevin:Özür diledik ya işte git işine diyerek yanına Edward ve Lucas gelir. İsabella:O kadar kolay değil beyler.. Adriana:Siz bizim arkadşımızı zor duruma getirdiniz bizde sizi zor duruma getirirz. İsabella:Kaşık ve dondurma diyerek elini uzatır. Adriana:Kaşığa gerek yok sadece mayanöz ve ketçap.diyerke elini uzatır ve erkeklerin başından aşağıya hepisini döker. Selena:İyi işti kızlar hadi gidelim. Adriana:Özür dileriz görmedik. İsabella:Artık bizle uğraşmasanız iyi edersini beyler. Selena:Hadi gidelim kzılar diyerek kafeteryadan dışarı çıkarlar. 24.Bölüm Sonu...
25. Bölüm Özeti;
Selena Adriana ve İsabella'yı zorlu bir gün bekliyordur.Kevin Selena'ya ait duygular besler.Peki Corbin ve Ashley uçak kazasından ölümü yoksa durumu iyi olarak mı çıkıcak ?
Hepsi Ve Daha Fazlası İçin 25. Bölümü Bekleyin...
| |
|
| |
Jamentha. Emekli
| |
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Perş. Haz. 17, 2010 9:57 pm | |
| Teşekkürler canım..
Bi'kaç yorum sonra devam edeceğim.
| |
|
| |
Jamentha. Emekli
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Cuma Haz. 18, 2010 10:22 am | |
| Ya yorum yapsanıza | |
|
| |
Chephia Süper Üye
Mesaj Sayısı : 6789 Yaş : 25 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 27/12/98 İş/Hobiler : -
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1260/5000)
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Cuma Haz. 18, 2010 4:23 pm | |
| Süpersin. Devam et lütfen.
| |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Cuma Haz. 18, 2010 9:43 pm | |
| KAREKTER TANITIMI
Kevin : Nick ve Demi'nin oğludur. Okulun ilk gününden beri Selena'dan hoşlanıyordur, ama her hikaye mutlu sonla bitemez ya ?!
Selena : Demi ve Nick'in kızıdır, fakat Kevin'la kardeş olduklarını bilmiyorlardır, büyük sarsıntılar yaşayacaktır.
Adrianna : Selena ve Isabella'nın en yakın arkadaşıdır, okulda güzelliğiyle tanınır, Lucas'tan hoşlanır.
Lucas : Kevin ve Edward'ın en yakın arkadaşıdır. Romantik biridir. Adrianna'dan hoşlanmaktadır.
Isabella : Adrianna ve Selena'nın en yakın arkadaşıdır, kısaca Bella derler. Erkek fatma fügürüdr.
Edward : Lucas ve Kevin'ın çapkın arkadaşıdır. Aşk'a inanmaz, taki Bella'yı görene dek, fakat yinede gözü dışarıdadır.
| |
|
| |
Jamentha. Emekli
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk C.tesi Haz. 19, 2010 12:12 pm | |
| | |
|
| |
Chephia Süper Üye
Mesaj Sayısı : 6789 Yaş : 25 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 27/12/98 İş/Hobiler : -
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk C.tesi Haz. 19, 2010 1:14 pm | |
| | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk C.tesi Haz. 19, 2010 2:20 pm | |
| 25. BÖLÜM - Spoiler:
25.Bölüm
Selena ve Kevin'ın Koleji
Lucas:Kızlar çok sertti bee. Edward:Sert kızları severim. Kevin:Kes şu sesini.Zaten tepeden tırnağa dondurma olduk ! Edward:En kötüsü çilekli olması .. Lucas-Kevin-Edward:Iıııy!
Kızlar Tuvaleti
Isabella:Nasıl hadlerini bildirdik ama.. Adrianna:Çak be .. Selena:Ben tepeden tırnağa kahve oldum siz hale neden basediyosunuzz! Adrianna:Oldun dimi ?? Selena:En kötüsüde sütlü olmayan bi kahve.. Selena-Adrianna-Isabella:Iıııy!
Disiplin Kurulu Müdür:Hanımlar size ne oluyor böyle kendinizi ne sanıyorsunuz ? İsabella:Ama müdür bey onlarda Selena'nın üstüne kahve döktüler. Müdür:Susun birde cevap veriyorsunuz! Adriana:Ama biz susup gitsemiydik ? Müdür:Siz bayansınız ne öyle ketçap,dondurma! Selena:Özür dileriz bir daha olmucak. Müdür:Dua edin ki Kevin,Lucas,Edward sizden şikayetçi olmasın yoksa kolejden uzaklaştırma alırsınız! Selena-Adriana-İsabella:Nee!! Müdür:Alın Kevin,Lucas ve Edward'ı. Üçüde içeri girer. Müdür:Siz şikayetçi misiniz ? Lucas-Edward:Evet! Kevin:Hayır! Müdür:Hepinizin görüşü bir değil. Kevin:Hayır müdür bey onlar bize hırslarını gösterdiler biz şikayetçi değiliz. Müdür:Peki kızlar dua edinki olmadılar yoksa olacaklardan ben sorumlu değildim. Selena:Peki müdür bey. Koridor Selena:Sen ne yapmaya çalışıyorsun ? Kevin:Ne hakkında ? Selena:Beyaz atlı prens sanma kendini neden şikayetçi olmadın ? Edward:Hiçbirşeyde yaramıyor size! İsabella:Biz başımızın çağresine bakardık sizin yardımınıza luzüm yok! Adriana:Evet her neyse hadi gidelim. Lucas:Bir teşekkür yok mu ? Adriana:Biz size bizi kurtarın mı dedik ? Hayır! Bu yüzden gidin sınıfınıza...! Kolej Bahçesi Kevin çıkışta Selenanın onu affetmesi için ondan özür dilemeye çalışır ama bi türlü yaranamaz ...
Selena:Çekil git başımdan özürünü istemiyorum. Kevin:Gerçekten isteyerek olmadı inan bana. Selena:Tamam inandım affettim.Oldumu.Gidicekmisin? Kevin:Öyle istiyorsan öyle olsun. Selena:Olsun bi zahmet!
Zanessa'nın Evi
Miley ,Vanessa'yı ziyarete gelmiştir.Birlikte konuşurlarken konu Ashley'den açılır.
Miley:Ashley'le en son barışmıştınız.Epeydir görünmüyo .. Vanessa:Cehennemin dibine kadar yolu var! Miley:Yine ne yaptı sana !? Vanessa:Sorma.Zac'le bizi 10 sene önce birbirimize düşürdü.Sonra gidiş o gidiş.Bi daha dönmedi. Miley:Üzüldüm..Neyse.. Vanessa:Senin Demi ile aran ne oldu? Miley:Ne olucak Allah aşkına..Şeytan görsün yüzünü.. Vanessa:Kız yapmış bi hata.Büyüklük sende kalsın bence affet.Bak diyosun her hafta özür mektubu ve çiçekler yolluyo bana diye. Miley:İyide daha konuşmadık bile. Vanessa:Konuuuş!Seni tutan mı var?! Miley:Bi ara ararım.Ama şimdi Kevin okuldan dönücek eve gitmem lazım. Vanessa:Tamam canım. Miley:Yarında sen gel.Kahve içeriz yine =) Vanessa:Tamam.
Kahve
Nick ve Zac dertleşme fırsatı bulmuşken değerlendirmişlerdir.Ama bunun için doğru yeri seçtikleri pek sayılmaz.
Nick:Ne getirdin beni abi buraya! Zac:Konuşuruz oğlum erkeklere has biyer ne kadın var ne başkası. Nick:Eğer üstüme sigara kokusu sinerse Miley beni öldürür.Hadi çıkalım. Zac:Dur abi yha! Birden Nick'in telefonu çalar ve arayan Miley'dir. Miley:Kahvedesin dimi? Nick:Hemen nasıl anlıyosun yhaa! Miley:Anlarım ben sağar mı sandın beni! Nick:Ne alaka yha ben sadece.. Miley:Tamam kes.Kevin çıkmak üzere onu kolejden alda dışarı çıkıcaz. Nick:Tamaaam! Miley:Servisi aramayı unutma beklemesinler! Nick:Tamam bebeim unuturmuyum. Miley:Servisi hep bekleten kim?Neyse çabuk ol! Nick telefon u kapatır. Zac:Gidiyosun dimi.Sen git ben kalıcam Nick:Eve geç gelme Vanessa'yı üzme.O benim kardeşim sayılır fena olur! Zac:Tamaam! Kaza Yeri Her yerde yaralılar vardı ama az sonra ambulans gelmiş herkesi hastaneye götürüyordu.Ashley ve Corbin'in durumu çok ağırdı.Hayati tehlikesi bile vardı.Hastaneleri ise Zac ve Vanessa'nın çalıştığı yer oldu. Zac ve Vanessa yaralılar için hazırdı birden Ashley'ide orada görünce çok şaşırdılar ve Vanessa ağlamaya başladı. Zac:Vanessa bu bu.. Vanessa:Bu nasıl olur hemen Ashley'i ve Corbin'i amaliyathaneye alıyoruz !! Zac:Tamam ben Ashley'e gireyim canım sen burda kal tamam mı ? Vanessa:Tamam ama benide haberdar et çok merak ederim şimdi. Az sonra Ashley ve Corbin'in amaliyatı bitmişti.Zac amaliyathaneden çıkmıştı. Vanessa:Ne oldu kurtarıldı mı ? Zac:Malesef onları yoğun bakıma alıyoruz.Durumları çok kötü Vanessa çok kötü. Vanessa:Ama Ashley... Zac:Hadi birtanem kendini topla diyerek ona sarılır.
25.Bölüm sonu ...
26.Bölüm Özeti; Kolejde yeni bir aşk mı doğuyor?Zac kendine neden işgence edicek?Vanessa Zac için ne durumlara düşücek?Jemi ve Niley çifti karşılanıncaki tepkiler ne olacak? Hepsi ve Daha Fazlası 26.Bölüm'de ..
| |
|
| |
Chephia Süper Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Paz Haz. 20, 2010 4:44 pm | |
| Harikasın canım. Devam et. | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Paz Haz. 20, 2010 6:09 pm | |
| Senden başka beğenen yok sanırım =(
| |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Paz Tem. 04, 2010 11:04 pm | |
| Melike'Mm kızım süper ya şu an yarısını okudum yenisini koyda okiim :D Ayrıca öldümm bitim | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Paz Tem. 04, 2010 11:11 pm | |
| sağol canım.
26. BÖLÜM
- Spoiler:
26.Bölüm
Niley'in Evi Nick:Kev annen dışarı çıkıcağımızı söyledi üstünü giy. Kevin:Benim adım Kevin Kev değil ... İkincisi bana öyle bişiy demedi ... Miley:Sana söylemeyi unuttum caNım birazdan çıkıcaz hemen değil ! Nick:Yanlış bilgi için özür dilerim Kev. Kevin:Ooof! Miley:Kızdırma ya oğlumuu! Nick:Aman ne kıymetli oğlun varmış! Miley:Kıymetli tabii!Sessiz olun ben bi telefon görüşmesi yapıcam. Nick:Annen çapkınlığa başladı Kev.. Kevin:Ihııım..! Nick:Yani Kevin .. Miley:Saçmalama ben sen .. Alo.Meraba .. Miley Demi'yi aramıştır fakat açan Joe'dir. Joe:Alo.Miley sen misin? Miley:Evet Joe benim.Demi yok mu? Joe:Banyoda şimdi çıkıyo. Miley:O çıkana kadar sohbet edelim.Nasılsın?İşler yolunda mı? Joe:Hemde nasıl! Miley:Diyorum ki şöyle bi buluşup konuşsak .. Joe:Benim için hiç problem değil ama önce bi Demi'ye söyle (: Miley:Tamam. Joe:İşte Demi çıktı.Al konuş. Demi:ALo .. Miley ? Miley:Evet benim Demi..Nasılsın? Demi:İyiyimde hayret sen beni hiç aramazdın!Yani yanlış anlama sakın ben sadece .. Miley:Tamam Demi'cim ne dediğini anladım.Bende bi yerde ailece toplanıp konuşmamızı istiyodum. Arkadan Nick bağırır. Nick:Nee hayır olamaz asla! Miley:Ihıım!Şey bugün sana uygun mu? Demi:Tamam saat kaçta? Miley:Hemen olabilir.Veya 1 saat sonra.. Demi:Bi saat sonra bizim arkadaşken hep gidip kahve içtiğimiz ve dedikodu yaptığımız yer olur o zaman! Miley:Tamam sizinkileri al gel . Eskiye döneriz biraz . Demi:Tamam görüşürüz! Jemi'nin Evi Selena kapıdan içeri girergirmez Demi onu odasına sürükler.. Selena:Ya anne ne oluyo ? Joe:Coştu yine annen xD Baba-Kız gülüşürler ve Demi onlara kötü kötü bakar .. Demi:Giyin yoksa kızlarla alışverişi unut! Selena:Emret komutanım! Sessizce " Görev beklemez babacım!" der ve odasına çıkar. Hastane Ashley ve Corbin yoğun bakımda iken polis gelir ve olan biteni Vanessa ile Zac'e anlatır. Polis:10 yıl olmuş ama hala yaralılar.Bünyeleri iyi dayanmış olabilir ama orada mahsur kaldıklarındaki yaşam mücadelesi yaralarına yara katmış ve bu duruma gelmişler. Zac:Peki buraya nasıl getirildi?Madem ıssız biyerdi nasıl bu kadar dayandılar? Polis:Aslında ıssız olarak sandıkları ve çıkışı bulamadıkları yer Paris'in arka kısmında bulunan 15 km'lik bir ada. Vanessa hiç bişeyi dinlemeden Ashley'e bakıyordur.Kendi kendine " Kızı bu duruma kesinlikle ben soktum.Onu dışlamasaydım bu halde olmazdı.Bu şehirden gitmek istemezdi!Ama o Zac'i elimden aldı ! Şimdide acısını çekiyo .. " Çay Bahçesi Jemi çifti gelmiş Niley çiftini bekliyorlardır. Joe:Bana Nick'inde geliceğini söylememiştin.Hadi eve dönelim! Demi:Saçmalama!Alt tarafı kahve içip konuşucaz ... Selena:Lütfen bana kahve demeyin! Jemi:Neden?? Selena:Çocuğun teki okulda üstüme kahve döktü! Demi:Nasıl yani!Bilerek olmamıştır .. Selena:Bilerek veya bilmeyerek.Döktümü döktü!Bizde hadlerini bildirdik! Joe:Afferin iyi yapmış .. Demi:Şşş!Geliyolar.! Kevin ve Selena birden gözgöze gelirler ve ne olduğunu anlayamaz bi biçimde birbirlerine bakarlar. Selena-Kevin:Nee!Olamaaaz! Joe:Ne oluyo? Selena:Bu benim üstüme kahve döken çocuk! Nick:Neden böyle bişey yaptın Kevin? Kevin:Bilerek yapmadığım halde oda beni dondurma ve ketçapa buladı! Miley:Neyse unutun bunları oturup konuşalım.. Jemi+Selena ve Niley+Kevin konuşmaya başlarlar .. Ama Kevin gözünü Selenadan alamaz ..Selena'da Kevin'dan .. Hastahane-Zac'in Odası- Zac çok bitkindir.Ashley'in kaza olayından sonra ne bişey yemiş ne bişey içmiştir.Artık hayattan zevk almıyordur. Zac:Neden hep böyle oluyo ? Neden ! Hep sevdiklerimi kaybediyorum. O arada Vanessa Zac.'in odasına gimek üzere kapıyı çalmak isterken durur ve dinler.. Zac:Vanessa'ya nasıl söyleyebilirdim ki .. Onu unutup Ash'i istediğimi .. Vanessa bu sözleri duyduğu an hayattan belirtisini kesmiştir.Oracığa yığılmıştır.Görevliler onu kaldırmış ve odaya götürürken Zac sesleri duyar ve kapıyı açtığı gibi şoka uğrar. Zac:Ne oluyo!Vanesaa??İyimisin?Vanessa?Ses ver ne olurr! Birkaç saat sonra Zac Vanessa'nın komaya girdiğini öğrenir ve ne yapıcağını bilemez.Artık onun hiç kimsesi kalmamıştır...
26.Bölüm Sonu ...
27.Bölüm Özeti; Vanessa düşdüğü durumdan kurtulacak mı?Zac Ashley'i mi yoksa Vanessa'yı mı seçicek?Selena Kevin'dan hoşlanmayamı başladı?Demi ve Miley tekrar kanka mı olyor?Bu kankalık Nick ve Joe'yide eskiye döndürecek mi? Hepsi ve Daha Fazlası 27.Bölüm'de ..
| |
|
| |
Jamentha. Emekli
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 05, 2010 9:08 am | |
| Anam süperrr.Melikee devammm hadiii | |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 05, 2010 9:36 am | |
| - LiLy# demiş ki:
- Anam süperrr.Melikee devammm hadiii
| |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 05, 2010 11:19 am | |
| 27. BÖLÜM
- Spoiler:
27.Bölüm
Çay Bahçesi Niley ve Jemi çifti konuşmaya öyle dalmışlardırki Selena ve Kevin'nın birbirine davranışlarını görmezler.Selena'da konuşmaya başlar. Selena:Bu bi şakamı? Kevin:Hiç zannetmiyorum. Selena:Dicek bişiy bulamıyorum. Kevin:Bende. Kevin ve Selena birbirlerine bakmaya başlarlar.Ama nasıl bakmak.Gözlgöze hiç hareketsiz .. Demi:Selena terlediysen montunu ... birden bakıştıklarını görür ve onları seyreder. Miley:Hey Kevin su içiceksen ... oda onları görür ve bu durumu bozmak istemez. Demi:Görüyomusun şunları Miley . Kocaman oldular da bakışıyolar. Miley:Bizde küçükken öyleydik. Joe:İşler nasıl gidiyo Nick?Görüşmeyeli ... Nick:Nasıl olsun bildiğin gibi.. Joe:Ben sadece .. Nick:Ne ... Joe:Ben sadece arkadaşlığımızı özledim yani geri gelse ne güzel olur. Nick:Evet ... Miley ve Demi çocukları ve eşlerini kaldırıp gitme zamanı olduğunu söylerler.Birlikte arabalarına doğru yürürken Kevin ve Selena birdirinden ayrılamaz.Selena az önce içtiği kolanın çöpünü atmak ister. Selena:Anne ben çöp atıp geliyorum. Demi:Tamam kızım çabuk ol. Selena çöp attıktan sonra ayağı takılır ve yere düşer.Düştüğü yer tam olarak çukurdur ve oradan çıkamaz. Selena:Anneee!Babaa!!Yardım edin!! Kevin:Geldim bekle! Kevin gelir ve Selena'nın elinden tutup kaldırır.Elleri birbirine değdiğinde ikiside birbirene bakakalırlar. Selena:Şey...ben... teşekkür ederim .. Kevin:Rica ederim.İyi misin ? Selena:İyiyim. Demi:Hadi çocuklar gidiyoruz. Selena:Tamam anne geliyoruz.
Kafeterya Adriana,Selena ve İsabella bir masaya oturmuş konuşuyorlardı. Adriana:Kızım hadi anlat!Dün neler yaşadınız ? Selena:Ya hiçbirşey olmadı aslında. İsabella:Emin misin ? Selena:Sadece el ele tutuştuk o kadar. Adriana-İsabella:Ne!! Selena:Sessiz olun birisi duycak. Ariana:Kızım bu büyük bir şey nasıl oldu anlatsana!! İsabella:Evet Selena meraktan çatladım. Selena:Ben çöp atmaya gidiyordum.. İsabella:Eee.. Selena:Sonra çukura düştüm yardım istedim. Adriana:Eee.. Selena:Sonra beni kurtarmaya Kevin geldi sonra elimden tuttu kaldırdı. İsabella:Yoksa yeni aşk mı doğuyor ? diye Adriana ile gülüşürler. Selena:Kızlar yapmayın lütfen.. Adriana:Tamam sustuk.
Kolej Bahçesi Kevin,Lucas ve Edward bir ağaca dayanmış konuşuyorlardı. Lucas:Kevin ne yaşandı sevgilimi oldunuz yoksa ? Kevin:Saçmalama Lucas.. Edward:Sende anlat o zaman. Kevin:Çukura düşmüştü bende onu kurtarmaya gittim.Sonra kaldırmak için elini tuttum o kadar. Edward:Keşke bende İsabella'ı kurtarsam... Kevin:Sapıklık yapma Edward. Edward:Ne yapalım biz senin gibi şanslı değiliz. Lucas:Neyse çocuklar gidelim sınıfa.
Koridor Lucas,Kevin ve Edward sınıflarına giderken Müdür Harry onları durdurur. Harry:Nereye çocuklar ? Lucas:Sınıfa.. Harry:Sınıfınız değişti. Kevin:Hangi sınıf ? Haary:6-A yani Bayan Selena,İsabella ve Adriana'nın sınıfı. Edward:Süper bir haber hemen gidiyoruz. Harry:İyi dersler!
Sınıf/6-A Tüm sınıf tarih dersi işlerken kapı çalar. Öğretmen Dylan:Girin.. Lucas,Kevin ve Edward girer. Dylan:Buyrun çocuklar ? Lucas:Biz bu sınıfa atanmışızda.. Dylan:Hmm tamam siz bir yerlere oturun sonra ayarlarız. Edward:Tamam hocam. Kevin,Selena'nın Edward,İsabella'nın Lucas ise Adriana'nın yanına oturur. Selena fısıldar:Bu bir şaka mı ? Kevin:Sanmıyorum. Dylan:Selena ve Kevin dersi dinler misiniz ? Selena:Pardon hocam.
Kolej Bahçesi Selena annesi Demi'yi arar Selena:Annecim neler oluyor ? Demi:Ne hakkında ? Selena:Kevin ve arkadaşları bizim sınıfa atanmışlar. Demi:Evet Miley'le birlikte düşündük. Selena:Peki neden ? Demi:Daha iyi arkadaş olmanız için. Selena:İyi peki annecim kapatıyorum. Demi:Bi dakika Selena Selena:Efendim ? Demi:Bu gün Kevin seni bırakıcak eve tamam mı kızım Kevin'ede söle. Selena:Tamam annecim görüşürüz.
Sınıf/6-A Selena Kevin'i bulmuş konuşuyordur. Selena:Merhaba. Kevin:Merhaba. Selena:Dün için tekrar teşekkürler. Kevin:Rica ederim. Selena:Annem bugün senin beni eve bırakıcağını söyledi tabi sanada uyarsa.. Kevin:Tabi bende zevk alırım. Adriana ve İsabella konuşmaları duymuş fısırdaşarak konuşuyordur. Adriana:Kesin büyük bir aşk doğucak. İsabella:Bencede. Adriana:Darısı başımıza.. İsabella:Hiç sanmıyorum Edward hiç tipim değil. Adriana:Belli olmaz.Ayrıca bu aralar Edward'a takmış durumdasın.Sonumuz hayırolsun bakalım xD
Hastane -Zac'in Odası- Zac'in içi içini yer.Artık refleks bile veremez olmuştur.Sadece deliler gibi kendi kendine konuşur.. Zac:Kendimi neden bu kadar paralıyorum?Oysaki buralardan çekip gitsem...Hayır!Vanessa'nın bana ihtiyacı var! Zac ayaklanmış ve Vanessa'nın yanına (Yoğun Bakıma) gitmek için telaşlı adımlarla yürüyordur. Yoğun Bakım -Vanessa'nın Yanı- Zac odaya girer ve hemen Vanessa'nın yanına koşar. Zac:Bitanem iyimisin?Sensiz yaşayamıyorum.Lütfen kalk artık.İstediğin kadar kız bana ama böyle sessiz kalma! O arada birden Vanessa'ya bağlı aletten garip sesler gelmeye başlar. Zac:Doktooor!Hemşireee!Yetişiiin! Doktor ve hemşire içeri girer ve Vanessa'nın aletine bakarak telaşlanırlar. Zac:Ne oluyor söyleyin!! Doktor:Üzgünüm sizi dışarı almak zorundayız! Zac'i dışarı çıkarırlar ve 20 dakika sonra doktor Zac'in yanına gelir. Zac:Ne oluyor doktor bey! Doktor:Sanırım Vanessa .......
27.Bölüm Sonu ...
28.Bölüm Özeti; Vanessa'ya ne oldu ? Kevin Selena'ya aşkını itiraf edicek mi?Demi ve Miley çocuklarının geleceği için ilk adımı ne yaparak atıcaklar?Corbin kendine geldiğinde Zac'le yaaşdığı olaylar neler olacak? Hepsi ve Daha Fazlası 28.Bölüm'de ..
| |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 05, 2010 11:27 am | |
| | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 05, 2010 11:29 am | |
| Bi'kaç yorum sonra devam edicem.. | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 05, 2010 11:43 am | |
| | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 05, 2010 11:46 am | |
| herneyse, devam ediyorum.
28. BÖLÜM
- Spoiler:
28.Bölüm
Sınıf/6-A Ders bitmiş herkes gitmek için hazırlanıyordu.İsabella ve Adriana Selena'nın yanına gelmişti. Selena:Kızlar görüşürüz ben gidiyorum. Adriana:Tamam canım görüşürüz. Selena ve Kevin dışarı çıkar. İsabella:Bunlar fazla yakınlaştı. Adriana:İsabella zaten büyük bir aşk doğucak demiyomuyuz ? İsabella:Doğru bizim kazıklar yerinde sayıyo. Adriana:Doğru ya bizi kafetaryaya bile davet etmiyorlar. İsabella:Her neyse bizde ikimiz gidelim
Kolej Bahçesi Selena ve Kevin çıkışa doğru yürüyorlardır. Selena:Senide yoruyorum ama.. Kevin:Saçmalama ben çok keyif alıyorum. Selena:Peki (: Selena ve Kevin eve doğru yol alıyorlardı.
Dışarı/Çarşı Kevin:Hep böyle misin ? Selena:Nasılım ? Kevin:Güzel,şeker... Selena:Teşekkür ederim ama hiç farkında değilim. Kevin:Ben sana bir şey söylicektim. Selena:Dinliyorum. Kevin:Ama nasıl tepki verceğini bilmiyorum. Selena:Bilmece bu kadar mı yoksa biraz daha ipucu vericek misin ? O sırada Selenanın evi'nin önüne gelmiş Demi bağrıyordur. Demi:Kızıımm geldin mi ? Kevin:Her neyse yarın söylerim. Selena:Tamam diyerek arkasını döner bir kağıda cep telefonunu yazar ve eline verir. Selena:Aramak istersen...diyerek eve girer
Jemi'nin Evi Selena:Ben geldim annecimmm Demi:Neşeli görünuyorsun.. Selena:Hıhı evet Demi:Kevin'le anlaştınız mı ? Selena:Evet annecim çok iyi birisi. Demi:O zaman hep o seni eve bıraksın. Selena:Nasıl ? Demi:Tabi istersen ben Miley'le görüşürüm. Selena:Bilmiyorum annecim ben üstümüm değiştireyim,ödevimi bitireyim yemeğe gelirim. Demi:Tamam canım babanda bi gelemedi! Selena:Gelir annecim gelir..
Selena'nın Odası Selena yatağına uzanmış bugünü ve Kevin'in çay bahçesinde elini tuttuğu anı hatırlar ve gülümser.Az sonra telefonu çalar. Selena:Alo ? Adriana:Benim canımm baş belan (: Selena:Ne var Adriana ? Adriana:Ne oldu bugün diye sorcaktım. Selena:Adriana ben ona cep telefonumu verdim.. Adriana:Yuuhh!! Selena:Ne oldu ki ? Adriana:Hadi ben kapıyım sevgilin ararsa bulsun seni. Selena:Adriana yok öyle birşey... Adriana:Tamam tamam diyere telefonu kapatır.
Yoğun Bakım -Vanessa'nın Kapısı- Zac:Ne oldu lütfen söylermisiniz. Doktor:Vanessa...Vanessa'nın ... Belden aşağısı felç.Öyle bi krizki kendi kendiyle barışamazsa bu onu ölüme bile sürükleyebilir. Zac:Nee!!!Nasıl yani!Yürüyemeyecekmi! Doktor:Belki ilk 1-2 gün konuşamayadabilir.Şokun etkisiyle... Zac:Allahım!!Hepsi benim yüzümdeeeeen!!Vanessa! Zac orada kendini yere atar. Zac:Benim yüzümdeeeeeeeeen! (diye bağırır)
Jemi'nin Evi Demi akşam için süpriz olarak Miley'leri yemeğe çağırmıştır.Bunu duyan ev halkı hazırlıklara başlamıştır. Joe:Ben hangi kravatı takayım sence Selena? Selena:Anneme sor! Joe:Benim karnım acıktı.Senin? Selena:Anneme sor! Joe:Neyi annene sormiyim? Selena:Anneme soor! Joe:Demi hangi kravatı takıyım? Demi:Selena'ya sor! Joe:Hay ben sizin!!! Joe sinirle yukarı çıkar.Selena ve Demi o gidince kahkalara boğulurlar. Selena:Harikayız çak!! Demi:Çak be ... Kapı çalar ve Niley'ler gelmiştir. Selena, Joe ve Demiyi itekleyerek kapıyı kendi açar ve karşısında Kevin'ı görür. Selena:Hoş..Hoşgeldiniz! Kevin:Hoş..Hoşbulduk! Demi ve Miley aralarında kıkırdamaktadırlar.Joe ve Nick çocuklarına bakarlar ve onları gözgöze görünce tıksırmaya başlarlar.
Onlar içeri geçerler ve yemeklerini yerler fakat Selena ve Kevin hep birbirine bakamaktan hiçbişiy yapamazlar.
Hastane -Ashley'in Odası-
Zac odaya girer ve Ashley'in başucuna bir mektup ile gül bırakır.Kapıya doğru ilerler ve arkasına bakar.Ashley'e uzun uzun baktıktan sonra oradan uzaklaşır.
Ertesi Gün -Ashley'in Odası- Ashley yine gözlerini açmış ve hemşirenin bıraktığı ilaç yerine gözüne gül ile mektup çarpmıştır.Hemen alıp okur. Ashley:Allah Allah kim yazdı acaba?*Bi tanıdık heralde. Ashley , Seni o kadar çok seviyordum ki nasıl böyle işlere bulaştım anlayamadım.Şunu bilki hâlâ seviyorum.Sen sevsende sevmesende ... Yaptıklarımın çoğu yanlıştı.Herkes yanlış yapar. Umarım bir gün karşılaşırsak bana selam vermeyi unutma.Çünkü kalbimin baştacısın.Bana ihtiyacı olan biri var.Şimdi onu alıp buralardan gitmem gerekiyo.Ama seni çok özlicem. Zac.... 28.Bölüm Sonu ...
29.Bölüm Özeti; Zac Vanessa'yı alarak nereye gidecek?Kevin Selena'ya açılabilecek mi?Ashley mektupta okuduklarını Corbinle paylaşacak mı? Hepsi ve Daha Fazlası 29.Bölüm'de ..
| |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 05, 2010 11:52 am | |
| | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 05, 2010 11:55 am | |
| | |
|
| |
| Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk | |
|