| Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk | |
|
+6alisonloveato DemiLse* Chephia Pieve Di Cadore Jamentha. Lessie 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| |
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| |
| |
Lessie Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1958 Yaş : 104 Nerden : Stockholm & Buenos Aires Doğum tarihi : 22/04/20 İş/Hobiler : Cem Adrian, Adele, Tumblr..
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1350/5000)
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 05, 2010 2:42 pm | |
| | |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 05, 2010 6:00 pm | |
| | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1958 Yaş : 104 Nerden : Stockholm & Buenos Aires Doğum tarihi : 22/04/20 İş/Hobiler : Cem Adrian, Adele, Tumblr..
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Tem. 06, 2010 1:23 pm | |
| | |
|
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Tem. 06, 2010 3:24 pm | |
| | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Tem. 06, 2010 3:40 pm | |
| 29. BÖLÜM- Spoiler:
29.Bölüm
Jemi'nin Evi Herkes yemeğini yemiş salonda konuşuyorlardı. Selena:Annecim biz Kevin'le odama çıkıyoruz. Demi:Tamam canım keyfinize bakın. Kevin ve Selena odaya çıkar.
Selena'nın Odası İkiside yatağa oturmuş konuşuyorlardı. Selena:Sen ne dicektin bana ? Kevin:Şey..ben.. Selena: ? Kevin:Selena ben aslında senden çok hoşlanıyorum. Bir dakika büyük bir sessizlik olur.Kevin sessizliği bozar. Kevin:Bir şey dimicek misin ? Selena:Şey..ben..aslında... Kevin:Dinliyorum.. Selena:Kevin aslında bende senden.. Kevin:?? Selena:Hoşlanıyorum.. Kevin:Yani... Selena:Yanisi ne ? Kevin:Benimle çıkar mısın Selena ? Selena:....
Hastane/Ashley'in Odası Ashley mektuptan sonra düşünmeye dalmıştı.Bu arada Corbin yataktan kalkmış artık gezinebiliyordu.Ashley'in odasına gelmiş konuşuyorlardı. Corbin:İyi misin canım ?Ne düşünüyorsun öyle ? Ashley:Yok yok bir şey.. Corbin:Peki canım sen bilirsin.Corbin elindeki mektubu ve gülü görmüş kuşkuyla bakıyordu. Corbin:Elindekiler ne ? Ashley:Bunlar mı diyerek mektupla gülü gösterir. Corbin:Evet onlar. Ashley:Bunlar..Şey..Babamdan gelmiş. Corbin:İyi peki. Ashley yalan söylemenin verdiği acıyla Corbin'e bakıyordur.Sonra dayanamaz ve söyler. Ashley:Tamam tamam.Bunları Zac göndermiş. Corbin:O adamla hala görüşüyomusun?O seni çok üzdü sanıyodum! Ashley:Evet üzdü ama ... Bu gül ve mektup yine onu sevmemi sağlamadı! Corbin:Neyse kavga etmek istemiyorum. Ashley ve Corbin birbirlerine sarılırlar.
Yoğun Bakım/Vanessa'nın Odası
Vanessa'nın odasına giren doktor, Vanessa'nın yanına yanaşır. Doktor:Herşey tamam Vanessa hanım. Vanessa gözlerini açar ve sırıtır. Vanessa:işte şimdi Zac sadece benim olucak.Benim gibi bir hastaya kıyamaz öyle değilmi? Doktor:Kıyamaz efendim. Vanessa:Ona ölümcül hastalığım olduğunu söyledin dimi? Doktor:Evet söyledim. Vanessa:Güzeel. 30 dakika geçer ve Zac odaya girer.Doktor odadan çoktan çıkmıştır. Zac:Şimdi seni ço uzaklara götürücem.Umarım oralarda iyileşmen için bi yol bulunur. Zac , Vanessa'yı kucaklar ve odadan dışarı çıkarır.
Ertesi Gün / Kolej Bahçesi
Selena o akşam olanları arkadaşlarına anlatmıştır.Arkadaşları kesinlikle çıkmalarını onaylıyordur. Adrianna:Kızım saçmalama neden hemen kabul etmedin? Selena:Bu gün cevabımı vericem. Isabella:Beklemen kabahat kalk git ve cevabını ver yoksa bizden sana rahat yok! Adrianna:Aynen o dediğinden.
6/A Sınıfı
Kevin ve arkadaşları kızlar hakkında konuşuyorlardır. Kevin:Kesin reddedicek! Edward:Saçmalamaaa! Lucas:O da zaten seni seviyomuş neden reddetsin?
O sırada Selena ve arkadaşları içeri girerler.Selena Kevin'ın yanına gider ... Selena:Evet. Kevin:Ne evet? Selena:Seninle çıkmak istiyorum. Kevin:... Selena:Bişey demiyecekmisin? Edward:Ne diyebilirki?Çok mutlu!Bi bizim yok mutluluğumuz! Lucas:Kes sesini Edward .. Isabella:Çok üzüldüm Edward.Ama banada teklif eden yok! Adrianna:Banada! Lucas:Sen nerdeydin kızım! Adrianna:Efendim? Lucas:Yani .. Bence çok güzelsin! Adrianna:Sağol (: Edward:Sende Isabella! Isabella Edward'a bi tane şaplatır. Isabella:Sen kes sesini!Başka kızlar kırıştırıyosun sonra bana çok güzelsin diyosun! Edward:Acıdı ama .. Senin vurduğun yerde gül biter! Isabella:Oooof! Selena ve Kevin birbirine kenetlenmiştirler.Ve bianda dudakları birleşir. Lucas-Edward-Adrianna-Isabella:Yok artıkkk!
Jemi'nin Evi
Nick ve Joe otururken birden Joe'nin telefonuna bir mesaj gelir. Joe:Buda ne?? Nick:Ne oluyo!? Joe orada fenalaşır ve koltuğa yığılır. Nick:Ne mesajı?Joe iyimisin!!?
29.Bölüm Sonu ...
30.Bölüm Özeti; Joe'ya neler oldu?Bu dururm sonucunda aşıklar ayrılacak mı?Vanesa'nın oyununu Zac öğrenebilecekmi?Kevin'a aşık başka biri dahamı var? Hepsi ve Daha Fazlası 30.Bölüm'de ..
| |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Tem. 06, 2010 3:49 pm | |
| Oha Devam canım çok güzel Joe neden bayıldı ya merak ettim :zah: | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Tem. 06, 2010 3:57 pm | |
| | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Tem. 06, 2010 4:21 pm | |
| Devam lütfen meraktan çatlicam | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Tem. 06, 2010 4:23 pm | |
| Daha hiç yorum yok nerdeyse. | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Tem. 06, 2010 4:45 pm | |
| Ama kimse bakmıyo ki | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Tem. 06, 2010 4:59 pm | |
| O zaman kapatırım senaryoyu, kimse okumuyorsa. | |
|
| |
Jamentha. Emekli
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Cuma Tem. 09, 2010 11:58 am | |
| Ya süper devam.Harbiden yok artık. | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| |
| |
Jamentha. Emekli
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk C.tesi Tem. 10, 2010 1:28 pm | |
| | |
|
| |
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 12, 2010 4:59 pm | |
| | |
|
| |
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 12, 2010 6:05 pm | |
| ya çatlıcam lütfen devam mükemmel yazmışsın devamını istiyoruzz .. | |
|
| |
Jamentha. Emekli
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 12, 2010 6:11 pm | |
| | |
|
| |
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 12, 2010 6:13 pm | |
| Evet ya bak yorumlar yavas yavas geliyo cok sürükleyici yazmısn yaa sardı iice beni. | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| |
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 12, 2010 7:23 pm | |
| teşekkürler ! devam ediyorum. 30. BÖLÜM
- Spoiler:
30. Bölüm...
Sınıf / 6-A Lily Selena ve Kevin'in öpüştükleri zamanında fotoğrafı çekmiş.Selena'nın babasına atmıştı.Daha sonra mırıldandı. Lily:Benim olcaksın Kevin sadece benim! Lily ve arkadaşları (Taylor ve Maria)Edward,Kevin ve Lucas'ın yanına giderler. Lily Kevin'e,Taylor Edward'a ve Maria Lucas'a yaklaşır.Bunu gören Selena,Isabella ve Adriana çok sinirlenir. Selena:Kevin aşkım gelir misin ? Bir şey dicem ! Kevin:Tamam geliyorum diyerek Selena'ya doğru gider. Selena:Gel bi diyerek sınıftan çıkar. Kevin:Ne oldu aşkım ? Selena Kevin'e tokat atar. Selena:Yazıklar olsun! Kevin:Ne oluyo Selena ya.. Selena:Lily'le o kadar yaklaştınız ki!Kız içine gircek ve sen hiç rahatsız değilsin bu durumdan! Kevin:Ya ne alakası var! Selena:Tamam Kevin kes sesini!Karşıdan öğretmen Dylan'ın geldiğini görürler ve sınıfa yerlerine geçerler. Derse girmişlerdir fakat Lily bir ana bile Kevin'den gözünü ayıramaz. Edward,Lucas'a fısıldar. Edward:Çok güzel kızlar dimi Lucas..Hele Taylor.. Lucas:Saçmalama sakın Isabella duymasın.
Kolej /Kafeterya Tenefüs olmuş ve Selena,Isabella,Adriana,Kevin,Lucas,Edward bir masaya toplanmış konuşuyorlardı. Selena:Size inanamıyorum ya! En çokta sana Kevin!Kız nerdeyse içine düşücek!Hatırlatırım senin bir sevgilin var. Edward:Ama kızlar çok güzel biz ne yapalım ? Isabella:Demek öyle.. diyerek elindeki meyve suyunu Edward'ın başından aşağıya döker. Adriana:Sen nasıl düşünüyorsun Lucas ? Lucas:Şey..Ben mi ? Adriana:Evet sen! Lucas kendisininde Edward gibi olcağını düşünür ve cevap verir:Sizin kadar değil.Siz daha güzelsiniz.. Selena ve Kevin onları dinlemeden kavga ediyorlardı. Kevin:Ya bak Selena çok saçma bir nedenle kavga ediyoruz! Selena:O zaman bu saçmalıkları yapma ! Kevin:Ya ben seni seviyorum onu değil! Selena:O zaman ondan uzak dur.Kız nerdeyse seni öpücek ya.. Karşıdan Lily,Taylor ve Maria gelir. Selena Adriana ve Isabella'ya fısıldar. Selena:Bizimkiler geliyo. Adriana:Saçını başını yolcam bunların! Selena,Lily'in yanına gider. Selena:Neden geldin buraya sen git arkadaşlarınla dolaş.Bizim yanımıza gelme. Lily:Size gelmedim zaten Kevin'e geldim. Selena:Bak kızım zorluk çıkarma hemen git.. Lily:Yoksa ne yaparsın ? Selena:Tahmin edemezsin diyerek pastayı Lily'in yüzüne yapıştırır.Herkes gülmeye başlar. Lily:Bunu ödeticem diyerek Taylor ve Maria'yı alarak kızlar tuvaletine gider.
Kızlar Tuvaleti Lily:Bu kızı doğduna pişman edicem! Taylor:Onlar bizim kim olduğumuzu bilmiyor boşver Lily.. Lily:Zaten babası ne yapıcam bilmiyorum. Maria:Görürsünüz yarın ayrılcaklar. Lily:Kesin diyerek gülmeye başlarlar.
Hastane/Ashley'in Odası Corbin ve Ashley konuşuyorlardı.Ashley mektubu ve gülü unutamıyordur. Ashley:Corbin yanlız kalmak istiyorum. Corbin:Sen bilirsin canım..diyerekodadan çıkar. Ashley:Ben ne yapıyorum ya ? O beni aldattı.Evlenirken ortada bıraktı.Onun için asla üzülmicem!Ama yapamıyorum.Kalbimde bir yerde onu seviyorum sanki.. Biraz zaman geçer.Tekrar Corbin Ashley'in yanına gelir. Ashley:Sana birşey söylemek istiyorum. Corbin.Dinliyorum. Ashley:Corbin bana zaman verir misin ? Corbin:Ne zamanı ? Ashley:Corbin senle evlenmeye hazır değilim.Senle olmayada.Lütfen biraz zaman ver. Corbin:Ama neden ?! Zac'ımı seviyorsun yoksa ? Ashley:Hayır..Ama onun acısı bende duruyor.Hazır değilim. Corbin:Ashley.. Ashley:Ne olur birşey deme diyerek parmağını dudağına götürür.Ve Corbin odadan çıkar.
Jemi'nın Evi Demi ve Joe ciddi bir şekilde koltuğa oturmuş,Selena'yı bekliyorlardı.Selena mutlu bir şekilde eve girer. Selena:Ben geldimm!! diyerek salona geçer. Joe:Gel otur kızım. Selena:Peki.. Joe:Bu ne diyerek telefondaki Kevin'le öpüştükleri resmi gösterir. Selena:Nerden buldun bunu baba ? Joe:Nerden bulduysam buldum.Bu ne diyorum Selena ? Selena:Biz sevgili olduk Kevin'le bu akşam size söylicektim. Demi:Kızım ayrılman lazım olmaz bu aşk.Olsa bile adı aşk olmaz. Selena:Ama neden anne neden ? Demi:Kızım ne olur zorlama bizi.. Selena:Ama ben onu seviyorum. Joe:Selena!(diyerek bağırır)Olmaz diyorsak olmaz! Selena ağlıyarak odasına çıkar.
Selena'nın Odası Selena sinirle masasındaki herşeyi dağıtmıştı.Ve ağlıyarak yere oturur.Az sonra telefonu çalar.Arayan Kevin'di.Telefonunu alarak duvara fırlatır. selena:Ben onsuz ne yaparım ? Az sonra odasına Demi gelir. Demi:Konuşmak ister misin ? Selena:Neyi konuşayım ki ? Demi:Kızım zamanında neden ayrıldığını öğrenceksin.Ama şimdi söyleyemeyiz. Selena:Ama ben onu çok sevdim diyerek annesine sarılır. Demi:Bende sevmiştim kızım.. Selena:Anne ne olur benden bunu istemeyin.. Demi:Hadi kızım topla kendini bunu yapmalısın. Selena:O zaman ben bu akşam onla konuşmak istiyorum.Hemen onu unutmak istiyorum. Demi:Tamam kızım ben seni yanlız bırakıyım. Selena:Anne telefonunu verir misin ? Ben kırdımda.. Demi:Al canım diyerek telefonunu verir.Selena Kevin'i arar. Selena:Alo.. Kevin:Selena sen misin ? Selena:Benim Kevin senle bu akşam konuşmak istiyorum. Kevin:Hemen mi ? Selena:Evet sahile gel. Kevin:Tamam diyerek telefonu kapatır.Selena hazırlanmış aşağıya iner.
Salon Selena:Anne ben gidiyorum. Demi:Tamam kızım kendine dikkat et.Selena evden çıkarak sahil kenarına doğru yürür.
Sahil Kenarı Kevin çoktan gelmiş Selena'yı bekliyordur. Selena:Merhaba.. Kevin:İyi misin ? Selena:Hayır.. Kevin:Bana ne dicektin ? Selena:Bunu söylemek çok zor ama yapmalıyım. Kevin: ? Selena:Kevin senden ayrılmalıyım. Kevin tam birşey dicekken Selena parmağını Kevin'in dudağına götürür. Selena:Ne olur birşey söyleme.Lütfen..diyerek ordan ayrılır.
30.Bölüm Sonu ...
31.Bölüm Özeti; Lily Kevin ve Selena'nın ayrıldığını öğrenince neler yapacak?Selena içine kapandığında Kein başkasının ellerinde mi olacak?Adrianna ve Taylor savaşının sonuçları neler?Zanessa gerçekten birleştimi? Hepsi ve Daha Fazlası 31.Bölüm'de ..
| |
|
| |
Pieve Di Cadore Emekli
Mesaj Sayısı : 11570 Yaş : 28 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 16/10/96 İş/Hobiler : Kitap okumak
| |
| |
Jamentha. Emekli
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 12, 2010 7:39 pm | |
| Ya yine döktürmüşsün süper yaa | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Ptsi Tem. 12, 2010 10:20 pm | |
| | |
|
| |
| Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk | |
|