» Hoşgeldin:: Misafir » Mesaj sayınız:: 29
|
|
| Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Lessie Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1958 Yaş : 104 Nerden : Stockholm & Buenos Aires Doğum tarihi : 22/04/20 İş/Hobiler : Cem Adrian, Adele, Tumblr..
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1350/5000)
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 11:40 am | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1958 Yaş : 104 Nerden : Stockholm & Buenos Aires Doğum tarihi : 22/04/20 İş/Hobiler : Cem Adrian, Adele, Tumblr..
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 11:44 am | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 11:50 am | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 11:55 am | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 11:59 am | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 12:03 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 12:06 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 12:09 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 12:12 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 12:17 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 12:22 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 12:25 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 12:28 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 12:32 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Cuma Ocak 20, 2012 12:35 pm | |
| | |
| | | vslyms Üye
Mesaj Sayısı : 273 Yaş : 25 Nerden : izmir Doğum tarihi : 15/01/99
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) C.tesi Ocak 21, 2012 7:53 pm | |
| kesinlikle devam canıım,seni takip ediyoruum :) | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Paz Ocak 22, 2012 8:44 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Paz Ocak 22, 2012 8:51 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Paz Ocak 22, 2012 9:00 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Paz Ocak 22, 2012 9:09 pm | |
| Milyonlarca şey hissedip tek kelime edememek çok kötü. * * * * * * Öğretmen 24 Kasım’da değil, karne haftası sevilir hatta tapılır. Bknz; Hocam nolur 5 puan daha noluuuuuuur, hocam sizi seviyorum noluuur. * * * * * * Komik insanlar: - Sizi hep güldürürler, - Komiktirler, - Her zaman yanınızda olur, size destek olurlar, - En iyi arkadaşınız, kankanız olurlar, - Hep gülerler, - Dertleri yokmuş gibi davranırlar, - Ve dertleri olduğunu birisi fark etmeden ve sormadan dertlerini anlatmayacak kadar naif ve utangaçtırlar aslında, - Bu yüzden dertleri yok sanırsınız ve sormazsınız bile, - Yalnız kalırlar, - Çünkü çoğu insan onlarla moral bulmak, gününü değerlendirmek, gülmek veya eğlenmek için konuşur, - Ertesi gün kimsenin aklına bile gelmezler, - Bunun farkına varırlar, hayattan soğurlar, acı çekerler ve mutluymuş numarası yapmaya devam ederler. - Nerden mi biliyorum? Ben de o komik insanlardan biriyim. ” Yavrum, misafir çocuğuna bilgisayardan oyun aç da oynasın hadi.” cümlesini duymaktan Eşyalarımın karıştırılmasından Günlüğümün okunmasından Otobüste yer olmadığı halde hala yolcu almaya çalışan otobüs şoföründen Elektriğin kesilmesinden Her konuya maydanoz olan kibirli insanlardan Onu bir türlü unutamamaktan Önce ekleyip sonra sebepsiz yere Facebook’tan silen insanlardan Kendini bir halt sanan ancak hiçbir halta yaramayan insanlardan İnsanlara Küçümseyici bakışla bakanlardan Ayakkabımın su almasından İşaret ettiğim halde durmayan Minibüsçülerden Kulaklığımın bozulmasından Yalnızlıktan Ödünç verdiğim kitap veya filmi geri getirmeyen arkadaşlarımdan İnsanların bana karşı sevgilerini belli edememelerinden Geceleri ağlamaktan Sinirlerimi bozan insanlardan İstediğim gibi yaşayamayıp, ot gibi yaşamaktan nefret ediyorum. * * * * * * Şarkılar en büyük uyuşturucudur. * * * * * * Telefon rehberinizi gözden geçirirsiniz ve yarısından çoğu artık önemini kaybetmiştir. " Aman şu ne der, aman bu duymasın, aman biri görecek " korkusu olmayan insanları daha bir severim.. Suni teneffüsü tükenmez kalem bittiğinde öğrenen bir nesilin ilk yardımdan anlamaması çok normal.. Müzik; iki insanın duygu ve düşüncelerini birleştiren en önemli kavramlardan biridir.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Paz Ocak 22, 2012 9:18 pm | |
| Erkenden yatıp, uyuyamıyorsun. Neden? Ya gece mesaj atarsa. * * * * * * Yemin ederim, çok özledim. * * * * * * Tam gülerken aklıma gelipte moralimi bozmaya,yastığa her kafamı rahatça koyduğumda aklımı kurcalamaya,tam yemek yerken yine seni düşünüp iştahımı kaçırmaya,başkasına bağlanmak üzereyken karşıma çıkıp ondan tiksinmeme,her merhaba yazdığında beni ümitlendirmeye,tam her şey düzeldi dediğim anda beni hayatından çıkarıp depresyona sokmaya ve beni sürekli ikinci planda tutup kafan her estiğinde gelip beni yıkmaya hakkın yok senin. Kimsenin beni uzun paragraflar yazacak kadar sevdiğini düşünmüyorum. Ne bir dost, ne bir sevgili. * * * * * * Çünkü fotoğraflarımızı silmeye bile kıyamıyorum. * * * * * * Hep böyledir, her şeyi yaparsın sadece gitmekle teşekkür eder sana. Kadınlar en çok saçlarını sever.. Çünkü istediği zaman aldırabileceği "kırıkları" bir tek saçlarındadır. Sen telefonun bir ucunda öksürsen, benim canım yanar.. Senden daha çok nefret edebilirim ama daha az sevemem.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Paz Ocak 22, 2012 9:21 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Paz Ocak 22, 2012 9:29 pm | |
| Kısacası bazı insanlar gidiyorlar ve giderken içimizdekileri de beraberinde götürüyorlar.. * * * * * * Sevgililer gününün yaklaşmasıyla; ”sevgilim yok, hediye derdim yok ohh yeaa” avuntuları başlamıştır. * * * * * * Ona kızdığımı bile bir kaç dakikada unutabilecek kadar çok seveceğim birini istiyorum. Hiç tanımadığımız birisine; ”Ben de seni bekliyordum’ diyebilmek için bekliyoruz bunca zamandır. * * * * * * Sevgilim, sana söyleyecek onca söz yerine gülüşünü koydum gözümün önüne. Geçmişimi aydınlatan, yüzümü tamamlayan gülüşünü.. Beni büyüten, ısıtan, koruyan gülüşünü.. Gözlerini sonra.. Rengarenk ışıklarıyla gözlerini.. Yol gösteren, soru soran, ne zaman düşecek olsam elimden tutan gözlerini.. Ayağa kaldıran, cesaret veren gözlerini.. Ömrüm seni seyrederek geçsin istedim. Gözlerine bakarak yaşlanmak, gülüşünle neşelenmek istedim. Bir ömürlüktü aşkımız. Bak da hatırla! Kalbimi açtım ben sana. Hep senin yanında, senin sıcaklığınla geçsin ömrüm. Dilimden hiç düşmeyen iki hece oldun.. Gecelerce uyur uyanık hep seni sayıkladım. Her yerde sesini duydum. Kokunu alıp gelirdi bir rüzgar, sarhoş olurdum. Bir dalga kıyıya vurdu mu seni bırakacak diye beklerdim. Gökyüzüne bakar, yıldıza ismini verirdim. Dağım, denizim, ağacım, suyum, yağmurumdun sen. Yaşamak deyince aklıma ne gelirse içinde hep sen vardın. Bu dünyada olmak seninle olmaktı. Bir gençlik hevesiyle sevmedim ben seni. Bir ömre yetecek kadar heyecanla, tutkuyla, aşkla sevdim. Sen yoksan, ben de yokum.. Biz yoksak, hiçbir şey yok. Hadi gel sevgilim.. Bana gel. Yeniden başlayalım. ‘Böyle ayrı ayrı.. Böyle yarım kalmayalım.’ * * * * * * Bana kalırsa aşk demek dünya nüfusunun 2 kişiye düşmesi demek. Yollanamayan mektuplar gibidir bazı aşklar. Sessizce başlar sessizce biter. Belki hiç başlamaz. Hiç kimsenin haberi olmaz. Kişi kendi içinde yaşar dışarı belli etmeden. Hiç yazılmamış sonu hiç bilinmemiş hikayeler gibidir. Benim için bir şey yapar mısın lütfen? Benim için hayatının 30-40 yıl sonrasını gözünün önüne getirmeye çalış . Eğer o adamla görüyorsan git! Seni bir kez kaybettim ve eğer gerçekten istediğin oysa sanırım tekrar kaybetmeye dayanabilirim. Aslında kadın; Yalnızca üzülmekten korktuğu için uzak duruyordu,onu sevdiğini söyleyen adamlardan.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Paz Ocak 22, 2012 9:35 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Paz Ocak 22, 2012 9:40 pm | |
| Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum. Rüzgara gelgite yada denize aldırmıyorum; Artık zamana yada kadere isyan etmiyorum, Bana ait olan bana gelecek çünkü .. Shakespeare * * * * * * Konuşmamız gereken şeyler var,susmamız gereken yerler ve yerinin gelmesine rağmen ağızdan çıkmayı reddeden kelimeler.Edilen yeminler var,tutulmayan sözler ve ardında bir ceset bırakıp gidenler var.Nedenler var,nedenler,Neden sevmedinler,neden gelmedinler,neden gittinler..Hayatımızın içine edenler var. Bunu yaparken bize seviyorum diyenler. * * * * * * Birlikte izleyeceğimiz tüm filmleri arşivledim. Geriye tek bir şey kaldı; tanışmamız. Biri olsaydı keşke. Bir bahane bulur, aşık olurdum. * * * * * * Dinlemekten asla bıkmadığımız şarkılar vardır. Bizi anlatan, aslında biz olan. Söyleyemediğimiz her şeyi, bizim yerimize bi’ çırpıda söyleyebilen. Bizi anlayabilen. Bu yüzden, şarkıları insanlardan daha çok severim. İnsan yapımı olmalarına rağmen, onlardan çok daha güzeller. * * * * * * Ortadan kaybolursam, yokluğumu hisseden birileri olsun istiyorum. Kalplerinde benden kalan bir boşluk olsun. Eğer öyleyse, bu o insanın gerçekten yaşadığının kanıtıdır. Kaç insan şu anda gerçekten yaşıyor? Bir sevgili ya da arkadaş olsun, önemli değil. Sadece bir kişi olsa bile önemli değil. Eğer ortadan yok olursam kalplerinde yokluğumdan geriye bir boşluk kalsın. Seni görmek istiyorum. Bir kez daha! Seni görmek istiyorum… Eğer beni duyabilseydin; parmak izlerimizin dokunduğumuz hayatlardan kaybolmadığını söylerdim. Kimsenin bilmediği yerlerde, kimsenin anlamayacağı bir biçimde, kimsenin tanımadığı insanları özleyeceksin. kimse ne olduğunu sormayacak. kimse ismini söylemeyecek onun. kimse kokusunu tarif edemeyecek sana. kimse şarkınızı bilmeyecek. kimse onu sana getirmeyecek. ama sen; kimsenin gelmeyeceğini bile bile bekleyeceksin.. Neden gittin ? Sen çok iyisin. İyi olmam mı sorun. ? Ben seni üzerim. Ama ben seni çok seviyorum. Bende ama...Benden daha iyileri çıkar karşına.Mutlu eder seni. Ama ben seninle mutsuzluğada varım.
| |
| | | | Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|