» Hoşgeldin:: Misafir » Mesaj sayınız:: 29
|
|
| Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 2:53 pm | |
| İçimi dökmek istiyorum ama dökemiyorum içime oturan taşları çıkartamıyorum. Dudaklarımı bile oynatamıyorum. Yazıyorum sadece… Yazmak istediğim de bir sürü şey varken kelimeler bulamıyorum yazıcak. Herşey boğazımda düğüm düğüm adeta.
mükemmel.. devam | |
| | | Lessie Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1958 Yaş : 104 Nerden : Stockholm & Buenos Aires Doğum tarihi : 22/04/20 İş/Hobiler : Cem Adrian, Adele, Tumblr..
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1350/5000)
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 4:10 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1958 Yaş : 104 Nerden : Stockholm & Buenos Aires Doğum tarihi : 22/04/20 İş/Hobiler : Cem Adrian, Adele, Tumblr..
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 4:17 pm | |
| Sahip olamadığın birine ait oldun. İşte muhteşem hata. * * * * * * Bazı sabahlar güne değil, şarkıya uyanıyorum.. * * * * * * Duygularını belli etmeyen insanlar, paketinde kırılmış bisküviler gibidir. Dıştan alamet yok, içte ise tek parça bir şey kalmamış. Rüyanda görüyorsan onu özlemişsindir. Rüyanda görmek için yatıyorsan, sevmişsin demektir * * * * * * ”Seni özledim” diyecekken, “ne haber, nasılsın” dediğimiz anlar, en güçsüz olduğumuz anlar aslında.
”üşümek varsa bu sıcağın yokluğudur , karanlık varsa ışığın yokluğu. eğer her yer karanlık ve sen üşüyorsan işte bu o’nun yokluğu.” * * * * * * Bu 4 madde kendine güvensizlik belirtisiymiş. -Tırnaklarla oynamak -İnsanlarla ayakta konuşurken sabit kalamamak -Karşındakinin gözlerinin içine bakamamak -Uzun kollu kıyafetlerin bilek kısımlarını ellerle tutmak, onlarla oynamak. Kimse bana mesafeden bahsetmesin eğer birbirimizi hissedemiyor olsak hergün yanyana olmamızın da bir anlamı olmazdı. “Bende çok özledim” diye cevap vereceğini bilsem, atmaz mıyım o “özledim” mesajını? Yakınlaştıkça uzaklaşan şeyler var.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 4:23 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 4:27 pm | |
| Belkide birbirimizden habersiz aynı dizleri izleyip, aynı videolara gülüyoruz.Farklı sinemalarda aynı film belki.. Aynıyı yaşıyoruz bilmeden. * * * * * * Unutamıyorsun. Çünkü içinde hala “biliyorum bana geri dönecek” umudu taşıyorsun. İnatla, ısrarla kabullenemiyorsun gittiğini. “Gelecek” diyorsun, “gelecek ve biz mutlu olacağız.” Hayaller kuruyorsun, beklentilerine durmadan yeni yeni şeyler ekliyorsun. “Gitti” diyemiyorsun, “Beni bırakıp gitti” cümlesini yakıştıramıyorsun diline, yediremiyorsun kendine. Ama aslında yaptığın tek şey kendini kandırmak. Kendini inandırmak istediğin şeye, geleceğine, boş bir umuta inandırıyorsun. Ve en kötüsü biliyorsun da bu bekleyişin altında yatan aşkın bir süre sonra hırsa dönüşeceğini. İşte o zaman hiç unutamıyorsun. Arkadaşlarına, çevrendekilere, bilenlere, görenlere, okuyanlara ama en çokta kendine yediremiyorsun gitmesini. O, sensiz yapamasın, senin peşinden koşsun, senin için ağlasın istiyorsun. Çektiğin acıları bir bir çeksin, değerini anlasın, sensiz yapamasın.. Hayır kandırma kendini, sevmiyorsun. Sen sadece, seni düşürdüğü çukurdan çıkarsın istiyorsun. * * * * * * öğrendim ki… hayatında nelere sahip olduğun değil kiminle olduğun önemli. İşte o an. Seni kaybettiğimi anladığım an, öldüm ben. O an ne yaptığımı, ne konuştuğumu, nereye gittiğimi inan hatırlamıyorum. Tek hatırladığım senin yüzün, ve hissettiklerim. Bana o sıcacık kahverengi gözlerinle nasıl baktığını inan unutamıyorum. Ama ben inatla hala seni sevdiğimi hatırlatıyordum kendime ve senin beni sevdiğini, bırakamayacağını. Tabii seni kaybettiğimi anlamam uzun sürmedi. Sadece 5 saniye. Senin gidişinin ardından, sadece 5 saniye sonra öldüm ben. Gittiğini gördüm ilk önce. Sanki karnıma, kalbime iğneler saplandı. Sonra kalbim çok acıdı. Gerçekten çok acıdı, bunu anlayamazsın. Sonra öldüm. Hala bir ölüyüm ben. Seni kaybettiğimi anladığım andan beri. * * * * * * Sevgili Murat Boz; Geri dönüş olsa kalp değil,millete dağıttığım kitaplar,kaybettiğim tel tokalar geri döner.Kandırmayalım birbirimizi.
Bazen yokluğunun bana iyi geldiğini görüyorum. * * * * * * Alışmaktan korktuğun için; Dokunmaktan vazgeçtiğin insanlar vardır.. Bazen anlatacak şeyin çoktur ama anlatacak tek kişi bile bulamazsın. benim seni özlediğim zamanlarda, sen başkasını düşünüyordun. Senden bu kadar çok nefret ederken, sana git gide daha da çok aşık oluyorum. “Ne oldu biliyor musun? Hayır, sandığın gibi olmadı. Çoktan unuttum seni, ismini mi? Anmadım bile. Nadir hatırladım, köpek falan gördüğümde. Dinlediğim şarkılarda aklıma bile gelmedin. Kiminle ne yaptığın, nerede olduğun mu? İnan zerre umrumda olmadı. “Ne hali varsa görsün” diyecek kadar bile önemsemedim seni. İnsanlar seni anlattığında gülümsemedim, ya da özlemedim. Tepki vermedim. Tanımadım seni. Yabancı geldi ismin, dinlemedim bile. Diyorum ya, yok olmuşsun, sahi.. yok olduğunu bile farkedememişim. Bitmişsin bende.” Demeyi inan çok isterdim, ama diyemem. Bitiremedim seni. Günde telefona buraya sayıları sığdıramayacak kadar bakıyorum, “belki arar, belki pişman olur, belki anlamıştır” umuduyla. Bekliyorum. Aramanı, “sesini özlemişim” demeni, “sana ihtiyacım var” demeni “seni seviyorum” demeni. Bekliyorum bana yaptığın herşey için bir özür dilemeni. Kiminle nerede olduğun, ne yaptığın mı? Boşver anlatma, ben zaten biliyorum. Her gün kendimden çok sana vakit ayırıyorum. Seni takip ediyorum. Ne zaman nerede olduğundan haberim var. Herşeyi uzaktan izliyorum. Yakınında olmak istiyorum. Olamıyorum. Senden nefret ettiğimi söyleyip, gece yastığa başımı koyar koymaz yüzünle karşılaşıyorum. Bakışlarını üzerimde hissediyorum. Gülümsüyorum. Seninle mutlu olmayı özlüyorum. Seni özlüyorum. Bizi özlüyorum. Beni hiç sevmedin mi? Hiç canın acımadı mı bırakırken? Hiç değer vermedin mi? Hepsi mi yalandı? Hiç mi hissetmedin bir şey? Söylediklerin yalan olamaz. Bir şey söyle! Yalan mıydı o kadar şey? Sen bu kadar uzman mıydın yalan konusunda? Sen bu kadar korkak, basit miydin? Sen onlardan olamazdın. Olmamalıydın. Allah belanı versin, yaşattığın herşey için. Beni üzdüğün, hayatımın amına koyduğun, her dakika kendini düşündürdüğün, bana çektirdiğin tüm acılar için Allah belanı versin. Senden nefret ediyorum.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 4:33 pm | |
| Yorganın altında gözyaşlarınızı pijamanızın koluna silecek kadar kimseyi sevmeyin… * * * * * * Ne oluyor biliyor musun ? Unutursun. Aslında unutmazsın, alışırsın. Varlığına alıştığın gibi yokluğuna da alışırsın. Sonra bir gün sokakta yürürsün, biri geçer yanından. Parfümünün kokusunu duyar duymaz donup kalırsın, gözlerin dolar. Arkana bakmaya korkarsın onu göreceğin için. O değildir tabi, hiç bir zaman o olmaz ki zaten. Aldığın o koku yüzünden zamanın etkisi yok olur bir anda. Koku, zamanın düşmanıdır. * * * * * * Hala içimde kendimi sana anlatamamanın üzüntüsü var. Bazen sen hariç herkes beni anlıyormuş gibi geliyor. Hatta çoğu zaman. Ben hiç mi anlatamıyorum kendimi sana? Hiç mi hissettiremiyorum? Haklısın. Denemedim bile.. Korkağım. Ama bunu söyleyebilecek kadar da cesurum. Bununla avunabilirim. Ben hiç denemedim. Korkağım. Ama bunu söyleyebilecek kadar da cesurum. Avunuyorum. Korkağın tekiyim. Sense bazen elimin içinde buruşmuş bir kağıtsın, bazen bir hiçsin. Ama bugün darmadağınsın sen. Sen yoksun! Kendimi kandırdığım yeter. Sen hiç olmadın. Ben o sahip çıkamadığın kalbinin sahibi olmayı o kadar çok isterdim ki.. İstemekle kaldım. Korkağım.. Benim senden başkasını sevme ihtimalim, o kadar çok acıtsın ki canını, beni sevebilecek herkese düşman ol. Nefret et insanlardan. Bende kalan tenini, kokunu başkaları alıp götürsün. Senin dokunuşların, başkalarının olsun. Acısın canın. Kim bana dokunsa, ince bir sızı saplansın kalbine. Hiç geçmesin ama. * * * * * * Sen beni özlersin bense diğerini özlerim… Sonra ben seni özlerim sense ötekini özlersin… Neden insanlar aynı anda birbirlerini özleyemez ki?
Ne cevap verir ? diye söylemekten korktuğunuz “Seni seviyorum” cümlesi, bir soru değil ki cevabı olsun… * * * * * * Aşk diye bişey yaşıyorum.. Ne tek taraflı demeye dilim var, Ne de karşılıklı olduğuna ispatım.. Bir anda çıkıveriyor karşına, ellerinden tutuyor, tutabileceğini düşündüğünü sözler veriyor, mutlu edebileceğini söylüyor, sana olan sevgisini fısıldıyor kulaklarına. Bunu duymak güzel, seni anlayabiliyorum. İnanıyorsun. Sıcak bir gülümsemeye hasret bedenin kanıveriyor yapmacık gülüşlere. Gün geçtikçe kapılıyorsun, bilirim çabuk bağlanırsın. Bağlandığın iplere dolanıyorsun, kördüğüm oluyorsun. Ne herşeyden vazgeçebilecek cesaretin, ne de düğümü çözebilecek gücün kalıyor, yenik düşüyorsun. Belki sevgisine, belki yalnızlığına.. Günler geçiyor, o gitme planlarını kurarken sen bunu bildiğin halde görmezden geliyorsun. Önce şırıngasıyla aşkını çekiyor kanından, sonra sevgisini koyuyor valizine ve tüm anıları dağıtıyor kimsesizlere. Geri dönüyor sana bakıyor ve özür diliyor -sanki özür dileyince geçecekmiş gibi- arkasını dönüp gidiyor. Uzaklaştıkça küçülüyor, küçüldükçe uzaklaşıyor. Sense bi’ çare arkasından bakıyorsun, gözyaşların avuçlarında. Ama biliyorsun, gitti. Biliyordun, gidecekti. Ya da hiç gelmemişti. Çünkü elleri çok tanıdıktı. Ya kal, ya da git. Ama sakın ” bekle gelirim” deme. Çünkü ben, şimdiye kadar giden birinin, geri geldiğini hiç görmedim. İşte bazen öyle bakakalıyorum sana. Hayran hayran izliyorum seni, sen farkında değilsin. Bana baktığında tabii ki kaçırıyorum bakışlarımı, sana öyle baktığımı anlama diye. Bilme acı çektiğimi, seni nasıl sevdiğimi. Bilme istemiyorum.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 4:38 pm | |
| Yaptığım en iyi şeyi yapıyorum; yatağıma geçip ya uyuyorum ya da kitap okuyorum. Çünkü yanımda olmadığın halde bana seni hissettiren tek şey onlar. Benim için en değerli şey ikisidir zaten. Uyku ve okuma. Uyurum, seninle ilgili, sonuna kadar yanımda senin olacağınla ilgili güzel rüyalar görürüm. Bizi görürüm. Mutluluk görürüm. Eski günleri görürüm. Acıtır uyandığımda ama seni bana gösterir. Yüzüne dokunurum, okşarım yanaklarını, boynundan öperim. Bedenimle değil ama ruhumla hissederim. Kitap okurum, okuduğum her cümleyi sana çıkartırım. Yeri gelir bağırıp çağırırım cümlelerle ardından, yeri gelir yenilirim kokuna. Aşık olurum bir kez daha. * * * * * * Ne biliyor musun? Sana hiç saydırmadığım kadar saydıracağım bu sefer. Ama önce şunu söylemeliyim ki biri fena halde kandırmış seni. Öyle böyle değil. Ve kim kandırmışsa şaka olduğunu söylemeyi unutmuş. Sen mükemmel falan değilsin, zannettiğin gibi bir tipinde yok. Hani götümle bile bakmam. Sen aşkın boka konan tarafısın. Seni sevdiren tek şey kelimelerin. Şu tipi olmayıp ağzı laf yapan lavuklar var ya, heh sen onlardansın. Hatta o grubun kurucusu falan da olabilirsin, o derece sıfırsın. Kimse senin adını “onunla çıkıyor, bununla çıkıyor” diye anmıyor da. Sen kendi kendini abartıyorsun. Şizofren olduğunu düşünmeye başlamadım değil, inan şüpheleniyorum sağlığından. Hani diyorsun ya “hala beni seviyor bla bla.” Sevmiyorum artık seni, rahatlayabilirsin. Sevmiyorum. Senin için zor olacak biraz ama içimdekilerin hepsi hırsdan ibaret. İstiyorum ki ağlamışken boşuna gitmesin, direnmelerim boşa çıkmasın. Kendim için istiyorum dönmeni. Dön ki millete “benim gibisini bulamayacağını anladı, köpek gibi pişman ibne” diyeyim. Ciddiyim, gram yoksun içimde. Hatta nefret bile ediyorum. Gerçi sen onu etmeye bile değmezsin.. İğreniyorum senden. Sen, şu hayatta gördüğüm en aciz adamsın. Adam demişim, hay dilim şeeolmuş, adam bile değilsin sen. Olamazsın, içinde yok; korkaksın, adisin, şerefin yok senin. Sen, sevginin değerin ne olduğunu bilmeyecek kadar zavallısın. Görmemişsin, cahilsin. Sonra da karşıma geçip “olmuyor” dersin. İbne. Oluyordu da sen yapamıyordun. Götün yemiyordu tek bir kişiyle, ilgiye muhtaçtın, egona sokayım. Korkuyorum, yakında sırf uzun saçlı diye erkeklere de yavşayacaksın. Yazık. Allah belanı versin, umarım hayatında hiçbir şey yolunda gitmez. Umarım tatmin olmuşsundur. Çok çok öptüm. * * * * * * Bazen onun kokusuyla aynı kokuyu kullanan adamlardan nefret ediyorum. Bazen yolda yürürken arkadan bazı adamları ona benzetiyorum. Bazen onun sesini duyduğumu sanıp heyecanla arkama dönüyorum, ama bomboş sokaklarla karşılaşıyorum. Bazen bazı adamların gülüşünü onun gülüşüne benzetiyorum, ama hiçbiri onun gülüşü kadar mükemmel olamaz deyip vazgeçiyorum. Bazen onunla yürüdüğümüz yollardan yürüyemiyorum. Onun sevdiği yemekleri yiyemiyorum. Onun sevdiği şarkıları dinleyemiyorum. Bazen…hatta her zaman, onun canımı çok acıttığını fark ediyorum. Ama derin derin nefes alıyorum ve kimseye bir şey söyleyemiyorum. Uzaklaşıyoruz galiba her geçen saniye. Galiba mı. Hayır.Biz artık çok ayrı yerlerdeyiz. Bak artık olduğum yerden göremiyorum seni.Sesini duyamıyorum.Sesimi duyuramıyorum artık. Çok değil daha bir kaç gün önce yanımda olduğunu hissedebiliyordum.Şimdi nerdesin. Aşık oldun demek. Ben sormaya dayanamam bilirsin sen anlat.Çok mu güzel.Aradığın huzuru buldun mu sonunda. Bak ben yalnızım burda.Artık beni merak etmiyor musun.İyi olup olmadığımı bilmek istemiyor musun. Anlıyorum. O çok farklı değil mi.Hem iyi hem güzel.Artık ona kıyamıyorsun değil mi.Gözünden bir damla yaş akmasın istiyorsun.Ne çok değerli senin için değil mi. Ben, gerçekten, anlıyorum. Benim asla o gördüğün kızlar gibi mükemmel bir hayatım olmayacak.Bu yüzden gitmen en iyisi.Git ki sorunlar arasında boğulup kalma benim gibi. Bak git diyorum.Gerçekten gitmeni istiyorum bu defa. Ama hep aklının bir köşesinde beni tut.Bütün hatıraları silme.Arada çok küçük bir şey beni hatırlatsın sana.İnan ben sadece bununla mutlu olabilirim. * * * * * * Senin için değildi yaptığım onca şey. Sadece sen zannettiğim kişi içindi..
Uyan artık, bir tutam gülücük ver aynada kendine.. * * * * * * Ağzına dolan cümleleri içine atıp sadece ”peki” diyebilen insan tipi. Sessiz sakin gidiyordu yanımdan, sessiz sakin ama hızlı adımlarla. Bir an önce benden kurtulmak istiyordu, inanamıyordum. Karşımdakinin o olduğuna inanamıyordum. Yanımda değil de karşımda olduğuna inanamıyordum. Çıt çıkmıyordu. Bir kelime duydum, 5 harf, 2 hece. Bir kelime duydum sağır oldum. “Bitti” Sabah gözümü açar açmaz mesajını gördüğüm adam, bana her defasında “Sen hayatıma giren en güzel şeysin” cümlesini kullanan adam bittiğini söylüyordu. Terkediyordu, ağlıyordum, bakmıyordu ama biliyordu. Avaz avaz susuyordum. Sarılmak istiyordum, gidiyordu. Burnumu boynuna yaslayıp orada ölmek istiyordum. “Boşver şimdi gitmeyi, bitirmeyi. Gel biraz uyuyalım” diyip herşeyi unutmak istiyordum. Şaka yapsın istiyordum. Gerçek olmadığını duymak istiyordum. Hepsini siktir edin, gitmesin istiyordum. Ben dokunamıyordum. “Dur” diyemiyordum, *pt*l gibi ağlıyordum. Gitmemesi için yalvarıyordum. Durmuyordu, gidiyordu. Bakıyordum sadece, tepkisiz. Çığlık atmak istiyordum, küfretmek, oraya yığılıp kalmak. Ölmek istiyordum. Anlam veremiyordum; benim gözümden bir damla yaş akıtanı öldürebileceğini söyleyen adam katilim oluyordu. Katilim.. Sevdiğim adam beni öldürüyordu. Gidiyordu, nefesim sıkışıyordu. Ölüyordum. Dönmüyordu bile, en iyi yaptığı şeyi yapıyordu, kolayı seçiyordu. Hiç istemediğim şeyi yapıyordu, herkesten istediğim ama ondan asla beklemediğim şeyi; hayatımdan sktir olup gidiyordu. En kötüsü ne biliyor musun ? İnandığın her şeyin yalandan ibaret olduğunu fark etmek . Hayat nasıl gidiyor ? diye soruyorlar, Seni gösteriyorum arkandan: İşte diyorum, işte böyle gidiyor…
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 4:43 pm | |
| İnsan doğar,aşık olur,ölür. * * * * * * Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Kalbime gömdüm sözlerimi, ceset torbası oldu yüreğim. Tıkandığım o an, Elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte, Aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim. Ellerim boşlukta, ben darda kaldım. Ellerim buz gibi, ben harda kaldım. Bir senfoni vardı kulağımda çalınan, Bitti artık hepsi... * * * * * * - Sen iyi bi aşçısın. - Nerden anladın? - Hissettim - Hissetmek yeterli değildir - Hissetmek yeterli değil midir? - Hayır hissetmek yeterli değildir. - Elini ver - … Gözlerini kapa - … Ne yaptım? -elime dokundun Ama gözlerin kapalıydı bunu nasıl bildin? - Hissettim!… Eğer mutluluktan ölünüyorsa, bu benim başıma gelmeli. Ve eğer ölüme yazgılı bir mutluluk sayesinde hayatta kalınıyorsa, o zaman hayatta kalacağım. * * * * * * Zaman zaman ağlarken gözyaşlarımı silip “her şey güzel olacak” demesini istiyorum.
İnsan, yavaş yavaş öğreniyor hayattan çok şey istememeyi. Sadece, başını yavaşça omzuna koyabileceği birini istiyor. İşte o an, bütün hayatını oracıkta, onunla geçirmeyi diliyor. * * * * * * Bir adam gelir ve gülümsemesiyle sana tüm dertlerini unutturur; sonrasındaysa senin tek derdin, o adamın gülümsemediği anlar olur. Ağladığımı söylüyorlar. Ama sadece söylemekle yetiniyorlar. Gelip gözyaşımı silen yok. Sıkıca sarılan biri yok. Ben ağladığımda çift kişilik ağlarım. Önüme geçen yıllar bile döner bakar arkasına. Sen yoksun ben en çok ona ağlarım. Ve gözyaşımın içinde sana binlerce tebessüm saklarım. Hece hece satır aralarından akar yokluğun sonra gelir sol tarafıma batar. Mesafeler, engeller, yaş, kişiler veya koşullar aşk için engel değildir, sadece bahanedir. Ya istemek vardır, ya da istememek. Seni nasıl sevdiğimi anlatamam belki ama yokluğunun içimi acıttığı doğrudur.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 4:48 pm | |
| Belki dışarıdan güçlü görünüyorumdur ondan hiç sorunum yok sanıyorlardır.Belki hiç yanlarında ağlamadığımdandır.Bazen hepsi üst üste gelir ağlayıp rahatlamak istersin ama güçsüz olduğunu görmelerini istemediğinden yapmazsın . Dolar gözlerin ama kendi gülümsemek için zorlarsın başka bir şey düşünürsün unutmaya kimi zaman uzaklaşmaya çalışırsın .Sonra içine atarsın .Zaten ben her şeyi içime atmaktan böyle oldum. Güçlü olmaya çalışmaktan. Susmaktan hep bir şeyleri söylemek istedim ama her şeyin daha kötü olacağından korktum ve sustum. Sustum çünkü yalnız kalmaktan korktum. Yanımda şu an bana arkadaşım diyenlerin gideceğinden ayrı mesele kim kimin ne kadar arkadaşı tartışılır bir konu.İnsan arkadaşı üzgünken anlamaz mı? Bazen diyorum ki insanlar beni hep çok yanlış anlıyor ya da ben onları hiç anlamıyorumdur . Ve unutmamak lazım karşınızdaki size gülerken belki de çok mutsuzdur , belki gülerek kapatmaya çalışıyordur mutsuzluğunu ne kadar içten gülümsediği tatışılır. Tabi bunu insanlar hiç anlamaz değil mi? * * * * * * Bir ev istiyordum. İçinde sen ve ben değil, bizi yaşatıyordum. Sabah kalktığımda seni yanımda görüyordum, güne öpücüğünle uyanıyordum, gülümsüyordun, aval aval suratına bakıyordum, aydınlıktan gözlerimi kısıyordum. Güneş yüzüme geliyordu, sırtımı dönüyordum, izin vermeyip kendine çeviriyordun. Yine öpüyordun. 5-6 dakikaya kendime geliyordum, elimi yüzümü yıkıyordum, havluyu suratıma fırlatıyordun, yine uyuzdun, benimle uğraşıyordun. Mutfağa geçip kahvaltı hazırlıyorduk. Portakal suyunu çıkarıyordun dolaptan, yumurtanın kokusunu sevmediğimden benden uzak tutuyordun, omlet yapıyordun. Yemek yerken utanıyordum, bunu biliyordun ve suratıma bakmaya devam ediyordun. Kahvaltının sonuna doğru naz yapıyordum, senin kaldırmanı istiyordum. Laf yapıyordun ama kıramıyordun, kaldırıyordun. Köpeğimizin burnuna öpücük kondurup, koltuğa geçiyordum. Gazeteyi okuyordum, kahveyi getiriyordun. Yanıma oturuyordun, televizyonda kanalları gezerken sağ elinle kafanı kaşıyordun. Sonra hafif sağ yatırıp gülümsüyordun, yaptığım aptallıklar için utanıyordum. Yüzüne bakamadığımdan sarılıyordum. Büyüyordum, ama çizgi film izlemekten vazgeçemiyordum. Kafamı dizlerine koyup çocuk oluyordum. Saçlarımla oynuyordun, sonra uyuz etmek için saçlarımla yüzümü kapıyordun. Ofluyordum, gülüyordun. Eğilip öpüyordun… Dışarı çıkıyorduk, kitap okuyorduk, müzik dinliyorduk, içiyorduk, sevişiyorduk.. herşeyi birlikte yapıyorduk. Gece yalnız değil, birlikte yatıyorduk. Sonra sabah oluyordu, yeni güne yine seninle başlıyordum.. Hayatım oluyordun, herşeyim oluyordun.. Tıpkı istediğim gibi, hayatımın sonuna kadar seninle oluyordum. Bu kadar. * * * * * * Özlüyorsun, özlemekle kalmıyorsun ölüyorsun sanki. Bir şeyler batıyor göğsüne. İçinde hiç bilmediğin bir yerler acıyor, tarifsiz. Ağlıyorsun, gözyaşlarının onu sana getirmeyeceğini bilmene rağmen. Ezberliyorsun onu özlemeyi, adın gibi. Onsuzluk öldürmüyor, süründürüyor. * * * * * * Düşünsene, yarın ölsem seni ömrümün sonuna kadar sevmiş olcam. Hayat ne garip.
“Oysaki her zaman ve günün her saatinde yanında olmalıyım senin. Bana alışmış olmaktan pişmanlık duyacağın bir dakikan bile olmamalı.” * * * * * * Benden önce kaç kızı sevdin, kaç kız seni sevdi bilmiyorum ama benden sonra herkesi sev. Yoldan geçen her kızı, yan apartmandaki *pt*l kızı, sana dönmeye çalışan eski sevgililerini, yeni tanıştığın kızları falan hepsini sev. Eğer sevmeyi öğrenirsen ağlarsın, acı çekersin, için yanar, gözlerin dolar. Bunları öğrenirsen beni anlarsın ve beni anlarsan sende, senden nefret edersin.. Seni çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Seni özlediğimi, Hâlâ her yerde seni aradığını gözlerimin, Senin kokunla dolmak istediğini ciğerlerimin, Gözbebeklerinle buluşmak istediğini gözbebeklerimin, Sana her şeyden çok ihtiyacım olduğunu… Söylemek istiyorum. İzin vermiyorsun… | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 4:56 pm | |
| Ben iyiyim. Yani, kötüyüm. Yani, aslında… Şey… Özlüyorum. * * * * * * Yağmurda çok fazla ‘sen’ var. Her yağmur damlası ‘sen’miş gibi… * * * * * * Anlatamıyorum seni ne çok sevdiğimi, Yetersiz, kifayetsiz kalıyor tüm kelimeler. Dili olsa da bilsen, ah bir görsen kalbimin içini Ah bir hissetsen her zerreme sinmişliğini… Hayat bazen çok; sevdiğin kişi burnunun dibindeyken, ona sımsıksı sarılamamak. Öylece durmak. * * * * * * Bazen kokusu elimde kalırdı, eve dönene kadar koklardım.. Hatta hiç yıkamak istemezdim.. Gider diye.
Bazen sadece bir şarkı, film ya da durduk yere aklına düşen bir an yaralar insanı, sadece bir an. * * * * * * “Çiçekçi dükkanlarının hiç demir kepenkleri olmaz. Kimse aklına getirmez çiçek çalmayı.” -Boris Vian Zaman bize rağmen değil, bizimle beraber aksın. Ağladıktan sonra uyunan uyku, dünyanın en güzel uykusu. Ve sonra, aynı şehirde aynı havayı soluma hakkın bile elinden alınıverir..
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 5:00 pm | |
| Ona hiç sarılmadığım kadar sıkı sarılmak istiyorum.Kokusunu içine çekmek,ve hiç bırakmamak. * * * * * * Sende bazen çok fazla üşütüyorsun hayallerimi. * * * * * * -Üşüdün mü? +Bunu bana sarılman için bir bahane olarak kullanabilir miyim? Bir gün çok bunalırsan, denizin dibinde yosunlara takılmış gibi soluksuz. Sakın unutma gökyüzüne bakmayı. Gökyüzü senindir. Gökyüzü herkesindir. * * * * * * “Fotoğraf çekmek, insanın aklını, gözünü ve yüreğini aynı hizaya getirmesidir. Bu bir yaşam tarzıdır”
”Aslında ayrılıklar değilde, gidenin sevmediği halde seviyorum demesi en çok koyuyor insana.” * * * * * * Bazen keşke gelmeseydin diyorum, hayatıma hiç girmeseydin. Senin gibi birinin yaşadığını bilmeseydim. Tamam, böyle muhteşem birini tanıdığım için çok mutluyum; ama gelişin gibi gidişin de birdenbire oldu. Yokluğunu hissedince varlığından haberim oldu aslında. Evet, üzüldüm, çok üzüldüm,… Ama sen hiç gelmezsen, Ben hep özleyemem ki. Onu sevdiğimi asla söylemeyeceğim, asla ona dokunmayacağım; böylece aşkımız sonsuz olacak. Yüz yüze konuşmuyorduk. Gözlerini, bakışlarını göremiyordum. Ama sanki her cümlesinde gözlerim biraz daha değiyordu gözlerine…
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 5:05 pm | |
| Aşık değilim.Bana gülümserken midemdeki kelebekleri hareketlendiren,ondan ayrıyken çok özlediğim,her gün hayalini kurduğum,deli gibi kıskandığım biri yok.Ve böyle mutluyum. * * * * * * Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa, Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki. * * * * * * Sana uzun uzun bakıyorum yüzünün her ayrıntısını aklımda tutmaya çalışıyorum gittiğinde sadece aklımda değil etrafımdada hep yüzün olsun unutmayayım hiç bir ayrıntısını diye. Seni ne zaman uyurken hayal etsem,affediyorum. * * * * * * Hayatımın geri kalanında sadece seni görmek, kokunu içime çekmek sesini duymak istiyorum… kısacası seni hissetmek istiyorum sevgilim.
Tenin tenime değdi saatlerce. Hiç konuşmadık. Çünkü konuşmam hiçbir şeyi değiştirmeyecekti bu kez. İçimde biriktirdim.Yüzyüze baktık uzun süre. Konuşmadık. Sana hissettiklerimi içimde de saklayamazdım. Sus der gibi baktın gözlerime. Ama ben susmayı hiç beceremem ki.. +Bazen insanlar çok bencil olabiliyor değil mi? -Evet. +Bazı insanlar teninin sıcaklığıyla ruhuna dokunabiliyor. Değil mi? -Evet. Senin gibi.. +Bazı insanların kokusu huzur verebiliyor değil mi? -Evet. Sana sarıldığımda hissettiğim koku gibi. Sustuk yine. Çünkü söyleyecek hiçbir şey kalmamıştı. * * * * * * -Bağlanmadan birini sevebilmek isterdim. Gerçekten sevdiğimi bilip… Sadece bağlanmamak. +Gerçekten sevdiği kişiye bağlanır insan… Son bir kere görmek istersin onu hatta son bir kez sarılmak,kokusunu içine çekmek istersin. Ve o an zaman dursun istersin. Gözlerinin içine bakıp onu daha çok sevmek istersin.. Bazen çok bunalıyorum. Öyle özlüyorum, yanımda olmasını, sarılmayı, kokusunu içime çekmeyi öyle istiyorum ki… İşte o anlarda yapabildiğim tek şey sadece hayal etmek oluyor, ikimizi. Anlayamıyorsun değil mi nasıl bu kadar vurdumduymaz olduğunu.Sen duygularını bu kadar yoğun yaşarken o nasıl böyle tepkisiz kalıyor bir türlü anlayamıyorsun. Ama o bir şey bilmiyor ki. Onun için neleri karşına aldığını, nelerden vazgeçtiğini ve sadece yanında olmasının senin için neler ifade ettiğini bilmiyor. Bilmiyor işte. Bir bilse aslında. Fazla bir şey istemiyorsun sen bir bilse. Sadece yanında olması yeter mesela.Ya da iyi olduğunu bil yeter.Kiminle olduğu ne yaptığı önemli değil.Sadece iyi olmalı o. Ama boşuna yıpratma kendini artık. Hem böylesi daha iyi senin için. Zaten bir süre sonra sen de onun gibi olmaya başlıyorsun merak etme. Sevgi bitmiyor.Sadece bir süre sonra hissizleşiyorsun işte. Bazı şeyleri unutmaya başlıyorsun. Bazı şeyleri eskisi kadar umursamıyorsun. O anlamıyor ama yine.Zamanla anlayacak merak etme. Zamanla yokluğunun ne demek olduğunu öğrenecek. İşin en kötü yanı ne biliyor musun.O bazı şeyleri farkettiğinde her şey için çok geç olacak.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 5:10 pm | |
| O ağlamaz. O ‘Bitti.’ dediği anda unutur. Di mi? O umursamaz. Kiminle nerde olduğun hiç umrunda değildir onun. O özlemez. Sevmedi ki, neden özlesin? O kahrolmaz, günlerce ağlamaz. Sigarası bittiğinde küfretmez, alkole vermez kendini. O ölür. O tüm bunlardan kaçar, herkesten kaçar. Gider. Dayanamaz bunlara. Kıskançlıktan geberir, ama sesini çıkaramaz. Uykusuz kalır. Uyuyamaz çünkü boynunda ılık bi nefesini hissettirecek biri yoktur. Yalnızdır artık o. Gözlerini kapatır, senin yüzün gelir aklına. Ağlar, kirpiği düşer yanağına. Hep mutluymuş gibi görünür, sahte kahkahalar atar arkadaş ortamlarında. hep -mış gibi. İçerek, uzaklara dalarak, o lanet olası yatağa girip dişlerini sıkarak unutmaya çalışır her şeyi, herkesi. Bağıra bağıra susar. Bazıları nasıl öldüğünü belli etmez. * * * * * * Ben bir erkeğim ; Önce sana melek gibi davranırım. Kızları önemsediğimi vurgularım. Sonra yakın arkadaş oluruz çıkarız. Sen bana aşık olursun bensiz yaşayamazsın, ben seni sen farklısın diye kandırırım. Sen herkese beni anlatırsın aşık oldum diye. Bende herkese seni anlatırım kullanıyorum diye. Artık bana aşık olursun bana kırılınca… 2 güzel söz söylerim affedersin ben sıkılınca sana trip atarım ağlasanda umrumda olmaz. Sonra ilişki sıkınca ayrılırım. Sabah akşam ağlarsın, pişman olursun ve bana yalvarırsın. Ben gülerim hiç olmamışsın gibi hayatıma devam ederim. Kızlarla konuşurum, eğlenirim ne biliyim seni takmam bile. Ben bir kızım ; Sen senin için ağladığımı sandığın zamanlarda aslında bizzat kendime ağlarım.Sen bana geldiğinde sende kimsenin göremediğini gördüğüm için sana kucak açarım.Sen beni kendine aşık etmek için klişe lafları birbiri ardına sıralarken,peşimden koşarken seni mutlulukla izlerim.Çünkü bilirim, neticede sonu sadece bir hoşçakal’dır.Sen beni üzersin ve ben ağlarım.Belki de yalvarırım.Ama bu sana değil,kendime yeniden gelebilme çabamdır.Ben ağlarım,çok ağlarım, hatta hep ağlarım.Ama aşkı senden çok daha iyi bilirim ve bu yüzden en çok ben ağlarım.Sen gülersin dışından,ben senin taa içini görürüm.Bu yüzden arkadaşlarıma seni anlatırım,konuştukça büyürsün içimde.Aynı zamanda da yok olursun.Ve sen günün birinde bana haksızlık ettiğini düşünüp geri geldiğinde, ben gerçekten gülümsüyor olurum.. * * * * * * Uzun bir yazı yazmak hayaliyle oturuyorsun.Ve klavyeden çıkan tek kelime şu oluyor. ‘Kötüyüm’Çiçekli badem ağaçlarını unut. Değmez, bu bahiste geri gelmesi mümkün olmayan hatırlanmamalı. Islak saçlarını güneşte kurut: olgun meyvelerin baygınlığıyla pırıldasın nemli, ağır kızıltılar… Sevgilim, sevgilim, mevsim sonbahar…
Nazım Hikmet Ran * * * * * * Seni özlerken tanrılar düşüyor içime. Bu hiç hoş değil. Seni severken ben sevmekten yaratılmış bir tanrıydım, yenildim. İçtiler karşımda. Zeus duymalı, diğer tanrılar içimden çıkıp yardımıma koşm*lı. Çünkü sevdim. Eros böyle zamanlarda akrabalık kurmalı. Seni bana getirsin. Rıhtımdan kalkan gemiler, tren istasyonları, otobüs garları. Bunlar seni bana getirmeli… Sen gelmiyorsan bir mahsuru yok bütün insanlar ölsün…
Neden baktın neyi geride bıraktığına ? Söylesene, insan terk ettiği şeye neden dönüp bakar son defa. * * * * * * Hayat seni öyle bir noktaya getirir ki; kendini sevdiklerinle savaşırken, nefret ettiklerinle sevişirken bulursun. Kafamda kurduğum bir sen var. Hani gelip onu görsen, kendine aşık olacağın. Bir gün tanımadığımız bir erkek telefon ederse, pek az konuşmasına, pek bir şey dememesine, özel bir şey söylememesine karşın pek ender rastladığımız bir ilgi gösterirse, o gece onunla pekâlâ yatağa girebilir, hatta aşık olduğumuzu bile sanabiliriz. Biz kadınlar böyleyizdir, bir terslik yok bunda; kendini sevgiye kolayca açmak kadının doğasında vardır. “Şöyle bir ikilem yaşıyorum: Seni bütünüyle kendime istiyorum; ama senin özgür olmanı, bağımsız olmanı da istiyorum -bana bağlı olmanı; ama benden bağımsız olmanı da…”
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 5:20 pm | |
| Herşeyden biraz kalır” diyordu hayat. Kavanozda biraz kahve, Kutuda bir kaç sigara, insanda biraz acı. * * * * * * “Önümde dursan ve bana baksan; içimdeki acılar hakkında ne bilebilirsin ki; ben seninkiler hakkında ne bilebilirim ki? Ve ayaklarına kapanıp ağlasam ve anlatsam; sana cehennemin sıcak ve korkunç olduğunu anlatsalar; benim hakkımda cehenneme ilişkin bildiklerinden daha fazla bilecek misin? Bu yüzden bile biz insanlar cehennemin kapısının önündeymişiz gibi birbirimizin karşısında o kadar saygılı, o kadar düsünceli, o kadar sevgiyle durmamız gerek.” * * * * * * Başkasını sevdiğini duyduğumda üzülmedim, ‘seni’ sevdiğime üzüldüğüm kadar.Ne o beni kandırmıştı. Ne ben onu baştan çıkarmıştım. İkimiz de bildiklerimizin ötesine, bulduklarımızın üstüne çıkmak istemiştik. Bir noksanlığı var sanıyorduk bütün olanların belki. Ama aslında bütünlüklerimize bahaneydik. * * * * * * Benim sana aşık olmam da kaderdi.. Senin onu seviyor olman da.. Olsun.. Ben seni seviyordum sevgilim, senin haberin yoktu..
Kavga edelim mesela. Sonra birden arkamı döneyim. Hiç olmadık bir yerde. Sen çık karşıma. Şaşırayım. Sevineyim. Bir anda yok olsun bütün sinirim. Yanıma gel. Ben nazlanırım mesela. “Git” derim. Ama sen hiç gitme tamam mı? Kurtulmaya çalışırken kolumdan tut mesela. Sarıl birden. “Seni Seviyorum”… * * * * * * Kadın: Bazen seni özlüyorum. Adam: Seni hiç özlemiyorum. Kadın: Bazen senin için ağlıyorum. Adam: Ben hep gülüyorum. Kadın: Ayrılık zor Adam: Benim için değil Kadın: Duyguların öleli ne kadar oldu? Adam: Sensizken yaşıyor muyum sanıyorsun? Birisini gözünün içine baka baka sevemezsin. Gizli gizli, içten içten sevmen gerek. İhtimalleri, olasılıkları hesaplaya hesaplaya sevmelisin. Uykusunda seveceksin ki bilmeyecek. Sen de uyuduğunda onun seni sevdiğini düşüneceksin. Ama asla emin olamayacaksın. İnsanların da tadı varmış, Çok sevince damağında kalırmış. herkes vardı, gölgem vardı, hayalin vardı, ama sen yoktun.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 5:30 pm | |
| Kötü günümde yanımda olmadığın zaman vazgeçtim.
Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Bana yalan söylediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde vazgeçtim.
Her sabah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir yere gitmediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Düşüncelerime ve değerlerime değer vermediğin için vazgeçtim.
Ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana vermediğinde vazgeçtim.
Sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiçe saydığın için vazgeçtim.
Tablolarımda artık kendimi mutlu çizemediğim ve tek neden “sen” olduğun için vazgeçtim.
Bencil olduğun için vazgeçtim.
Bunlardan sadece bir tanesi senden vazgecmem için yeterli değildi, çünkü sevgim yüceydi.
Ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım.
Bu yüzden ben de senden vazgeçtim.
* * * * * * Biz önceden küçük şeylerle mutlu olan insanlardık. Sonra aklımıza sevda diye bir şey soktular, toparlanamadık.. * * * * * * Aslında ben gerçekleri değil de,duymak istediklerimi söyleyenleri daha çok seviyorum.Gülümsüyordum. O gülümsediği için. Gülümseyerek konuştuğu için. Sakinleşiyordum. O sakin olduğu için. Artık korkmuyordum. O bana “Korkma” dediği için. “Üşüme!” diyen bir annenin sözünü dinler gibi. Olur, üşümem, diyordum. Gerekirse donarak ölürüm ama üşümem! * * * * * * Yeni tanıştığın,konuşmaya başladığın her insana aynı şeyleri anlatmak yazın kazakla dışarı çıkmak gibi.
Hayat bazen aşık olduğunuz kişinin size sevgilisini anlatması kadar acı. * * * * * * Son kez sarıldığımızı bilseydim vücudumun her yerine tutkal sürerdim. -Seni seviyorum. +İyi, çünkü bende seni seviyorum. Otobüsün sol camından etrafı seyrederken, sağ camından kaçırdıklarımızdan ibarettir bazen hayat. Seni çok seviyorum demek bile, az kalıyor sevgimin yanında.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 5:35 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 5:41 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 5:45 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 5:50 pm | |
| Başkalarının hayatlarını okurken , belki kendi hayatımı unutabilirdim bir süreliğine. * * * * * * Birisinin sizin hakkınızdaki düşünceleri, gerçekliğiniz haline gelmek zorunda değil. * * * * * * Vakit nakittir ve sen benim bir kuruşuma bile değmiyorsun! Ne kadar kavga ettiğinizin hiç bir önemi yok. Eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız, bunu umursamazsınız * * * * * * Yalnız başıma olduğumda, aklıma sana söylemek istediğim tonlarca şey oluyor. Ama bunları sana söyleme fırsatı bulduğumda, nutkum tutuluyor.
Onu gerçekten seviyorsan, onun için savaşm*lısın. Öylece arkana yaslanıp onun başka birine aşık olmasını izleyemezsin. * * * * * * Birisini affetmek seni güçsüz biri yapmaz. Herkesin hata yapabileceğini anlayacak kadar akıllı biri yapar. Aşk sadece sarılıp, güzel şeyler söylemek değildir. Uzlaşmak, fedakarlık ve ilişkinin devam etmesi için bir şeylerden vazgeçmeyi gerektirir. Bir erkek sizinle beraber olmak istiyorsa, olur, nokta. Bahaneler, drama, belirsizlik ve yalan olmaz. Herhangi biri seni gülümsetebilir. Kimileri seni ağlatabilir. Ama sadece özel birisi sen ağlarken seni gülümsetmeyi başarabilir
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 6:01 pm | |
| Bazen kendini o kadar yalnız hissedersin, dışarı çıkarsın bir yere oturur bir fincan kahve istersin sonra kendine bakarsın,tıklım tıklım yalnızsındır.Hayat boş gelir istersen her şeyi olabilirsin bir astronot olmak istemişsindir mesela uzay boşluğunda huzuru bulmayı istesen dünyalar ayaklarını altına olacaktır ama sen isteyememişsindir istemekten korkmuşsundur.Sürekli olarak yanlış kişiye, yanlış zamanda ve yanlış yerde aşık olma gibi bir yeteneğin vardır.Sen sevmişsindir halbuki ama hep bir şeyler ters gitmiştir.Artık düşünemez olmuşsundur ruh tan bir farkın kalmamıştır başladığın cümlelerin sonu gelmez bazen diyorum ki diye başlar unutursun sonra. * * * * * * Tanrı 3 şekilde çalışır: Evet der ve istediğiniz şeyi verir. Hayır der ve istediğinizden daha iyisini verir. Bekle der ve en iyisini... * * * * * * Eğer kız muhteşemse kolay olmaz. Kolaysa muhteşem olmaz.Eğer çabalamaya değiyorsa,pes etmeyin.Pes ediyorsanız siz hak etmiyorsunuz demektir. Senin bu kadar mutlu olmana ancak senden bir şey almaya hazırlandıkları zaman izin verirler. * * * * * * Herkes güzeldir. Kilolu veya ince. Uzun veya kısa. Kimsenin aksini hissettirmesine izin vermeyin ya da kimseye aksini hissettirmeyin.
En kötü hisler: Ağlayarak uyuyakalmak, umursanmamak, sevdiğinizin başkasını sevdiğini öğrenmek, sevdiğiniz birinin sizi sevmeyi bırakması... * * * * * * Yanlış şeyleri kovalamaktan vazgeçtiğinizde, doğru şeylerin sizi yakalaması için şans yaratmış olursunuz. Çok güvenme, çok sevme, çok umut etme...Çünkü "çok fazla"lar canının çok fazla yanmasına sebep olur. Ben bir kızım. Aşırı tepki veririm, gözümde büyütürüm. Büyük düşlerim var. Ancak seni sevdiğimi söylüyorsam, yalan söylemiyorumdur. Gerçek arkadaş herkes seni terkederken, hala senin yanında olandır.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 6:06 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 6:12 pm | |
| Sevdiğiniz birini unutmaya çalışmak aynen tanımadığınız birisini hatırlamaya çalışmaya benzer... * * * * * * Geçici hevesleriniz için kalıcı olacak kararlar vermeyin. * * * * * * Sizi sevmeyenler, hatalarınızı herkese yüksek sesle anlatırlar ama başarılarınızı birbirine fısıldarlar. Keşke bana ihtiyaç duyuyor olsaydın, keşke bensiz var olamasaydın... * * * * * * Kimseyi etkilemek için değişmeyin. Değişecekseniz, daha iyi bir geleceğe sahip olasınız diye daha iyi bir insan olmak için değişin.
Hayat kitap gibidir.Her yeni yıl,anlatacak hikayeler,öğrenecek şeyler,iyileşecek yaralar ve hatırlanacak anlarla dolu yeni bir sayfa gibidir. * * * * * * Bir kızın en sevdiği şarkısı, dudaklarının söyleyebileceğinden daha çok şey anlatır. Ertesi gün uykusuzluktan öleceğimi bile bile tüm gece seninle konuşmak, her dakikasına değiyor... Evet, gülümsüyorum. Ama sebebi artık sen değilsin. Asla bekleme, asla isteme, asla zorlama. Sadece bekle. Çünkü bir şey olması gerekiyorsa, olur.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 7:32 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 7:37 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 7:43 pm | |
| | |
| | | | Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|