» Hoşgeldin:: Misafir » Mesaj sayınız:: 29
|
|
| Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Lessie Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1958 Yaş : 104 Nerden : Stockholm & Buenos Aires Doğum tarihi : 22/04/20 İş/Hobiler : Cem Adrian, Adele, Tumblr..
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1350/5000)
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 2:37 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1958 Yaş : 104 Nerden : Stockholm & Buenos Aires Doğum tarihi : 22/04/20 İş/Hobiler : Cem Adrian, Adele, Tumblr..
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 2:43 pm | |
| | |
| | | Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 2:49 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 2:54 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 3:20 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 3:32 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 3:36 pm | |
| Gelme, artık neye yarar? * * * * * * Güçlü dur, hala nasıl gülebildiğini merak etsinler. * * * * * * Senin sessizliğini anlamayan, sözlerini de anlamayacaktır.En kötüsü ne biliyor musun? O koca aşkı , ardımdan "aslında seni hiç sevmemiştim" diyen biriyle yaşamış olmak. * * * * * * Bazen asla olmayacak bir şeyi, boşu boşuna bekliyormuşum gibi hissediyorum...Benden hoşlanmıyor olma ihtimalin var tabi ama benim bunu umursamıyor olma ihtimalim daha yüksek :) * * * * * * Bir kız size soru soruyorsa, doğruyu söylemek hayrınıza olacaktır. Çünkü büyük ihtimalle doğru cevabı zaten biliyordur.Eğer sen benden hoşlanmazsan, bir başkası hoşlanır. Beni özlemezsen, bir başkası özler. Eğer beni sevmezsen, bir başkası mutlaka sever.Tüm problemlerimiz için, mutlaka yazılmış bir şarkı vardır :)En iyi intikam onun hayatını mahvetmek değil, dolu dolu kendi hayatınızı yaşamaktır. En iyi intikam budur. | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 3:41 pm | |
| Sevgili erkekler, ben bir yedek plan ya da kesinlikle bir ikinci seçenek değilim. * * * * * * Birisi beni gerçekten seviyorsa, benim ne söyleyeceğimi duymak ister. Başkalarının benim hakkımda söylediği şeyleri değil! * * * * * * Popüler değilim ama iyi arkadaşlara sahibim. Zengin değilim ama ihtiyacım olan her şeye sahibim.Erkekler bizi güldürdüklerinde otomatik olarak daha çekici oluyorlar. * * * * * * Keşke burda, benim yanımda olsaydın ya da ben orda, senin yanında olsaydım. Ya da herhangi bir yerde, birlikte olabilseydik…Gün içinde bir kızın gülümsediğini görüyorsun ama tüm gece ne kadar ağladığı hakkında en ufak bir fikrin yok. * * * * * * Yaptığım en büyük hata, bazı insanların, hayatımda, hak ettiklerinden daha fazla durmalarına izin vermekti.Kabul etmeliyim, şu anda birini çok özlüyorum...Seni sevmeyi bıraktığımı söylesem bile, ne zaman biri senden bahsetse kafam hemen o yöne doğru dönüyor.Mükemmel bir şey istemiyorum, gerçek bir şey istiyorum! İkimizin arasında olan bir şey, hissedebildiğimiz... | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 3:54 pm | |
| Mükemmel değilsin...Ama tümüyle istediğimsin. * * * * * * Kadınların yüzünü güldürebilecek 3 cümle var. “çok güzelsin”, “seni özledim”, “seni seviyorum” * * * * * * Beni uzun sure görmezden gelip, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi konuşmandan nefret ediyorum.Kızlara göre erkekler her zaman k-şarları, erkeklere göre ise kızlar hep züppeleri tercih eder. * * * * * * Beni sevdiğini bana sahipken göster. Bana kötü davrandığın için seni terkedip başka biriyle birlikte olmaya başladığımda değil!Bazı insanlar bulut gibidir. Ortadan kaybolduklarında, gününüz aydınlanır. * * * * * * Seni özlemiş olmam, yeniden hayatımda olmanı istediğim anlamına gelmiyor.Her ne kadar okuldan nefret ettiğini söylesen de, kabul et, okul olmadan arkadaş edinemezdik.Hayatınızda yüzünü defalarca yumruklamak istediğiniz en az bir kişi vardır. Kesin.Beyler, arkadaşlarınızla akşam dışarıya çıktığınızda, bir kız "İyi eğlenceler" dediğinde aslında "Umarım çok sıkılırsınız" demek istiyordur. | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 4:04 pm | |
| Yalanlarınla tatmin olmaktansa, söylediğin doğru şeylerin canımı acıtmasını tercih ederim. * * * * * * Uyan. Duş al. Okula git. Yemek ye. Eve gel. Twitter. Youtube. Facebook. Ödev yap.Yemek ye. Twitter. Youtube. Facebook. Uyu. * * * * * * Seni özlemedim diyemem... Çünkü ne zaman seni düşünsem, kalbim tekrar paramparça oluyor.Eğer sana, senin bana davrandığın gibi davransaydım, benden nefret ederdin. * * * * * * Önemli olan insanların yüzünüze karşı iyi davranması değil. Önemli olan arkanızı döndüğünüzde de bu tavırlarını koruyabilmeleridir.Her gün, içimdeki seninle konuşma isteğiyle savaşıyorum. Kendime sürekli, "benimle konuşmak isterseydi, konuşurdu." diye tekrarlıyorum... * * * * * * Bir kızın gerçeği bulup ortaya çıkarma gücünü asla hafife almayın.Erkeklerin küçücük bir şeyin bile bir kızı ne kadar üzebileceği hakkında en ufak bir fikirleri yok.Kendimi daha iyi hissetmek için bir ilişkinin içinde olmama gerek yok, iyi olacağım, ben güçlü bir kadınım.Acı geçicidir, aşk sonsuz...İkisini birbiriyle karıştırmayın. | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 4:31 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 4:40 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 4:46 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 4:52 pm | |
| | |
| | | Pinkquen. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4612 Yaş : 25 Nerden : BieberWorld'den Doğum tarihi : 15/06/99 İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (230/5000)
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 4:54 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 5:02 pm | |
| - En kötüsü ne biliyor musun, O haksız olduğu halde, senin O’nu özlemen. * * * * * * Bazen ağlamak istemezsin ama gözlerin seni dinlemez. * * * * * * Bu saatten sonra; Kendine iyi mi bakarsın ,üstün açık mı uyursun, montsuz dışarı mı çıkarsın beni ilgilendirmez artık !Uyuycam uyumasına da,birinin şu anılarımın sesini kısması lazım. * * * * * * Bi mesajı ile beni delicesine heyecanlandıran bir insan var. sadece bi mesaj atsın, lütfen. Başka bir şey istersem nolayım. Yaşadıklarımız basit değil, gitsem özler misin beni? * * * * * * Her şeyi bırakıp benim olsan diyorum be sevgilim, sadece benim.Sana sarılıp iliklerime kadar kokunu hissedemiyorum. Kısacası, umrunda bile değilim.Nedense benim sana sarılma isteğim hiç bitmiyor, devamlı seni istiyorum yanımda.Dualarım seninle, umarım sevmez seni. | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 5:08 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 5:18 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 5:27 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Ptsi Ocak 16, 2012 5:34 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 3:15 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 3:22 pm | |
| Çok güzel değilim. Belki çok hoşta olmayabilirim. Ama seni severim. Sana her gün sulanması gereken ve ilgi bekleyen saksıda duran çiçek gibi bakarım. İlgiyle, sevgiyle, şevkatle.. Sonra seninle ağlayabilirim. Ağlamayı severim. Seninle ağlamayı daha çok sevebilirim. Gülebilirim seninle. Kahkahalarla gülerim hemde, haykıra haykıra. Sonra sen git diyebildiğinde bile yanında gitmeyebilirim. Yapışırım sana, hiç gitmem. Çocuk olabilirim mesela. Senin çocuğun, senin şirin kızın. Sonra yanında ölebilirim. Bir ömrü tüm ömrümü sana adayabilirim. Seni severek, sana bağlı, sana aşık, en önemlisi senin yanında ölebilirim. * * * * * * Hangi yüzünü sevdim, bilmiyorum. * * * * * * Her insan, sevdiklerinden önce ölmeyi dileyecek kadar bencildir. Aklımdan çıkmıyor; aklım çıkıyor, o çıkmıyor. * * * * * * El kadar olan Pepe bile insanların sevdiklerini üzmemesi gerektiğini biliyor.
Bazı adamlara, gülmek çok yakışıyor. * * * * * * Mesela bugün en son sesini duyduğun insan ilerde belki eşin olacak. Sevseydin gitme derdin. Demedin. Bir otobüs kadar yakınsın bana. Mesafeler diyoruz da büyütülecek bir şey yok. Birkaç saat ve bir otobüs bileti yetiyor yanına gelmeme. Yapamıyorum. Bir şeyler engelliyor beni. Korkuyorum aslında. Korkuyorum kokunu içime çekmeye, dudaklarını öpmeye. Biliyorum onların bana ne kadar acı vereceğini, seni ne kadar özleteceğini. Çünkü sen de gideceksin bir gün. Sonra ben çok acı çekeceğim. Sen görmeyeceksin, bilmeyeceksin ama benim canım yanacak. Ve ben bunlara hazır değilim. Ben tekrardan ölmeye hazır değilim. Tek istediğim biraz sen, biraz mutluluk. O yüzden gelemiyorum sevgilim. Seni kaybetmeye bir adım daha yaklaşacağım için gelemiyorum. Parfümler isimleriyle değil kullanıldığı kişilerle hatırlanır.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 3:38 pm | |
| Nereden anlıyorum biliyormusun bana ait olduğunu, başım omzuna tam uyuyor. :) * * * * * * Senin başkasını seviyor olman beynimi kavuruyor mesela benim. * * * * * * + Bence unut onu. - oh* kanka çok iyisin ya,hemen unuttum,aylardır sen "unut" demediğin için unutamıyodum,çok sağol bitanesin sen ya. Kazağın sahibi sensen, o kazak asla sadece bir kazak değildir. * * * * * * Sen ancak ekmek almaya gidersin, beni bırakıp gitmekte neymiş?
Tek bir kişi, bazen bir şehri sevdirebilir. * * * * * * Dünyanın en güzel yeri, az kaysana sevgilim.. Evet, Unutkanım. Dağınığım. Çok çabuk ağlıyorum. Bazen katlanılamayacak kadar çok saçm*lıyorum. Gereğinden fazla ısrarcı oluyorum. Hepsini geçtim; insanlara çok çabuk bağlanıyorum. Ama aramızda şöyle bir fark var; ben kimsenin kalbini bilerek kırmazdım. Senin içindeki çocukla oynayacak bendeki çocuk. Yalansız ve saf olacak. Kumdan kaleler yapacak, içine seni koyacak. Kaleyi yıkacak, seni kurtaracak, kahraman olacak. Çığlıklar atacak, yorulmayacak, sensiz hiç bir oyunda "ebe" olmayacak. Korkma , içindeki o çocuk hep yaşayacak, kimsenin zarar vermesine izin vermeyeceğim.Çünkü sen o çocukla varsın, o çocukla geldin.Yoktum ben , senden önce yoktum sanki. Sen geldin varlığını bildim. Sen geldin bir dokunuşun, bir öpüşün nasıl da büyük bir hazza dönüştüğünü gördüm. Sen geldin ben oldum, aşk oldum. Sen geldin, ama ne güzel geldin. Ağladım çünkü; - Benimle konuşmuyorsun. - Senin için beş kuruş değerim yok. - Bir daha asla eskisi gibi olamayacağız. - Seni önemsememeyi beceremiyorum. - Seni hala çok seviyorum.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 3:47 pm | |
| Bazen acı verse de seni sevmekten vazgeçmek istemiyorum. * * * * * * Anlamaya çalışma, o küçücük beyninin anlamayacağı kadar özledim seni. * * * * * * Sonunda başardın, artık mutlu olabilirsin sevgilim. Ayrıldık... Bitti. Şimdi hayatıma hiç girmemiş gibisin; sanki daha dün saçlarımı okşayan ellerimi tutan sen değilsin. Hiç gelmemiş gibi gidişin birazcık sarssa da beni; biliyordum ki artık yürümüyordu. O yüzden merak etme, suçlamıyorum seni. Kızmıyorum da hem, sen de haklısın... İnsan sevmediğini mutlu etmeye niye uğraşsın ki? Ben sadece sevgi bekleyen küçük bir kızdım, belki de bundandı beni sevmeyişine inanmamaktaki inatçılığım. Artık daha huzurluyum, sürekli kafamda nerede ne yaptığına dair sorular yok. Önüme yeni birileri çıkabilir her an, seni unutmak da çok kolay olacak hem. Son zamanlarda gitgide uzaklaşmıştık birbirimizden, o yüzden seni kaybetmek çok da koymadı bana. Karşıma çıkma, gülümseme, bakma öyle gözlerimin içine... Eğer bunları yapmazsan kısa sürede çıkar gidersin aklımdan zaten. Kimsin ki sen? Öylesine biri işte... Hayatıma girip çıkan onlarca insandan yalnızca bir tanesi. Herkes gibiydin sen de benim için. Ve herkes gibi gittin. Hikayemiz bundan ibaretti; biz bundan ibarettik. Bunların hepsini okudun mu sevgilim? İnandın mı seni gerçekten böylesine basit gördüğüme? Öyleyse söylediğim her şeyi sil kafandan ve yalnızca şunu oku: Nefes bile alamayacak kadar çok özledim seni. Seni; gülüşünü; nefesini... Her şeyini...! Vakit çok geç artık. Sana gelmeye , biz olmaya , seni tatmaya çok geç artık. Seni sevmeye bile geç ! Elini tutmadan yürümeye alıştığımdan beri. Ellerimsiz olmadan yaşamayı öğrendim. Sana sarılmadan uyumayı , gözlerine bakmadan görmeyi . Hatta seni öpmeden gülmeyi öğrendim. Başka insanlarla , başka olayların ortasında , başka bi ben olmayı. Ama özledim be çok bişey değil de ! Sevilmeyi özledim ! Duymayı o sözleri . Hani sen gittin ya ? Bi damla kanım akmadan ölmeyi öğrendim ! Sonra hayal kurmayı. Olmadığın masalarsa senle yemek yemeyi öğrendim. Beklemediğin evlere sen ordaymışsın gibi gelmeyi . Aynaya bakıp kendimle dertleşmeyi öğrendim. Sorma bana bişey cevap vericek kadar bilmiyorum hayatı. Hatta yaşamadım bile hiç ! Hani sen benim hayatımdın ya ? Hayatım derdin ya ? Bende senin hayatın olurdum sonra. Biz olamadık ki be bir birimize hayat olamadık. Sen benim hep saklı kalan cennetim oldun. Bende senin kaçtığın cehennemin. Olsun üzülmeni istemem. Hem bende üzülmem böyleyken. Mutlu ol sen , mutlu bak insanlara. Gül , eğlen bak ben böylede mutlu olurum. Öylede severim seni öylede beklerim. Ama dedim ya vakit çok geç . Biz olmak için , bana dönmen için vakit çok geç. Yem yeşil gözlerinde boğulana dek yüzmem için. Kolundan tutup kendime çekip öpmek için. Kulağına fısıldayıpta seni seviyorum demek için . Ne bileyim herşey için çok geç. Yanlış anlardın ya hep beni ? Bende sorgusuz süalsiz bağırırdım sana. ? Artık bunlar içinde çok geç. Gidelim hadi yanlızlık , hatta sende benle gelme ! Yanlızlık için bile geç . Neyse , bunu dinlersin inşallah. Diycemde dinlediğinde bile çok geç olucak. Umarım anlarsın artık herşey için çok geç.HERŞEY İÇİN. * * * * * * Bugün yine bana seni sordular. Şaka şaka. Ben zorla anlattım.
Bir gün geldin; Sonra hep gittin... * * * * * * Yorganın altında gözyaşlarınızı pijamanızın koluna silecek kadar kimseyi sevmeyin. Hemen herkes seni unutmαm için elinden geleni yαptı,beni yeni kişilerle bile tαnıştırdılar,neyseki bu modern pezevenklerin yαstığımın αltınα sαklαdığım fotoğrαfındαn hiç hαberleri olmαdı. Her kızα 'hαyαtım' dediğinize göre ölümsüz olmαlısınız bαyım . Bi zamanlar sesimi duymak için ölen, bir mesaj alabilmek için her şeye katlanan o adamın artık aklına bile gelmiyorum. İşte çok acı bu.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 3:57 pm | |
| O başkasını öper, sen resimlerini öpersin. O başkasıyla konuşur, sen eski konuşmalarını okursun. O başkasına “bu bizim şarkımız olsun” der, sen onu hatırlatan her şarkıyı dinlersin. O başkasına sarılır, sende yokluğuna sarılır, uyursun. * * * * * * Canını mı istedik be adam? Yanımızda ol dedik sahip çık dedik sev dedik. Oysa sen gittin. Bir de en olmadık zamanlarda gelip nasılsın diye soruyorsun nasıl mıyım iyiyim merak etme. Alt tarafı biraz daha fazla ağlıyorum ve her zamankinden daha çok düşünüyorum işte. Ama merak etme çok iyiyim. * * * * * * Bαşımı yαstığα bαstırıp sααtlerce hıçkırα hıçkırα αğlαmαyı öğrettin bαnα, Yαşαrken ölmeyi, Kαlp αğrısını öğrettiin bαnα. Sinirden, çektiğim αcıdαn kendimi nαsıl duvαrdαn duvαrα vurαcαğımı öğrettin bαnα Herşeyi uğrunα fedα edebileceğin köpek gibi sevdiğin insαndαn tek gecede nαsıl nefret edebileceğimi öğrettin.. Belki yürümeyi öğretenimdin αmα ilk düşürenim sen oldun.. ... Belki sαvαşmαyı öğretenimdin αmα ilk bıçαklαyαnım sen oldun.. Belki konuşmαyı öğretenimdin αmα ilk susturαnım sen oldun.. Belki.. Belki.. Belki... Demiştim yα sαnα Keşkelerim yok αrdındα diye. Keşke diyorum şuαn; Keşke 'KOCAM ' gibi kutsal kelimeyi ilk sαnα söylemeseydim- tαnımαsαydım seni, bilmeseydim kokunu. Keşke; Yaşadığın yαdα öldüğün umrumdα olmαsαydı hiçbirzαmαn. Şimdi mutlu ol yαdα olmα. Sαnα duα'm yok, Bedduαllαrım sessiz. Sαnα olαn bütün duygulαrım çαresiz, bitkin, kimsesiz. Hαyır diyorum Hαyır.. O benim ESKİ SEVGİLİM bile değil. Sadece battaniyenin altında birbirimize sarılarak film izlemek istiyorum,çok mu ? * * * * * * Yanımda olsaydın, olmadığın her gün için seni döverdim.
Sorun ne biliyor musun? Şuan yer yüzünde birilerinin gözlerine bakanlar var, birbirlerine sarılıp birbirlerinin kokusuyla rüyalarda bile beraber olanlar var. Uyandığında birbirlerine kahvalti hazırlayacak olanlar, bu kahvaltısı saatler sürecek sohbetlerle süslenecek olanlar var.Sonra tatlı tartışmalar sonunda gelen şakalaşmaları, öpüşmeleri, sevmeleri, sevişmeleri var. Beraber izlenen filmler, beraber gülen dudaklar, beraber atan kalpler, beraber soluk alan ciğerler var. Bu dünyada “beraber” diye bir kavram var. Bir de biz varız. Sorun bu işte * * * * * * Farklı kızlarla aynı hayali kurmak sıkmıyor mu seni? Biliyorsun, senin canını acıtan benim canımı daha çok acıtıyor. Yerinde olsam, yanımda olmanın bir yolunu bulurdum. Ona aşık olmam sadece bi' anlık dalgınlığımın sonucu.
| |
| | | | Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|