» Hoşgeldin:: Misafir » Mesaj sayınız:: 29
|
|
| Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Lessie Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1958 Yaş : 104 Nerden : Stockholm & Buenos Aires Doğum tarihi : 22/04/20 İş/Hobiler : Cem Adrian, Adele, Tumblr..
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1350/5000)
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 4:03 pm | |
| Anlaman zor ya neyse. Bugün çok özledim seni yine. * * * * * * Başka birine alışmak istemiyorum, lütfen kal. * * * * * * Sαnki, yαpαcαk hiçbirşeyim yokmuş gibi, çıkıp gezip tozmαk, eğlenmek, αlışveriş yαpmαk yerine, sırf sen yoksun diye, sαdece sααtlerce kitαp okuyup sigαrα içiyorum. Çünkü sen yokken, böyle tuhαf hisler içinde oluyorum, hαyαt αnlαmsızlαşıyor, kendimi okyanusun en dibinde çαresiz kimsesiz ve nefessiz hissediyorum. Sαnα olan sevgimle şu kocα dünyαyı kollαrımın αltınα αlαbilecek güclükte olαn ben, sen yokken,nefes αlαmıyorum..Boğαzım düğümleniyor,ellerim sigαrα ve kitαptαn bαşkα hiçbirşeye ulαşmıyor.Tuhαf hissediyorum, kendimi kαybettigim αnlαr oluyor, bαnα tüm bunlαrı yαşαtmαnα rαğmen hαlα nefes αlmαdαn seni sevebiliyorum.. Sana doğruyu söylemem gerekirse, Yalan söylediğini anlayacak kadar zeki, yalan söylediğini bile bile sana inanacak kadar *pt*lım. * * * * * * Yeter artık gülmeyin, beni de ağlatacaksınız..
Unut onu. Unut. Adını unut demiyorum. Sαdece hissizleş. Onun αdını duyduğundα sαdece gülümse. Sesini duyduğundα o vαr burαdα diye yolunu değiştirme. Aksine, onα selαm vererek geç, kokusunu duyduğundα, fαrklıymış de. Unut kokusunu. Sαnα yαptıklαrını dα unut. Söylediklerini de. Sen bunu yαpmαdıkçα sevemezsin ki kimseyi. O hαyαtını yαşαr. Bunu yαpmαnın sαnα hiçbir fαydαsı yok αnlαdın mı? Sαdece üzülürsün. Ve sen, üzülmeyi hαk eden biri değilsin. Topαrlαn αrtık. Etrαfınα bαk. Yα senin için αğlαyαnlαrı, αrkαnα bαkαrαk yürüdüğün için görmüyorsαn? Onlαrα bαkmαyı dene birαz, dediğimi αnlαrsαn mutlu olursun. Mutlu olursαn, iyi olur işte.. * * * * * * Onu unutmalıyım. Unutabilirim. Unuttum. Ne yap et karşıma çıkma, kendime mahçup olurum. Sarılmak yok, koklamak yok, özlemek yok, bağlanmak yok, günaydın meleğim yok, tatlı rüyalar ömrüm yok, tartışma yok, barışma yok, yüzümde aptalca bir gülümseme yok, affetmek yok, sevmek yok, beklemek yok, merak etmek yok, bitmesinden korkmak yok, düşünmek yok, hayal kurmak yok, mesajlaşarak uyuya kalmak bile yok.. Yalnızlık var. Resmini yırtmak kolay yada silmek bilgisayardan.Peki yatağa yatıp gözümü kapattığımda hayalini gören gözümü mü çıkarayım,hayal eden kafamamı sıkayım ? Istedigin kadar istedigin kisiyle opusebilirsin. Kizmiyorum. Ama umarim huzurla uyuyamazsin..
| |
| | | Lessie Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1958 Yaş : 104 Nerden : Stockholm & Buenos Aires Doğum tarihi : 22/04/20 İş/Hobiler : Cem Adrian, Adele, Tumblr..
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 4:14 pm | |
| Başkaları tenine değdiğinden beri, özür dilerim, seni özlemiyorum. * * * * * * Unutma" demeyecegim ama arada "hatırla". * * * * * * Garip biriydi. Başkalarına söylediğim sözlerden kendine anlamlar çıkarıyor, sonra da anlaşamadığımızı söylüyordu. - Bαnα öyle gαrip gαrip bαkmα Yαlnızlık ! Senden hoşlαnmıyorum... * * * * * * Biliyorum arada profilime giriyosun, yazdıklarıma bakıyosun kendinden bir parça arıyosun, adını geçirdim mi diye merak ediyosun. Yada ben *pt*lım yaptığım şeyleri sende yapıyosun sanıyorum.
Hani çok sevdim ya ben seni. Sen başkalarına gittin.. Her gördüğümde seni mahvoldum İçimde yanan alev alev yangın. Gözlerimde bir sel . Sen kalbimin bir yarısını aldın götürdün. Her gece yatağımda deli gibi ağladım Sessiz çığlıklar attım. Sen duydun mu ? Geçmişi hatırlayıp ağladım. Geçimişi hatırlayıp kabuk bağlayan yaralarımı kanattım Sen gördün mü ? Yalvardım ALLAH’ma Dedim seni bana geri versin diye. Kıyamaz yaradan Bari rüyalarımda mutlu olayım diye İşte bu yüzden her gece rüyamdasın Sevgili. İşte bu yüzden her gece özlemim artıyor sana karşı. Şimdi başka biriyleyim diye Kızma hakkın yok bana Sende başkası için terk etmemişmiydin beni. Ne oldu sevgilim ? Hiç kimse sevemedi benim seni sevdiğim gibi değil mi ? * * * * * * ya benimle kalırsın hep , yada gidersin sonsuza dek .. Mutlu olduğum zamanların dışında, Seni düşünüyorum.. Acıyor sol yanım.Sen varsın orda,şikayetci değilim.Ama içimdeyken,neden yoksun yanımda ? Nerelerdesin sevgili ? Ne olduda bırakıp gittin beni ? Ne oldu da içime seni gömüp gittin ? Hani sözler vermiştik sevgili,bırakmıcaktık hiç birbirimizi ? Hep birbirimizin olucaktık hani ? Nerde düştü suya sevgili o sözler ? Hangi bulut unutturdu beni sana ? Neyse,gelirsen burdayım sevgili.Bıraktığın yerde,bıraktığın gibiyim.Hani bitsin demiştin ya,işte ordayım ben sevgili.Orda kitledim kalbimi başka aşklara.. Birleştirdim ellerimi,tutamasın başka eller diye.. Kapadım gözlerimi,görmesin başkasını diye.. Benden sonra her kiminle olursan ol,seni kastederek "muhteşem bir sevgilim var" diyecek.Doğrudur diyeceğim,temiz kullandım.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 4:24 pm | |
| Bazen tek bir sözle canın o kadar yanar ki, ağlamak bile zor gelir. * * * * * * Kal diyebilirdim , bana git demeseydin.. * * * * * * Öyle sevdim ki seni.. Kime anlattıysam , yerinde olmak istedi . Gidersen, kızımın uyumadan önce, benden dinleyeceği masallarda ki kahraman olursun. Kalırsan, babası . * * * * * * Unuttuğumu. sandın mı sahi. ? . Yüzün adım atamadığım tek sahil .
BİLİYORUM ! Sen bensiz de yaşayabilecek kadar güçlüsün.. * * * * * * Senin yerinde olsam, Benim yanımda olurdum.. Seni sevmezlikten geliyorum. - Mesaj atmam. - Atmam. - Atamam. - Atmamalıyım. - Atabilirim. - Attım. - Atmamalıydım. Merhaba adam. Şimdi sana baştan her şeyi anlatıcam ona göre gel. Beni sev. Beni öyle bi sevki o melek annen bile seni benden kıskansın. Yalan konuşma. Gel karşıma Yağmur böyle böyle bak bil, de. Sen eğer benim sevgilimsen sana çok güveniyorum demektir zaten. Güvenimi asla boşa çıkarma. Tek kadın ben oluyum hayatında. Kimsenin yüzünü bile görmesini istemem , annenden bile kıskanırım çünkü seni. Dışarı çıkma. Nolcak ya evde otursan ? Ben yetmiyomuyum sana ? Erkek arkadaşlarınla tabiî ki istediğin yere git. 2 3 tane kız arkadaşını biliyim gel tanıştır onlarla gez.Kendin ol. Yapmacık olma. Öyle fame olma çabalarına falan girme. Alkol , sigara içme. İçiyosanda bırak hadi. Gözüm arkada hiç kalmasın. Zaman epey kötü. Hee şey , sana güvenmediğimi sanma zaman kötü be sevgilim. Artık 40 yaşındaki adam bile rahat sokakta gezemiyo. Canın yanarsa canını yakanın canını yakarım. Neyse sinemaya gidelim , lunaparka , eğlenelim , gezelim. Cebimizde 5 kuruş para olmasın m*l m*l sokakta oturalım. Yeterki yanımda ol. Bak kış geldi , yağmur yağcak kar felan. Üşüceksin ve ben seni ısıtıcam. Neyse çok uzatmıyorum. Bak bu kız seni bekliyo, ve sen gelene kadar kimseyi hayatına sokmucak. Çok bekletme ve hemen gel.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 4:31 pm | |
| Sana aşık olmamdaki sebep neydi bilmiyorum. Sen aşık olmam gereken en son kişiydin. Öyle güzeldin ki. Seni herkesten kıskanabilirdim. Bazen seninle hiç karşılaşmamış olmayı diliyorum. Seni hiç sevmemiş olmayı. Bende bu kadar derin yaralar bırakmış olman,saçm*lık. Bu aşkın panzehiri olmalı. Yan yana oturup susmamalıydık. Sesini bu kadar sevmemeliydim. Kokuna bu kadar alışmamalıydım. Sana masallar anlatmamalıydım. Sıradan yüzlerin içinde bu kadar güzel olmamalıydın. Sen masalımın kahramanıysan gitmemeliydin. * * * * * * O diğerlerinden daha güzel gülümsemiyor sadece aşıksın. * * * * * * Sensiz olmadı , yapamadım.. Bir erkek sizi sürekli üzüyorsa,mutlu ettiği başka biri var demektir . * * * * * * Yüzüme bakmayın neyim var diye,gerçekten hiçbişeyim yok artık..
Çok sevme,hep sev. * * * * * * +Neden bana dönmüyorsun? -Bana acı çektirmekten vazgeç. Dönemem. Çünkü dönersem beni bu kadar istemeyeceksin, bana bu kadar ihtiyacın olmayacak. Dönersem beni sevmeyeceksin. Çünkü biz bir kere bittik, bir daha eskisi gibi olmayacağız. Çünkü benden sonra birçok kişiye dokundun, onların izleri varken sana dokunamam. Acıtıyor. Çünkü ben ağlarken sen onlara sarılıyordun. Sen artık eskisi gibi değilsin. Eskisi gibi. Duyguların yok artık senin. Kendine bir dünya kurmuşsun ve yaşıyorsun. Kaybedecek birşeyin yok. Önceden olsa olurdu. Önceden bendim. Kaybettin ve değiştin. Belki de ben değiştirdim seni ama değişmemeliydin. Değiştin. Çünkü büyüdün. Şimdi çok daha tatlısın. Ellerini bir başkası tutuyordu. Bir başkaları. Çok kişi. Ben bunu görüyordum ve canım acıyordu. Dönemem. İsteme bunu benden. Yapamam. Gücüm yok. Aşık olamam ben. Olursam kendimi kaybediyorum. Sonra seni. Olamam. Bu yüzden de dönemem. Bunu bekleme benden. Hayat öyle bir noktaya getirir ki insanı; Eskiden "hiç bitmesin" dediğin günlere, Keşke hiç yaşamasaydım dersin. - kızların ilk aşkı babası olurmuş. + kızımın ilk aşkı olsana ? Gitmeseydi, onu bu kadar sevdiğimi hiç bilmeyecektim.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 4:36 pm | |
| Dostlarını kendine yakın tut. Düşmanlarını daha da yakın. * * * * * * +Seni o kadar çok seviyorum ki -Pardon, ne söylediğini duyamadım. +Nane limon diyorum, soğuk algınlığına iyi geliyormuş * * * * * * -Bana, zamanla geçmeyen bir şey söyle. +Sen. Bazen sadece inanmak istediğine inanır insan. * * * * * * Sana yazdıklarımı boşver de neleri yazıp yazıp sildiğimi bilmiyorsun ..
Senin olmamı istiyorsan benim olmayı öğreneceksin nokta. * * * * * * Onu unutmam gerektiğini unutuyorum bazen. -Nerde kalmıştık ? Pardon, ben kalmıştım sadece, sen gitmiştin Sen yoktun ve ben senin yokluğunda defalarca aşık oldum sana, defalarca ayrıldım senden, defalarca tartışıp güldüm seninle, defalarca kalbimde yaşattım seni. Gitmekle de bitmiyor herşey. Günler geçtikçe sevebiliyorsun başkasını, değer verebiliyorsun. Hadi diyelim beynine söz geçiriyorsun da bazen, ya şu kalbe? Sorun şu ki, zamanla herşeye alışıyorsun; ama anıları unutamıyorsun asla. Ben her ayrılıkta böyleyim. Kiminle ayrılırsak ayrılalım, beni hep sen terk ediyorsun.. Tαmαm, sevmek zorundα değilsin biliyorum αmα dαhα fαzlα yαkmα cαnımı. Kαldırαmαm hepsini. Beni sevmemen, istememen yeterince üzerken dαhα fαzlαsını yαşαtmα lütfen. Sαygılı ol birαz, ben seni uzαktαn dα sevebilirim böyle ; hiç bir şey beklemeden, αslα olmαyαcαğını bilerek, biz diye bir şeyin olmαdığını αnlαyαrαk. Gerekirse bαşkαsıylα olmαnα bile dαyαnırım. Unuttum derim her sorαnα. Artık ismini bile duymαk istemiyorum derim, sαnki doğruymuş gibi. Seni beynimden αtmαk için elimden geleni yαpαrım yαni. Şifremi değiştiririm. Duvαr kαğıdımdα ki, bilgisαyαrımdα ki resimlerini silerim. Seni hαtırlαtαn şαrkılαrı dinlemem αmα unutmαmı bekleme ! Kolαy mı sαnıyorsun ? Ben istemedim mi sαnki ? Birden hαyαtınα girip kendine bαğlαdıktαn sonrα hızlα çıkαn birini unutmαk öyle kolαy değil. Cαnımı ne kαdαr yαktığını, fαrkındα olmααdαn yαşαttıklαrını tαhmin bile edemezsin.Amα seni çok seviyorum cαnımı en çok yαkαn, beni sevmeyen, her gün onun için αğlαdığımı bilmeyen, kolαycα bitti diyebilen, αrkαsındα yαrım bırαktığı insαnı görmeyen hαttα bunlαrı bile okuyαmαyαcαk insαn.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 4:41 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 4:47 pm | |
| Bazen merak ediyorum, bazen nefret ediyorum, bazen çok kızıyorum, bazen neden böyle yaptı diyorum, bazen inanmak istemiyorum, bazen elim telefona gidiyor, bazen üzülüyorum, hepsi bir yana bazen çok özlüyorum. * * * * * * 6 milyar insan , 6 milyar ruh. Ve içinden sadece birine ihtiyaç duymak , ilginç. * * * * * * Onu istiyorum; yαrın, öbür gün, öbür hαftα, öbür yıl değil ! Şimdi.. Yeniden göz göze gelirsek eğer bakabilir misin yüzüme ? * * * * * * -Uyan artık sevmiyor seni. +5 dakika daha.
Aşık olduğun kişi, dinlediğin her şarkının arka fon resmidir. * * * * * * Şimdi sen başkasına ' günaydın aşkım ' diyorsun , başkasını düşünüyorsun , başkasını kıskanıyorsun tatlı kavgalar ediyorsunuz ve yeniden barışıyorsunuz , elini tutuyorsun güvenle ve gözlerine bakıyorsun sevgiyle yaani bir zamanlar ikimizin yaşadığı şeylerin aynısını yaşıyorsun , yani diyorumki gerizekalı gitmene ne gerek vardı ? Sesini hatırlamıyorum bile; ama söyledikleri hala aklımda . Aşık olduğun kişi hep başkasına aşıktır , zaten sen de hiçbir zaman sana aşık olan kişiye aşık olmazsın. Elimi sımsıkı tuttuğunda hiç bırakmayacak zannetmiştim...
Sonra mı..? Uyandım işte.. o kadar
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 4:54 pm | |
| | |
| | | Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 6:59 pm | |
| Emeğine sağlık canım. Hepsi çok güzel. | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 7:28 pm | |
| | |
| | | Pinkquen. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4612 Yaş : 25 Nerden : BieberWorld'den Doğum tarihi : 15/06/99 İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (230/5000)
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 7:38 pm | |
| - ericsaade& demiş ki:
- Emeğine sağlık canım.
Hepsi çok güzel. | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 7:39 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 7:48 pm | |
| Sonra bazı anlar geliyor ve kokusunu bile unutacak kadar uzaklaşıyorsunuz birbirinizden. Ses tonunu hatırlamayacak kadar eskiyor anılarınız, aylar geçiyor üstünden onu görüşünüzün. Aylar geçiyor zaman geçiyor fakat o bir türlü geçip gitmek bilmiyor, kalbinizden. ”Unut” diyor. ”Unut artık beni.” Ne kadar da komik değil mi? Onca yaşananları, onca anıyı tek bir kelime ile çöpe atacak olmak. -Bu hayatımda duyduğum en saçma şey!- Sonra bir bakıyorsunuz ki, ”nasılsın” mesajı ile havalara uçtuğunuz günler bile geride kalıyor. Çünkü artık geri gelse de bir bokun değişmeyeceğini biliyorsunuz. Onun asla değişmeyeceğini, çok iyi biliyorsunuz. Sadece inanmak istiyorsunuz. Sadece ”son bir şans” adı altında onlarca şans veriyorsunuz. Başkalarıyla olduğu fikri sizi günden güne eritiyor. Çürütüyor tüm kemiklerinizi, iliklerinizi. Düşünmemek istiyorsunuz. Hiçbir şeyi düşünmemek. Ama elinizden hiçbir şey gelmiyor. Biri çıkıyor bir kelime söylüyor ve gözünüzün önünden geçiyor bir anda, tüm anılar. Tüm yaşananlar. ”Tek bir kelime” ile bile hatırladığınız geçmişi, nasıl olur da kalbinizden atabilirsiniz ki? Peki bir insan, aynı yerinden kaç defa yaralanabilir ki? Yan yana yatıp kurduğumuz hayallere ne olacak diye düşünüyorsunuz. Ama kafanızda ki tüm sorular gibi, buda cevapsız kalıyor. Geceleri uykunuzdan uyanıyorsunuz bazen. Kalkıyorsunuz ve yatağa oturup hıçkıra hıçkıra ağlıyorsunuz, sabaha kadar. Canınız yanıyor. Birilerine bir şeyler anlatıyorsunuz, onu anlatıyorsunuz. Dinlemeseler de, bir iki cümle kuruyorsunuz işte. Sonra, dinlediğiniz bir şarkı onu getiriyor hemen aklınıza, yaralarınızı kanata kanata. ”Unuttum” onu diyerek kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz. Halbuki beyniniz bile inanmıyor bu yalana. O nasıl inansın ki? Kitap okurken birden bire düşüveriyor aklınıza eskiler ve tek bir cümleyi bile defalarca okutuyor size. ”Tek bir cümleyi” Sokakta gördüğünüz insanları ona benzetmeye çalışıyorsunuz. Bir şeyler arıyorsunuz, ona ait. Parçalarını uydurmaya çalışıyorsunuz. Ama olmuyor. Ne yaparsanız yapın, yeri dolmuyor. Ona sıkı sıkı sarılıp saçlarını okşamayı özlüyorsunuz sonra. İçiniz kanaya kanaya düşünüyorsunuz o anları. İçiniz kan ağlaya ağlaya.. Ama dedim ya bunca şeyden sonra geri gelse bile ”hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.” * * * * * * Aşk tek kişiliktir. İki kişinin birbirine aşık olması diye bir şey, hiç olmamıştır. * * * * * * Yine yanlış yerlerde bekledik birbirimizi. Diyorum ki; en yakın bulutun üzerine atlayıp, en güzel mutluluklara mı gitsek? * * * * * * Bilirsin, sigarayı da kalem tuttuğum gibi tutarım. Ondan tüter sevda sözleri.. -Cemal Süreya * * * * * * Eğer aramızda biri yoksa, sana belki de sonsuza kadar gitme diyebilirim.. Ama eğer aramızda biri varsa, sana bir kere bile gel diyemem. Kendime ne zaman “bosver” desem, “ama”larla karsilasiyorum. Ve ne zaman “sen” desem “bitti artik”larla. Zamanla her şeyin bittiğine inanıyorum. Bitmeyen tek bir şeyin olmadığına dair artık yemin bile edebilirim. Lütfen kimse “ben seni bırakamam” demesin. “Seni seviyorum” cümlesinde bile “bunu acaba kaç bin kere daha söylemiştir” diyorum. Paranoyak oldum, şüpheci oldum, fazla tedirginleştim…..
Seni özlemeyi özleyeceğim aklıma gelmezdi. Hayat insana neler yaşatıyormuş demekki. Çok değiştim sanırım. Bunu kendimde fark edebiliyorum. Örneğin artık gerizekalı gibi her atılan mesajı sen sanmıyorum. Açıkçası senin mesajını da beklemiyorum. Atma zaten “yanlış”tı sana göre. “Çok geç”ti diyordun her şey için. Ve şimdi nasılsın diye sorsan, “mutluyum” demek için çok erken ama “mutsuzum” da diyemem, anlayacağın o günler de çok geride kaldı. Karşımdaki daha da çok uzatmasın diye “iyiyim ya yok birşey” diyordum, içim kan ağlaya ağlaya. Ama şimdi o cümleyi tamamen gerçek anlamıyla kullanıyorum. Eğer merak ediyorsan, -ki buna çok ihtimal vermiyorum- başkalarına tutunmaya başladığımdan beri, geride bıraktıklarım yavaş yavaş siliniyor aklımdan. Anılar siliniyor. Gittiğimiz, bulunduğumuz, öpüştüğümüz, sarıldığımız, bana kızdığın mekanları bile ezbere bilirken hepsinin üstünden başka anılarla geçiyorum artık, geçmeye devam da edicem. Üstünden geçtikçe seni karalıyormuş gibi hissediyorum. Ve açıkçası bir gün silineceğine eminim. Yaptığın, yazdığın hiçbir şeye bakmıyorum. Merak da etmiyorum. Görmezsen acıtmaz, buna inanıyorum. Asla da görmem umarım. Artık sabah uyandığım anda adın gelmiyor aklıma. Başka şeyler geliyor, sanırım artık sana değil, başkalarına açıyorum gözlerimi. Başkalarına uyanıyorum. Sana bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama iyi ki de gitmişsin. İyi ki de yoksun. Bu yazı hala seninle ilgili olabilir ama ilk defa yazarken eskisi gibi hissetmiyorum, seni özlemiyorum, seni istemiyorum, seni beklemiyorum. Duymak istiyorsan; seni unutuyorum. Bunu istememiş miydin zaten? “Bensiz daha mutlu olucaksın” demiştin. Haklıymışsın. Ama bana sorarsan, seni unutmaya başladığım için bile bazen üzülüyorum.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 7:57 pm | |
| -Peki Tanrı kimdir? +Birşeyin olmasını çok istersen gözlerini kapatıp gerçekleşmesini dinlersin. Tanrı seni duymayan kişidir.. * * * * * * Bir kadını kendine aşık etmen çok kolay, imkansız olan; onu kendine tekrar aşık etmen. * * * * * * Ve bilmeliyiz ki; kimse kimsenin herşeyi olamaz. Kadın: Eski sevgilinden neden ayrıldın? Adam: Birine bağlanmak için fazla gencim. Kadın: Onu hiç özlemiyor musun peki? Adam: Bazen aklıma geliyor, dudağımda hafif bir gülümseme oluyor. Düşüncelere dalıyorum. Sonra bir sigara yakıyorum, her şey düzeliyor. Peki sen eski sevgilini özlüyor musun? Kadın: Onu özlemekten bir an olsun vazgeçmedim. Gülüşünü hala hatırlıyorum. Kokusu, sesi zihnimin bir köşesinde saklı hala. Onun adını duyduğumda kalbim acıyor. İnsan nefes alırken acı hisseder mi hiç? Ben hissediyorum işte. Adam: Üzülme. Bir gün bunları unutacaksın ve tüm olanları gülerek hatırlayacaksın. Birinden vazgeçmesini öğrenmelisin. Yoksa canın çok yanar. Kadın: Birinden kolayca vazgeçmeyi nasıl öğrendin? Adam: Hayat bir şekilde vazgeçmeyi öğretiyor insana. Hem hayat bazılarına mutsuz olmakla, duygusuz olmak arasında tercih hakkı tanır, daha fazlasını değil. * * * * * * “Sen benim için ayrıca, içinden sokakları seyredebildiğim bir pencereydin. Bunu tek başıma yapamıyordum. Terk edilmiş biri olarak yaşayan kişi, böyle bir kişi, sokağa bakan bir pencereden sonsuza dek vazgeçemez…” * * * * * * Yaprak, sıkılmıştı ağaçtan. Bahaneydi sonbahar. Madem gidecektin bu kadar çok sevdirmeyecektin kendini. Bu kadar çok sarılmayacaktın bana, öpmeyecektin. Kokunu ezberletmeyecektin anlıyor musun? Söylediğim iki kelimenin üçü sen olmayacaktın. Seni seviyorumları söylemeyecektin. Yatmayacaktın öyle göğsüme hiçbir şeyi umursamıyormuş gibi. Gözlerime bakmayacaktın öyle.. Uyumayacaktın benimle mesela. Uyurken öpmeyecektin burnumdan, sımsıkı sarmayacaktın beni. Madem yine gidecektin, hiç gelmeyecektin bana. Geldiysen de gitmeyecektin. İnsanların boş konuşmalarını duymamak için açarsın bazen de müziğin sesini.Birbirini çok iyi tanıyan, iki yabancı gibiydik..
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 8:05 pm | |
| + Asıl ‘en kötüsü’ ne biliyor musun, Varlığının her şeye sinmiş olması… “Bir şeye ihtiyacın var mı?” dediğinde “Sana.” diyememen. * * * * * * Günler, aylar hatta yıllar sonra ilk kez seni eskisi kadar sevmediğimi anladım. Çok düşünmüştüm bir gün bunun olacağını. Ama hiç ihtimal vermiyordum. Bu güne kadar benden gitmeni istemiyordum. Yani seni içimde bitirmeyi, unutmayı hiç istemiyordum. Çünkü, “istediğim her şeyi yapardım.” Tamamen bitirmesem de, artık aramıza o kadar mesafeleri soktum ki istesem de eskisi gibi olacağımı düşünmüyorum. Çünkü sen, beni hiç ciddiye almadın. Çünkü sen, benim senin için yapabileceğim hiç bir şeye inanmıyordun. Bende inandığın şeyi yapmaya kadar verdim. “Seni artık sevmeyecektim. “ Önceden sana dokunan tenlerden nefret ederdim. Öyle kıskanırdım ki, kıskançlıktan göz yaşlarımı tutamazdım. Oturur hüngür hüngür ağlardım, etrafta kimin olduğuna aldırış etmeden. Şimdi umursamıyorum anlıyor musun? Görmezden geliyorum. Çünkü görmüyorum, bakmıyorum. Artık ne yaptığın umurumda değilmiş gibi davranıyorum. Kısacası gücüme gitmiyordu eskisi kadar. Tek kelimen ile nasıl soğuttun kendinden bilmiyorsun. Biliyorsun ama, salağa yatıyorsun. Bunları geçelim de en garip olan kısmı, tek bir gülüşü için canımı verebileceğim adam, artık umurumda bile değildi. “Madem umurunda değil, neden hala ona dair yazıyorsun?” demeyin. Yazıyorum işte. Belki de içimde tam olarak bitmediği için, yazılarımı da bitirmiyorum. Bitiremiyorum. Sadece, canım eskisi kadar yanmıyor. Artık bazı şeyler gücüme gitmiyor. Bu güne kadar bana her geldiğinde seni hiç geri çevirmedim. Hiç bir zaman sana hayır diyemedim. Asla pişman değilim desem de bu konuda çok pişmanım. Çok. Deli gibi. Eğer hayır deseydim, her şey farklı olabilirdi. Bu kadar değişmezdin. “Nasılsa her istediğim de giderim yanıma, her istediğim de o gelir. Gitmez o benden. Gidemez.” güvenini vermeseydim sana, çok daha farklı bir şekilde, farklı bir yolda yürüyor olabilirdi hayatım. her gün yüz yüze bakmak kadar can yakıcı bir şey yok. Her saniyemde, her dakikam da olman daha çok yakınlaştıracağı halde, daha çok soğutuyor seni benden. Çünkü, her bedene o kadar kolay dokuna biliyorsun ki, sevmediğin halde. O kadar çok iğreniyorum ki senden. Açık ve net. Aylarca uğruna ağladığım adam bu değildi. Bu olamazdı. Bana öyle bir şey söyledi ki, paramparça olduğumu hissettim. O acıyı iliklerime kadar hissettim. Ve sevginin bittiği yerde nefret başlar derler ya tamda öyle. Artık aklıma o kadar sık gelmiyorsun. Teneffüslerde gözüm seni aramıyordu. Dibimde olmana rağmen görmüyordum seni. Kokun, arada canımı yakıp eski günleri hatırlatsa da umurumda değilmiş gibi davranıyordum.. Çünkü artık senin umurundaydım. Sana her baktığımda göz göze geliyorduk ve sana baktığımı çatırmamaya çalışıyordum. Bana bakıyordun, sana bakarsam bana gülümsemenden korkuyordum. Çünkü her şey mahvolurdu. Bana senin hakkında haber getirenleri umursamıyordum. “Herkesin kendi hayatı. Ne yaptığı umurumda değil. Onun hayatında ben yokum. Hiç bir zaman olmadım.” diyorum. Ve ekliyorum kendi kendime, “Artık çekiliyorum. O hayatına her gün farklı bedenler sığdırırken buna göz yumarak sevemezdim onu. En azından o pis karakterlerden birtanesinin de benim olmamı isteyene kadar. Ona hiç bir şeyin değmeyeceğini anladım. Unutmak imkansız falan değildi.” Ben istemiyordum sadece. O kadar. * * * * * * Bir şey var aklımda, çok güzel bir şey ama ben onu düşünmemek için elimden geleni yapıyorum. Sorular sadece cevabı duymak isteğiyle var olurlar.. * * * * * * Hiç aradığın şeyi bulduğunda, bulduğun şeyin aradığın şey olup olmadığına dönüp baktın mı? * * * * * * Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir ki? Eskiden derdim ki, hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey bir gün yapayalnız kalmaktır. Öyle değilmiş. Hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey, kendisini yapayalnız hissetmesine neden olan insanlarla yaşamakmış. Sana aşkımı hissettirmek için yapamayacağım hiçbir şey yok.Her “gitmem” diyenin gidişleriyle dolu hayatım.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 8:13 pm | |
| | |
| | | Pinkquen. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4612 Yaş : 25 Nerden : BieberWorld'den Doğum tarihi : 15/06/99 İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (230/5000)
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Salı Ocak 17, 2012 8:29 pm | |
| | |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 1:08 pm | |
| seni sevdiğim için saçm*lıyorum. çünkü saçmalamak güzel. ama benim seni sevmem saçm*lık değil çünkü eğer ben seni sevmesem saçm*lık olurdu. * * * * * * Çok sevdiğiniz ama başları yavaş ve kısık başladığı için telefon müziği yapamadığımız her şarkı için 1 dakikalık saygı duruşu.
* * * * * * Arthur:” Merlin …” Merlin: ”Çenemi mi kapayayım?” Arthur: ”Doğru tahmin.” Seni hiç bıraktım mı ki? - Ama gitmeme izin verdin… * * * * * * Bazen istemeden insanlara kötü davranabiliyorum, özür dilerim. * * * * * * Ama bilmiyorsun.. Çaresizce özlemini çekmenin ne kadar korkunç bir şey olduğunu bilmiyorsun. Bu şehirde anlatılanlar, yaşananlar ve kişiler tamamen hayal ürünüdür.. Hislerim o kadar vazgeçilmez ki, bunu yeni yeni anlıyorum. Her “unuttum” deyişimde, anlıyorum ki bende asla bitmeyeceksin. Asla tam anlamıyla bitiremeyeceğim seni. Özür dilerim. Verdiğim sözlerin birisini bile tutamadığım için özür dilerim. Ağlamayacağım artık deyip, yokluğunda ağlamaktan başka bir b*k yapmadığım için özür dilerim sevgilim. Öyle çok şey yaşadık ki, unutamam. Yapamam bunu. İhanet olur, anılarımıza. Zaten anılar kendini hep koruyor. Her saniye, beraber geçirdiğimiz zamanları düşünüyorum. Fotoğraflarla yetiniyorum. Konuşma günlükleri ve ses kayıtları ile. Nasıl özlüyorum biliyor musun? Bilme. Biliyorsun ama, bilmiyormuş gibi yapıyorsun. Beni artık üzmek istemediğini söylüyorsun ama her gün öldürüyorsun. Her gün, yeniden diriliyorum. Her sabah sana uyanıyorum. Her gece sana uyuyorum. Ve biliyorum ki, asla bitmeyeceksin bende. İzin vermeyeceğim buna. Sende vermezsin biliyorum. Öyle iyi biliyorum ki, her vazgeçtiğimde karşıma dikildin. “Seni çok özledim” dedin. Tutamadım kendimi. Hayır diyemedim, yapamadım. Ne kadar nefret ediyorum desem de, her çağırdığında geldim. Her geldiğinde “git” demedim. Ağlıyorum, hiç ağlamadığım kadar. Çığlıklarımı kimse duymasın diye ağzımı yastığımla kapatıyorum. Her gözyaşım için lanet okuyorum sana. Özlüyorum, hiç özlemediğim kadar. Bir an geliyor ”senden nefret ediyorum” diye kandırıyorum kendimi. Bana sarılmanı, öpmeni, öperken araya minik bir gülümseme koymanı, saçlarımla oynamanı ve “topla şunları artık” diye bana kızmanı özledim. Küçücük bir nedenden dolayı kavga etmemizi ama dayanamayıp tekrar barışmamızı özlüyorum. Ama her şeyin farkındayım, biliyorum. Ben ne yapsam, ne etsem beni sevmeyeceksin. Çünkü sen seni gerçekten seven insanı istemiyorsun. Ama bilmiyorsun ki, seni benden daha fazla, daha güzel kimse sevemez. Senin başkalarıyla mutluluğunu istemez kimse. Ama ben buna bile razıyım. Yeter ki sen üzülme. Yeter bana. Başkalarına söyleme bana söylediklerini, o yeter. Beni öptüğün gibi öpme onları, sarılma. Ama hep mutlu ol.O kıvırcık saclarına, yeşil gözlerine o bembeyaz parlayan yüzüne, yumuşak ellerine o kadar çok ihtiyacım var ki… Ben her şeyi unutmaya hazırım aslında “gurur” denen o şey bu sefer engel olmasın aramızda. Bir adım atmak zor değil , sadece sevsen beni diyorum… Her şeyi unutup baştan başlasak mesela. Artık hayallerde kalmasın bu cümleler..
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 1:25 pm | |
| Bazen bir insan gelir, yaşadığını hissettirir. O yok olduğunda ise yaşamak ölüm gelir… * * * * * * Telefonunuzu gizli numara aradığında aklınıza gelen ilk kişiyi çok fena özlüyorsunuz. * * * * * * Gün içinde 8.000 adım atıyorsun.Yaklaşık 1.000 ortama giriyorsun 2.000 insan yüzü görüyorsun,50 kişiye sarılıyorsun ve 300 kere gülümsüyorsun,kafandan yaklaşık 10.000 düşünce geçiriyorsun , milyonlarca hayal kuruyorsun,8 saat uyuyorsun ve hemen hemen 7 rüya görüyorsun.Ve ben attığım her adımda girdiğim her ortamda baktığım ,sarıldığım her insanda kurduğum her hayal ,aklımdan geçen her düşüncede seni ararken,Senin hayatında bunların birinde bile yokum. Şimdi, Canımın neden yandığını anlıyor musun? Aynı şakaya defalarca gülmezken aynı şey için defalarca ağlamak çok saçma. * * * * * * Birini çok sevdiğinizde o sizi çok üzse de onun yanında ağlamak istersiniz. O size korkunç bir şey yapsa da onun kollarında teselli bulmak istersiniz. Onun yanında eğlenip gülmeyi istersiniz. Birini çok sevdiğinizde size bin kere de yalan söylese, yine de herkesten çok ona inanmak istersiniz. Sakın tek bir kelime daha etme, sakın tek bir yalan daha söyleme. Niye biliyor musun? Çünkü inanırım. Onca şeyden sonra şimdi tek bir cümle et, gözlerime bakıp beni sevdiğini söyle, gerçek olmadığını bal gibi bilirim ama yine de sana inanırım. O yüzden sakın tek bir kelime etme, sakın.. * * * * * * Özlemekten sıkılmadığım, özledikçe daha çok sevdiğim biri var. Nereye baksam sen.Sanki herkes sana özenmiş. Herkes senin gibi bakıyor. Sanki herkes senin parfümünden sıkmaya başlamış. Kimi koklasam “sen” gibi kokuyor. Şarkılar dinliyorum, sen geliyorsun aklıma. Hep beni takip ediyorsun sanki. Nereye gitsem sana benzeyen adamlar. Kış rüzgarları herkesi alıp götürsün. Bi' biz kalalım.. Gel desen, gelirdim.: Ben sana yakın olmak için her şeyi feda etmeye hazırken, her gün milyonlarca insan yanından geçip gidiyor.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 1:36 pm | |
| Bazıları koluna çarpıyor. Pardon bile demiyor. Bazıları saati soruyor. Bazılarıyla ellerin çarpışıyor. Ellerine değiyorlar. Dokunuyorlar. Ama herhangi bir eşyaymış gibi umursamıyorlar. Bazıları yanından geçtiğin zaman kokunu alıyor. Umursamıyor. Ben; koluna çarpabilmek… * * * * * * Belki sen, şuan yatıyorsun, ya da uyanıksın. Yorgunsun belki, ya da ne biliyim, yemek falan yiyorsun. Ya da arkadaşlarınla gülüyorsun bişeylere, ya da oturdun ders çalışıyorsun, kitap okuyorsun… Belki bir kaç hikaye değinir bize. Belki dinlediğin bir kaç şarkı anlatıyordur bizi. Belki, belki… Şuan başka birinin nefesi, senin… Neyse sevdiğim, haddimi aşıyorum. Ama bil, çok fazla seviyorum. * * * * * * Özlüyorum. Durumu anlatabilecek en iyi kelime bu. Ben özlüyorum. Seni özlüyorum. Özleyince daha çok özlüyorum. Hep özlüyorum. Uyanınca özlüyorum. Uyurken daha çok özlüyorum. Yemek yerken özlüyorum. Yürürken özlüyorum. Senin sevdiğin şeyleri görünce özlüyorum. Bazen daha çok özlüyorum. Sonuç olarak özlüyorum ben, çok özlüyorum. Çok kıskandığım şeyler var; Mesela, yapma dediğim halde delice döndürebilirdin beni. Mesela, varlığınla sarhoş olup başımı omuzuna yaslayabilirdim. Mesela, sahil kenarında çocuklar gibi eğlenebilirdik. Mesela, kıvrılıp yatabilirdik beraber. Mesela, her neyse işte.. Ağlamaktan, göz kapaklarını kapatamadığın geceler olur.. Bu gece öyle, bittiğini hissettiğim gece olduğundaki gibi, özledim seni. İnsanlar sevdiklerine çok değer verir. Bazıları kendinden bile fazla..
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 1:44 pm | |
| "O öyle şey yapmaz" dediğim ne varsa yaptın lan, Allah belanı versin. * * * * * * Seni en çok acıtan şey, bir zamanlar ‘beni bırakma’ diyenin sanki bunu söylememiş gibi biranda çekip gitmesidir. Yok olmasıdır. Sen onu hiç bırakmamışsındır ama o seni çoktan unutmuştur. Başkası için tüm yaşadıklarınızı hiçe saymıştır. ‘Beni hiç bırakma’ları sen değil, başkaları duyacaktır artık. Ağlarsın, hissetmez bile. Artık ne sen onun, ne de o senindir. * * * * * * İçimi dökmek istiyorum ama dökemiyorum içime oturan taşları çıkartamıyorum. Dudaklarımı bile oynatamıyorum. Yazıyorum sadece… Yazmak istediğim de bir sürü şey varken kelimeler bulamıyorum yazıcak. Herşey boğazımda düğüm düğüm adeta. Hani insanın içine üzüntüden bir şey oturuyor ya. Nefes bile aldırmıyor. Heh işte ne yapacağım ben onu? Geçmiyor çünkü. * * * * * * Bugün sözlükler kusuyorum, Cümleler kuramazken, dün.. * * * * * * Artık bitti. Görmek bile istemiyorum onu, görürsem biliyorum yine affederim, yine herşeyi b-k ederim. Ama şimdi tek istediğim bir daha hayatıma girmemesi.. Gidişi, geri dönüşü kadar yakmıyor canımı.. Kimseye çok bağlanmamak lazım, vakti gelince herkes gidecek. Ve çevremde gördüğüm her şey bana seni hatırlatıyor. Beklerim ama içim yanıyor, ya boşa geçerse saatler? Beklerim diyorum da nasıl beklerim? İçim içimi kemirirken, kalbim her gördüğünde dört nala koşarken nasıl sabrederim? Her düşündüğümde fırlamak isteyen gözyaşlarıma her seferinde nasıl engel olabilirim? Yanına gelip şuursuzca konuşmak isteyen bana nasıl karşı koyduğumu bir ben bilirim. Kalbim bana sormadan tutulduysa ben ne yapabilirim? Uzaktan bakmak hiçbir zaman yetmiyor. Kokun gerekiyor, sesin gerekiyor. Hislerinin duygularının hepsinin bana koşması gerekiyor. Çok istiyorum, olmuyor. Çok istemekten de alı koyamıyorum kendimi. Bir bakışın hemen umutlandırıyor. Her boku üstüme alınıyorum. İyi kötü hiç fark etmiyor. Hayallerimin bir üyesi olmakla kalmadın geldin içlerindeki tüm eksikliklere cuk diye oturdun. Her şeyi tamamladın. Ama bir yanıma gelemedin. Belki de hiç gelmeyeceksin. Ama ben bekleyeceğim gibi gözüküyor, içim nasıl acıyor, gözlerim nasıl kızarıyor hep aynalar bilir. Sen, senin için bu kadar üzülen bir insanın varlığını ne kadar biliyorsun, bilmiyorum. Ama bilsen her şey çok iyi olurdu. Beni anlasan, beni sevsen, ben seni hep severdim. Birlikte çok mutlu olabilirdik. Dokunsan ağlayacağım ama hiç dokunmuyorsun. Sen hiç gelmiyorsun sevdiğim..
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 2:19 pm | |
| Ne hissedeceğini seçemezsin. Ne düşüneceğini seçemezsin. Hiç denedin mi? “Onu düşünmeyeceğim.” dediğinde yapabildin mi? Geldi mi aklına başka bir şey, başka kimse? “Her şey bambaşka olabilirdi.” demeden durabildin mi? Ben duramadım. Peki hislerini değiştirmeyi denedin mi? Sevgini ortadan kaldırmayı, sevgiden vazgeçmeyi? Peki sevginin yerine başka bir şey koymayı, nefreti mesela? “Ondan nefret ediyorum.” dedin ama gerçekten edebildin mi? Ben edemedim. Gözlerini kapadığında iyi hissetmedin. Değil mi? Bir şeyleri yok saymak, gözardı etmek işe yaramadı. Üstünü örttüklerin çok çirkin geldi gözüne, sen ne kadar kilitlediysen onları bir odaya, onlar o kadar vurdu kapıya. Kulaklarını tıkadın çığlıkları daha da yükseldi. Engel olamadın işte değil mi? Ben de engel olamadım. Zaten yapabilseydim, her şey bambaşka olabilirdi. * * * * * * İçimde senin için kurulmuş binlerce cümle var. İzin ver özgür kalsınlar.. * * * * * * Sen hayal edersin, başkaları yaşar. Hint felsefesinin 4 kuralı: KURAL 1: “Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.
KURAL 2: “Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile değiştiremeyiz. ‘Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı’ gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir.”
KURAL 3: ” İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.
KURAL 4: “Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir.” * * * * * * Bazı şarkılar paramparça eder. Bu yüzden bazı şarkılar, bazı adamlara çok benzer. * * * * * * Küçük *pt*lın Büyük Dünyası: Ne bekliyorsun ki ? Geri dönmesinimi ? O şuan başka birinin dönmesini... Sana dair ne hissettiğimi bile bilmiyorum. Sadece; içimdeki ses, yanımda olursan mutlu olacağımı söylüyor. Ben, “Hiç gitmeyeceğim” diyen çok fazla insan kaybettim şimdiye kadar. Üstelik bana “Hiç gitmeyeceğim” dediklerinde, “Bir gün gideceğini bile bile böyle şeyler söyleme, beni hep yanımda kalacağına inandırma” dediğim halde. Israrla “Hiç gitmeyeceğim” dedi şimdiye kadar gitmiş olan herkes. Ve ben “hiç gitmedim” şimdiye kadar, hiç kimseden. Tıpkı söz verdiğim gibi. Yanımda olmadığın her anda üşüten yalnızlığın, kar yağdırır her yere dindiremedin..
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 2:28 pm | |
| Eğer iki insan beraber olmak için yaratılmışsa, sonunda tekrar birlikte olmanın bir yolunu bulurlar. * * * * * * Ormanda yolunu yitirmiş çocuklar gibi terk edilmişlik içerisindeyiz. Önümde durup bana baktığında, ne sen benim içimdeki acıları anlayabiliyorsun, ne de ben seninkileri… Ve senin önünde kendimi yere atsam, ağlasam ve anlatsam bile, biri sana cehennemi sıcak ve korkunçtur diye anlattığında cehennem hakkında ne bilebilirsen, benim hakkımda da ancak o kadarını bilebilirsin! * * * * * * - Kuşları sevdiğini bilmiyordum. + Konuşmayan her şeyi severim. Bi insanı pijamasıyla, terliğiyle görmediyseniz o insana yeterince yakın sayılmazsınız.
* * * * * * Yanından geçer ve hiç birşey yapamazsın.. * * * * * * sonra birden birisi hayatımıza giriveriyor… onun sahip oldugu bir şey, belki kokusu, belki dokunuşu, belki gülüşü, belki zekası, belki hayata bakış tarzı, belki zevki, belki aldırmazlığı, belki ihtirası, belki de kötülüğü, içimizdeki boşluğun bütün girinti çıkıntılarını dolduruyor… Mutlu olmak mı istiyosun? Bunun için birine ihtiyacın yok. Bir fincan kahve ve sürekleyici bir kitap yeterli olacaktır. Unutmak.. Olmuyor, kolay değil. Yaşananları, konuşmaları, sözleri.. Unuttuk diyebiliyoruz sadece. Biz ne dersek diyelim bildiğine inanacak insan arıyoruz bazen. ‘Sevmiyorum’ desek bile sevdiğimize inanacak, ‘bitti’ dediğimizde devam ettiğini savunacak. “Sevmek tehlikelidir. - Biliyorum bunu. Daha önce birini sevdim. Sevmek; uyuşturucu almak gibidir. Başlangıçta kendini iyi hissedersin, bütünüyle verirsin. Ertesi gün, daha fazlasını istersin. Henüz zehirlenmemiş, o duygudan hoşlanmışsındır ve onun üzerindeki egemenliğini sürdürebileceğini sanırsın. Sevdiğin kişiyi iki dakika düşünür, sonraki üç saat boyunca unutursun. Ama, yavaş yavaş onun varlığına alışır, ona bütünüyle bağımlı hale gelirsin. Böylece, onu üç saat düşünüp, iki dakika unutmaya başlarsın. yakınında değilse, bağımlılarının uyuşturucu bulamadıkları zaman hissettikleri şeyi hissedersin. Uyuşturucu bağımlılarının, gerek duydukları şeyi bulamadıkları zaman hırsızlık yaptıkları, kendilerini aşağıladıkları gibi, aşk için her şeyi yapmaya sen de hazırsındır.”
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 2:36 pm | |
| Neden birbirimizi öldürüyoruz ki? Biraz beklesek zaten kendiliğimizden öleceğiz. * * * * * * Bazen iyiymişim gibi duruyorum aslında b-k gibiyim. * * * * * * Bazıları gidiyor. Bazıları alışmaya çalışıyor. Hayat işte. Pek bir şey kalmıyor geriye. Oturup saatlerce ağlamana sebep olan şeyler, bir süre sonra sadece gözlerinin dolmasına sebep olabiliyor. Bazen düşünüyorum “acaba beni ona hatırlatan bir şeyler varmıdır” diye. * * * * * * Çünkü insanlar anlayamadıkları şeylerle sadece dalga geçmesini bilirler. * * * * * * Seni özledim. Sesini, gülüşünü, gözlerini, nefesini ve hatta garip ama öksürüşünü bile özledim. Sevgiden öte alışkanlıktın sen. Bağlılıktın, bağımlıydım sanki sana. Sesine, nefesine, gülüşüne.. Gittin ama ben bitiremedim. Ve çok özledim, hem de çok. ”Canımızı yakmanın bir sürü yolunu bulmuşuz”, dedi, ama en çok sevgi yoluyla yakıyoruz canımızı. Bazen bizi sevmeyen biri yüzünden, bazen bizi terk eden biri yüzünden, bazen de bizi bir türlü bırakmayan biri yüzünden hep acı çekiyoruz. Yalnızsak, kimse bizi istemediği için yalnızız; evliysek, evliliği köleliğe dönüştürüyoruz. Ne kadar korkunç! Birde yan yana duran ellerin birbirlerini sımsıkı tutma isteği var tabi. Dokunamasanız da içinizi ısıtması insanların . Gözlerine bakınca sakinleştiğiniz . ”Dokunma bana ” derken içinizden ” Lütfen hemen şu an bana sarıl , lütfen yalvarıyorum ” bakışları . Aşk , çok garip . O kadar yalnızsın ki, dayanamıyorum buna.
| |
| | | Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) Çarş. Ocak 18, 2012 2:45 pm | |
| Böyle gözünden yaş akmaz bir türlü, boğazın düğümlenir, yutkunamazsın. Garip. * * * * * * Bir gün hatırlarsan beni, bırak aksın gözyaşların. Herkesten sakladığın o gözyaşların, benim için ağladığını duyursun herkese. Hıçkırıkların duyulmasın diye yastığa göm yüzünü. Ağlamaktan kurusun gözlerin. Bakamasınlar kimseye, bana baktığın gibi. Öyle çok özle ki beni, özlemek mi ölmek mi deseler ölmeyi seç. Ölecek kadar çok özle beni. Kendini öldürecek kadar çok özle. O kadar çok özle ki, hissedebileyim seni. Beni özlediğini anlayıp gülümseyebileyim bir kereliğine. Üşü. Rüzgar iliklerine işlesin. O kadar üşü ki, tenin sıcaklığımı istesin. Ellerin çatlasın soğuktan. Ellerin, ellerimi istesin. Gözünden yaş getirsin soğuk. Güneş bile ısıtamasın seni. Nereye bakarsan bak, hep beni gör. Her şeyde, benden bir parça bul kendine. Kaybet kendini. Kaybol bende. Kokumu unut sonra. Kokumu unuttun diye, çılgına dön. Herkeste benim kokumu ara, ama asla bulama. O çok sevdiğin saçlarım gelsin aklına sonra. Biraz daha yansın canın o zaman. Pişman ol. Pişmanlıktan yaşamayı unut. Nefes almaktan vazgeç. Bensiz nefes almaktansa, ölmeyi seçecek kadar çok sev beni. Aldığın her nefeste, ölmeyi dileyecek kadar pişman ol gittiğine. Geri döneme hiçbir zaman. Kimseyi seveme. Kimsenin seni sevmesine izin verme. Sende kalan son parçalarım kaybolmasın diye dokunama kimseye. Başkalarının teni, ateş olsun sana. Yaksın parmaklarını. Benim senden başkasını sevme ihtimalim, o kadar çok acıtsın ki canını, beni sevebilecek herkese düşman ol. Nefret et insanlardan. Bende kalan tenini, kokunu başkaları alıp götürsün. Senin dokunuşların, başkalarının olsun. Acısın canın. Kim bana dokunsa, ince bir sızı saplansın kalbine. Hiç geçmesin ama. Ve bir gün, denize at kendini. Yanan canına ancak o kocaman sular iyi gelsin. Tuzlu su ciğerlerini yaksın. Hissedeme. Ne acıyı ne de sevgiyi. Kendinde boğul. Ne çok şey kaybettiğini anlayıp öl sevgili. Öl. Bensiz mutlu olmaktansa, öl daha iyi. Yoksa beni öldürürsün. * * * * * * ” Bazen; “ben iyiyim” dediğimde, gözlerimin içine bakıp “iyi değilsin biliyorum” diyen birine ihtiyaç duyuyorum. Kadın, adamın göğsünde alıştı hayal kurmaya. Ne zaman ki, vazgeçti adam ondan, hayallerinden vazgeçti o da. Hayalleri, boğazında düğümlenen kelimelerden her biri şimdi. Hiçbir zaman söyleyemediği, ama hep içinde tuttuğu. * * * * * * Ben senden sonra ne çok öldüm bir bilsen… Sonra bunun adını insanlar özlemek koydular, hasret koydular, ayrılık koydular. Eğer izin verseydin biraz daha sevmek isterdim seni. Biraz daha tanımak, biraz daha fazla alışmak. Mesela özleyeceğim bi kokun olsaydı keşke. Atmaya kıyamayacağım bir hediyen olsaydı odamın bir köşesinde.. * * * * * * Hayatımın en mutlu anıymış, bilmiyordum. Bilseydim bu mutluluğu koruyabilir, her şey de bambaşka gelişebilir miydi? Evet, bunun hayatımın en mutlu anı olduğunu anlayabilseydim, asla kaçırmazdım o mutluluğu. Derin bir huzurla her yerimi saran o harika altın an ,belki birkaç saniye sürmüştü, ama mutluluk bana saatlerce, yıllarca gibi gelmişti. Birini sevmek kolay değil. Hele bağlanmak, alışmak… Ama bağlanıyor işte bir yerde insan. Bağlandıktan sonra kopamıyor. O gidiyor, durmuyor yerinde. “Kal” desen kalmıyor, seni dinlemiyor. O zamana kadar duyduğun bütün güven, O’na olan bütün inancın bir anda yıkılıyor. Ama O anlamıyor. Gidiyor sevmek kolaymış gibi. Bırakıyor üstesinden gelmek zor değilmiş gibi. Her inandığın seviyorum, seni bırakıp gidiyor. Neden diye soruyorsun kendine, ama sen de biliyorsun, bunun cevabını sadece O biliyor… Belki dışarıdan güçlü görünüyorumdur ondan hiç sorunum yok sanıyorlardır.Belki hiç yanlarında ağlamadığımdandır.Bazen hepsi üst üste gelir ağlayıp rahatlamak istersin ama güçsüz olduğunu görmelerini istemediğinden yapmazsın . Dolar gözlerin ama kendi gülümsemek için zorlarsın başka bir şey düşünürsün unutmaya kimi zaman uzaklaşmaya çalışırsın .Sonra içine atarsın .Zaten ben her şeyi içime atmaktan böyle oldum. Güçlü olmaya çalışmaktan. Susmaktan hep bir şeyleri söylemek istedim ama her şeyin daha kötü olacağından korktum ve sustum. Sustum çünkü yalnız kalmaktan korktum. Yanımda şu an bana arkadaşım diyenlerin gideceğinden ayrı mesele kim kimin ne kadar arkadaşı tartışılır bir konu.İnsan arkadaşı üzgünken anlamaz mı? Bazen diyorum ki insanlar beni hep çok yanlış anlıyor ya da ben onları hiç anlamıyorumdur . Ve unutmamak lazım karşınızdaki size gülerken belki de çok mutsuzdur , belki gülerek kapatmaya çalışıyordur mutsuzluğunu ne kadar içten gülümsediği tatışılır. Tabi bunu insanlar hiç anlamaz değil mi? Sırf bazı şarkıları dinlemek için yolculuk yapmak istiyorum.
| |
| | | | Maskeli Balo | Benim çöplüğüm :) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|